evlilik sürecim gelecek kaygım ve elalem

Ben şu kısma takıldım. Neden evde sürekli aynı konular üzerinden tekrar tekrar ağlıyosunuz? Evde otururken bir anda müstakbel kayınvalidem bana 5 ay önce şunu demişti deyip zırt pırt oturup ağlıyosanız evlenmeden önce gidin terapi alın derim. Normal değil çünkü. Bir de modern takılıyosunuz ama kafa yapınız bir yandan gelenekselci. Kafanız karışık herhalde
zaten terapi alıyorum farklı sebeplerden ötürü. durup dururken ağlamıyorum tabii ki önümüzdeki ay sevgilim gelecek isteme olacak sonra konuşuyoruz sıkıntı çıkıyor ağlıyorum. Örneğin benim 1 abim var onun 3 abisi var ve nişan için sürekli kendi istediği tarih olsun istedi abimin uygun olmadığını yanımda olsun istediğimi söylememe rağmen sebebi de sevgilimin abisinin bebeği olacak hamile doğursunmuş.

Çünkü sevgilim yurtdışında gittiği için uzak mesafe ilişkisi yaşamak istemiyoruz. Ben zaten evlenip aile olmayı istiyorum ama aynı şehirde yaşamaya devam etseydik önceliğim tabii ki yüksek lisans ya da iş bulmak olurdu. Çevremdeki insanlar 30 yaşında evlenmiş insanlar genelde ya da kendi kızları herkes o yaşta evlenmek zorunda değil ki evlenmemek için sebebim yok
Ben yurtdışında işsiz 7 ay yaşadım 7. Ay beni afakanlar basmıştı. Siz kaynanayı boşverin de Dubai’de ne yapacağınızı düşünün. 22 yaşında evde oturmak sizi köreltir.

Bir de tabii ben durup dururken bu kıza kurulmadım. Daha önce ilişki başlarında beni arayıp sevgilimin onun çocukluk arkadaşı olduğunu araya girme hakkım olmadığını söyledi. oldukça uzun bir ilişki ve rahatsız olmam normal çünkü içten içe benim yerime onun olmasını istediğini biliyorum annesinin

Ben yurtdışında işsiz 7 ay yaşadım 7. Ay beni afakanlar basmıştı. Siz kaynanayı boşverin de Dubai’de ne yapacağınızı düşünün. 22 yaşında evde oturmak sizi köreltir.
açıkçası çalışacağım evde oturup durmak benlik değil kendi işim olmazsa farklı işler bulurum o işi yapmam bu işi yapmam demiyorum sadece bazen kendi kariyerime değil de sevgilimin kariyerini öne koyduğum için kendime kızıyorum. sonra diyorum ki ne olacak memur maaşı belli ülke durumu belli dönüp gelince de geç değil bir şeyler yapmak için. zaten ailem orda yüksek lisans yaparsan biz öderiz diyor erkek arkadaşım da istersen yüksek lisans yaparsın ben öderim diyor ama bilmiyorum. martta 24 oluyorum

Bence kv adayı ile yalnız görüşmeyin gorusecekseniz sevgilinizle birlikte görüşün.
Hele hele teyzeler şunlar bunlar akrabalar hiç işin içine girmesin muhatap olmayın.
Hatta o Whatsapp durumları falan direkt sona alın bakmayın bile ne paylaşırsa paylaşsın .
İyi niyetli olmadığı çok bariz siz üzülüp kavga çıksın diye yaptığı belli.

Dubai fena bir yer değil oradaki iş imkanlarını olanakları araştırın.
Sizin alanınız çok güzel eğitimlerinizi yine tamamlayabilirsiniz online şekilde bile yapabilirsiniz.
Yüksek lisans için pek çok fırsatınız var en olmadı Türkiye de gidiş geliş yaparsınız uçakla dersler vs için.
Dubai de ilerde kendi ofisinizi açabilirsiniz şahane olur.
Önünüzde pek çok yol var daha zamanınız da var düşünüp tasinirsiniz.
Ayrıca nişanı akşam yaparsınız seçimi etkilemez diye düşünüyorum.
Gelemeyen de gelemez yani çok dert değil düğün değil sonuçta nişan.
Ve en önemlisi siz bunu daha iyi bilirsiniz tabi ama kendi terapi sürecinize girin destek alın derim.
Sürekli ağladığınız üzüldüğünuz şeylerin nedenlerini de orada çözebilirsiniz.
Pırıl pırıl bir insansınız belli ki saçma sapan ataerkil zihniyetli kafalardan çıkan sözlere takilmamaya çalışın.

