Çok Tesekkur