Bence kv adayı ile yalnız görüşmeyin gorusecekseniz sevgilinizle birlikte görüşün.
Hele hele teyzeler şunlar bunlar akrabalar hiç işin içine girmesin muhatap olmayın.
Hatta o Whatsapp durumları falan direkt sona alın bakmayın bile ne paylaşırsa paylaşsın .
İyi niyetli olmadığı çok bariz siz üzülüp kavga çıksın diye yaptığı belli.

Dubai fena bir yer değil oradaki iş imkanlarını olanakları araştırın.
Sizin alanınız çok güzel eğitimlerinizi yine tamamlayabilirsiniz online şekilde bile yapabilirsiniz.
Yüksek lisans için pek çok fırsatınız var en olmadı Türkiye de gidiş geliş yaparsınız uçakla dersler vs için.
Dubai de ilerde kendi ofisinizi açabilirsiniz şahane olur.
Önünüzde pek çok yol var daha zamanınız da var düşünüp tasinirsiniz.
Ayrıca nişanı akşam yaparsınız seçimi etkilemez diye düşünüyorum.
Gelemeyen de gelemez yani çok dert değil düğün değil sonuçta nişan.
Ve en önemlisi siz bunu daha iyi bilirsiniz tabi ama kendi terapi sürecinize girin destek alın derim.
Sürekli ağladığınız üzüldüğünuz şeylerin nedenlerini de orada çözebilirsiniz.
Pırıl pırıl bir insansınız belli ki saçma sapan ataerkil zihniyetli kafalardan çıkan sözlere takilmamaya çalışın.
ben de iyi niyetine asla inanmıyorum çünkü kız iyi niyetli birisi değil ya da ben fazla takıntılı yapıyorum bilmiyorum. Kaynanam tatlı dilli görünen ama içten içe plan yapıp herkesi manipüle eden baskın bir karakter ve ben de buna gelen birisi değilim. diğer gelinleri ile çok yakın benden de bunu bekliyor ve sürekli benim hakkımda ne konuşuyorlar diye düşünüp duruyorum. Orda yaşayan insanlarla konuşunca pek şansım olmadığını söylüyorlar:KK43:

Düşünüyorum bende hoşlanmazdım kaynanamın sevgilimin eski sevgiliyisle görüşmesinden ama oğlunu görüştürüp,aynı ortama sormadığı sürece bir şey de diyemem. Arkadaşının kızıymış üstelik ve seni görmesin diye hikayelerden de engellemiş. Böyle yaparsan sadece antipati toplarsın. Ayrıca kadının dediği gibi daha almış sayılmaz sevgilisiniz daha.

İş mevsuzuna gelince. Evlenince yurtdışında yaşayacaksanız eğer ben olsam giderdim ya kpss falan takmazdım hiç. Daha iyi bir fırsat bence yurtdışı.

Ayrıca şuan nişan söz gibi durumlar var malum bana sürekli ne istediğimi soruyor ben de ne yaparsanız o diyorum ama yine de benden bir sayı vermemi bekliyor. Bizde de bu gelinle değil ailesiyle konuşulur annemle konuştuklarında annem ben karışmıyorum dedi. sürekli surekli bunu sorması beni artık aşırı derecede mutsuz ediyor örneğin sözde bir set alacak baya da pahalı bana gösterdi durup dururken nasıl diye ben de şom ağızlıyım tutamıyorum dedim beğenmedim bunu ben takmam keşke benim takacağım bir şey olsaydı dedim. bu tartışmadan önce oldu. Diğerlerine ne taktım sana da o ayrımcılık olur dedi ben de belki daha uygun olur öyle demeyin dedim sonra neyse dedim ne yaparsan yap ama takmam bir kere benim kulağımda delik yok bana küpe beğeniyor kocaman kocaman. madem herkese eşitsin asla sözüm yok bu arada ama neddn bana sürekli kaç gram kaç gram diye soruyorsun? sürekli yaşadığı şehirden ev bakıyor benim bulunduğum şehirde sevgilimin evi var onu satıp ordan alalım içini düzelim diğerlerine mobilya aldım sıkıntı yaratırsın üzülürsün diyor inanın umrumda değil. dönersek ailemin olduğu şehirde yaşayacağız bunu sevgilim de diyo ama yok sayıyor bana oğlumu benden kaçırıyorsun diyor

Düşünüyorum bende hoşlanmazdım kaynanamın sevgilimin eski sevgiliyisle görüşmesinden ama oğlunu görüştürüp,aynı ortama sormadığı sürece bir şey de diyemem. Arkadaşının kızıymış üstelik ve seni görmesin diye hikayelerden de engellemiş. Böyle yaparsan sadece antipati toplarsın. Ayrıca kadının dediği gibi daha almış sayılmaz sevgilisiniz daha.

İş mevsuzuna gelince. Evlenince yurtdışında yaşayacaksanız eğer ben olsam giderdim ya kpss falan takmazdım hiç. Daha iyi bir fırsat bence yurtdışı.
aynı ortama da giriyorlar hatta bana düğüne bile çağırırım sadece senin düğünün değil dedi ben de tek başına yaparsın bensiz o zaman dedim güldü. ama işte orda vasıfsız bir iş yapmak zorunda kalmak beni üzüyor sanırım ve sürekli ya bir şey olursa ya ayrılırsak ve ben hiçbir deneyimi olmayan vasıfsız biri kalırsam diye üzülüyorum

Öncelikle herkese merhaba uzun olacak direkt konuya giriyorum ben 23 yaşındayım sevgilim 30 yaşında evlenme yoluna girdik. O bu sene yurtdışına taşındı ve işi çok iyi kazancı da çok iyi ben psikoloji mezunuyum. İş bulmam pek mümkün olmadı kendi alanım dışında okurken çalıştım ve sevgilimle aynı evde yaşadık ama ikimizin de kendi evi düzeni vardı ancak birbirimizin evinde de düzenimizi kurmuştuk. Bunu benim ailem çok zor kabul etti ailemle aynı şehirde yaşıyorduk onun ailesi ise farklı bir şehirde ama uzak değil bizim yaşadığımız şehirden daha büyük ve imkanı olan bir şehir.
Bunları neden anlatıyorum derseniz kayınvalidemle yaşadığım bir takım sorunlar var kendisi beni kabul etmiş değil AMA ilişkimizin başlarında sürekli görüşmek isteyen tanışmak isteyen onun ailesi oldu. Beni sürekli kızı gibi gördüğünü söylüyor bana sürekli hediyeler alıyor mesaj atıp arıyor ama sevgilimin benden önceki ilişkisindeki kızla hala görüşmeyi öyle ki birlikte wp hikayeleri atıyor sonra ben görünce siliyor. Sevgilimi ve beni de hikayelerden engellemiş ama annemi unutmuş bu şekilde haberim oldu. Sonrasında yılbaşında diğer gelinleri ile tatile gideceklerdi beni de davet ettiler kabul etmedim sonra aramızda tartışma çıktı ve bu durumun hoşuma gitmediğini anlattım o da asla hatalı olduğunu kabul etmedi. Görüşmeye devam edeceğim o benim arkadaşımın kızı dedi sonra ben de sinirlenip o zaman onu alsaydın gelin olarak dedim. Bana seni de almadım merak etme dedi ve sonrasında benim hayat tarzımın ona ters olduğunu sevgilimle tatile gitmemizin aynı evde yaşıyor olmamızın doğru olmadığını anlattı bu olaylarda sevgilim tamamen haklı olduğumu düşünüyor sonrasında annesine özür diletti. ben kindar biriyim malesef unutamıyorum bir kere soğudum ve evde sürekli bu konu yüzünden ağlıyorum. Sonrasında da teyzesi benim işimin gücümün olmadığını yeğenine layık olmadığımı sürekli ablasını üzüyor olmamdan bahsetti ki benim ailemin durumu oldukça iyi bana ev ve araba aldılar parasal olarak destekleri tam ama buna rağmen beni fakir zengin koca avcısı olarak görüyorlar evimde bir sürü insanın içinde o an herkes ona tepki gösterdi ve özür dilediler buna da okey. Aileme gelirsek evlenmemi desteklemiyorlar küçük olduğum için ama elle tutulur nedenleri de yok sevgilimi seviyorlar ama benim uygun olmadığımı düşünüyorlar mizacım yüzünden ama biz de ayrı kalmak istemiyoruz. Mayıs 14üne nişan için salon tuttuk abim ve sevgilim yurtdışında yaşadığı için tek uygun tarih oydu ve malesef seçim var bu durum da beni çok ama çok etkiledi. Zaten sürekli insanların bana bu yaşta evlenilir mi konuşmalarını çekiyorum önce iş bul kariyer yap diyorlar yüksek lisans yapmak istiyordum ama sevgilimden de ayrı kalmak istemiyorum ve onun işi daha iyi olduğu için benim fedakarlık yapmam gerekiyor bu da beni çok boğuyor haziranda mezun oldum 3 senede bitirdim benimle mezun olan arkadaşlarım işe giremedi ben girdim alanımla alakasız sonra çıktım. KPSS puanım 87 en son 87.29 gibi bir puanla kapattı alanım bu yüzden de bir erkek için bu kadar fedakarlığa değer mi diye kendime kızıyorum. Sürekli hata mı yapıyorum diye düşünüp duruyorum ne olur bana bir akıl verin:KK43: Sanki her şey evlenmeyelim diye yapılıyor. Karışma hakkın yok demişsiniz evet yok ama kız hala sevgilimi unutamamıs gibi geliyor iyi mesleği var güzel biri ve hala sevgilisi yok bana da ilişki başında arayıp sen yokken ben vardım gibi konuşmalar yapmıştı. bu sebeple rahatsız oluyorum
sen kizini yetistir, buyut, okut, evini arabasini al. ama kizin gidip elalemin kadiniyla alma verme muhabbeti yapsin. 23 yasinda tazecik kiz abuk subuk laflar isitsin. Allahim sen bizim cocuklarimizi koru yarabbim.

konu sahibine, evlenmeyi dusundugun adam oyle bir adam olacak ki, ailesi sana bi laf soylerken on kere dusunsun de adamin korkusundan bir sey diyemesin. zaten laf soyluyorlarsa adamdan yuz bulmuslardir. bas tekmeyi.

Evet kesinlikle burda haklısın ama ben hiçbir zaman bu kadar yakın olmak istemedim sürekli onlar geldiler benim ailemin evine annem babam da rahatsız oldu ama gelme diyemedim. ben toplamda onun yaşadığı şehirde evine 3 kere gittim birinde aile tanışması için birinde de sevgilim askere gitmişti birinde de orda bulunmuştum. Orda yaşayan insanlarla konuştuğum zaman çok zor olduğunu söylüyorlar. aynı evde yaşama konusuna gelince ben tek başıma yaşamadım kendi oğluyla yaşadım ona hiçbir söz söylemiyor benim oğlum şöyle böyle bulunmaz Hint kumaşı gibi bahsediyor. O zaman başta benimle samimi olmaya çalışmasaydı.

bu arada cok acemisiniz. bakin karsi taraf acikca hadsizlik yapmasina ragmen, burada bile sizi haksiz buldular, cunku tecrubesiz oldugunuzdan dolayi neyi nasil konusursun bilmiyorum. o kaynana seni cok yorar. gel kal vs demesi de sana bayildigi icin degil.

sen kizini yetistir, buyut, okut, evini arabasini al. ama kizin gidip elalemin kadiniyla alma verme muhabbeti yapsin. 23 yasinda tazecik kiz abuk subuk laflar isitsin. Allahim sen bizim cocuklarimizi koru yarabbim.

konu sahibine, evlenmeyi dusundugun adam oyle bir adam olacak ki, ailesi sana bi laf soylerken on kere dusunsun de adamin korkusundan bir sey diyemesin. zaten laf soyluyorlarsa adamdan yuz bulmuslardir. bas tekmeyi.
evet ama benim de aileme sözüm geçmiyor yani bir de en küçük çocuk olduğu için sanırım. özür diletti annesinden annesiyle arası kötü çok düşkün değil bana sürekli aramıza giriyorsun diyor. Ayrılmayı düşünüyorum ama sonra diyorum ki kimin ilişkisi normal hangi kaynana aşırı sağlıklı ve ilişkim de çok güzel aramızda sıkıntı yok herkes el üstünde tutuyor diyor ben sinirli ve yıkıcı biriyim o daha sakin ve toparlayıcı. zaten yaş farkı vs yüzünden ailem de fazla istemiyor kendine layık gördüğün bu mu diyorlar sonrasında da işte aynı evde yaşadın herkese ne deriz diyorlar. Zaten tüm akrabalar beni koca meraklısı diye etiketledi bir de sevgilim taşınırken arabasını bana bıraktı şimdiden 2 araban var evlenince ne olur diyip diyip hasetleniyorlar gibi hissediyorum.

bu arada cok acemisiniz. bakin karsi taraf acikca hadsizlik yapmasina ragmen, burada bile sizi haksiz buldular, cunku tecrubesiz oldugunuzdan dolayi neyi nasil konusursun bilmiyorum. o kaynana seni cok yorar. gel kal vs demesi de sana bayildigi icin degil.
tam olarak muhabbeti anlatmadım zaten benim için de patlama noktası oldu doğru demiyorum öfke problemim var ve düşünmeden konuştum. zaten evine gidip kalmam ben aramıyorum sürekli o arıyor. çat kapı geliyorlar arıyorlar gelmeyi düşünüyoruz bir şey söylüyorum şu var tamam o zaman haftaya gelelim. kendilerini zorla davet ediyorlar artık ben de Co yoruldum özellikle sevgilim yokken

Psikoloji mezunusun benden daha iyi bilirsin ama seni obsesif ve fazlaca onaylanma arzusunda gordum.
Yaptigin hata kv adayiyla fazla mıçmıç bir ilişki kurmuş olman. Zaten yurtdisina gideceksiniz mesafe ve sınır oluşturmak için iyi bir fırsat.
Evlenmek icin kucuk degilsin sevgilinle de gozle gorulur bir problem yazmamissin o yuzden gayet evlenebilirsin.

evet ama benim de aileme sözüm geçmiyor yani bir de en küçük çocuk olduğu için sanırım. özür diletti annesinden annesiyle arası kötü çok düşkün değil bana sürekli aramıza giriyorsun diyor. Ayrılmayı düşünüyorum ama sonra diyorum ki kimin ilişkisi normal hangi kaynana aşırı sağlıklı ve ilişkim de çok güzel aramızda sıkıntı yok herkes el üstünde tutuyor diyor ben sinirli ve yıkıcı biriyim o daha sakin ve toparlayıcı. zaten yaş farkı vs yüzünden ailem de fazla istemiyor kendine layık gördüğün bu mu diyorlar sonrasında da işte aynı evde yaşadın herkese ne deriz diyorlar. Zaten tüm akrabalar beni koca meraklısı diye etiketledi bir de sevgilim taşınırken arabasını bana bıraktı şimdiden 2 araban var evlenince ne olur diyip diyip hasetleniyorlar gibi hissediyorum.

bacim o kadaaaar acemisin ki... yani boyle kayinvalideler var tabi ama onlari idare etmek de beceri ister. boyle her seye tepki gosterip her seye uzulursen, cok yipratirsin. oncelikle kendine deger ver.

mesela ornek vereyim, kayinvalide cok pahali bir taki gosterdi diyorsun (ki sana olta atmak icin de gosteriyor olabilir, mesela benim akrabam olan birisi boyle pahali alacagim diye tutturup, anlatir durur, sonra gider ucuz bi sey alir, milletin aklinda pahali olan kalir). sen de ben oyle taki takmam demissin. 1) birisinin hediyesi icin ben onu takmam vs denmesi ayip 2) kayinvalidenin zevkinin senin zevkine uymasinin onemi yok. senin orada degerli olup olmadigina bakman gerek. pahali bir sey mi aliyor? alsin, begenmezsen satar baska bi sey alirsin.

yani bu kadar basit bir olayi bile idare edememissin, kayinvalide ile takismissin, daha neler neler idare etmek zorunda kalacaksin. kayinvalide de seni cok sevdiginden aile ziyaret etmeleri, seni evine cagirmalar yapmiyor, isi kitabina gore yapiyor, senin de oyle olman lazim.

ama ben sert biriyim, oyle seylere gelemem diyorsan, bu yasta neden 30 yasindaki adamla ataerkil ailesinin yukunu uzerime aliyorum diye bir dusun. ya deveyi gudeceksin, ya bu diyardan gideceksin.

Nerden neye sorun çıkarsam der gibisin, Allah o kaynanana sabir versin. Kadinin sectigi takiya bile beğenmedim ben bunu takmam demissin, nezaket icabi alir kabul eder, onun yaninda 2 kez takip kaldirirsin. Insanlari abul subuk kirmaya ne gerek var. Senin gecinmeye gönlün yok. Ya da yasin küçük, yeterince olgun degilsin. Bilemedim 🤔

aynı ortama da giriyorlar hatta bana düğüne bile çağırırım sadece senin düğünün değil dedi ben de tek başına yaparsın bensiz o zaman dedim güldü. ama işte orda vasıfsız bir iş yapmak zorunda kalmak beni üzüyor sanırım ve sürekli ya bir şey olursa ya ayrılırsak ve ben hiçbir deneyimi olmayan vasıfsız biri kalırsam diye üzülüyorum
Ay bi dk konular karıştı sjsjsj

Psikoloji mezunusun benden daha iyi bilirsin ama seni obsesif ve fazlaca onaylanma arzusunda gordum.
Yaptigin hata kv adayiyla fazla mıçmıç bir ilişki kurmuş olman. Zaten yurtdisina gideceksiniz mesafe ve sınır oluşturmak için iyi bir fırsat.
Evlenmek icin kucuk degilsin sevgilinle de gozle gorulur bir problem yazmamissin o yuzden gayet evlenebilirsin.
zaten sağlıklı bir psikolojiye sahip biri değilim tedavi görüyorum ama bunu kv adayı bilmiyor bilse bir de ordan burur muhtemelen. onaylanma arzusu içinde değilim her mesaja cevap verme zorunluluğu hissettim sadece. aylar önce aldığım nişan tarihine de seçim vurunca üzüldüm sanırım iyice sinirlendim ve hata mı yapıyorum bir erkek uğruna diye düşünüyorum. Bence de küçük değilim ama işte insanlar sürekli önce elin ekmek tutsun yok iş bul güvenip gidilmez diye diye aklımı bulandırıyor

zaten terapi alıyorum farklı sebeplerden ötürü. durup dururken ağlamıyorum tabii ki önümüzdeki ay sevgilim gelecek isteme olacak sonra konuşuyoruz sıkıntı çıkıyor ağlıyorum. Örneğin benim 1 abim var onun 3 abisi var ve nişan için sürekli kendi istediği tarih olsun istedi abimin uygun olmadığını yanımda olsun istediğimi söylememe rağmen sebebi de sevgilimin abisinin bebeği olacak hamile doğursunmuş.
Yok canim soyleyin kadına sıksın tutsun icinde

bacim o kadaaaar acemisin ki... yani boyle kayinvalideler var tabi ama onlari idare etmek de beceri ister. boyle her seye tepki gosterip her seye uzulursen, cok yipratirsin. oncelikle kendine deger ver.

mesela ornek vereyim, kayinvalide cok pahali bir taki gosterdi diyorsun (ki sana olta atmak icin de gosteriyor olabilir, mesela benim akrabam olan birisi boyle pahali alacagim diye tutturup, anlatir durur, sonra gider ucuz bi sey alir, milletin aklinda pahali olan kalir). sen de ben oyle taki takmam demissin. 1) birisinin hediyesi icin ben onu takmam vs denmesi ayip 2) kayinvalidenin zevkinin senin zevkine uymasinin onemi yok. senin orada degerli olup olmadigina bakman gerek. pahali bir sey mi aliyor? alsin, begenmezsen satar baska bi sey alirsin.

yani bu kadar basit bir olayi bile idare edememissin, kayinvalide ile takismissin, daha neler neler idare etmek zorunda kalacaksin. kayinvalide de seni cok sevdiginden aile ziyaret etmeleri, seni evine cagirmalar yapmiyor, isi kitabina gore yapiyor, senin de oyle olman lazim.

ama ben sert biriyim, oyle seylere gelemem diyorsan, bu yasta neden 30 yasindaki adamla ataerkil ailesinin yukunu uzerime aliyorum diye bir dusun. ya deveyi gudeceksin, ya bu diyardan gideceksin.
takı konusu şöyle oldu bize gelmişlerdi ve takı konusu açıldı ben de bilmiyorum karışmam dedim annemler de neye gücünüz yetiyorsa o dediler. sonra bana diğer gelininin nişan fotoğraflarını gösterdi üçü birlikte fotoğraf paylaşmış aynı takı setinden var bana sana da sözde bunu takacağım dedi ben de bir şey demedim güzel mi dedi ben de aslında takacağım bir şey olsa daha iyi olur çünkü bu benim tarzım değil dedim. Bana herkese aldığımı alırım haksızlık yapmak istemiyorum dedi ben de tamam karışmıyorum dedim. Sözde buna uygun bir Elbise bul dedi buna hayır dedim yani kendi sözüm sonuçta istediğimi takarım ben biraz patavatsız biriyim ona bir şey demiyorum

X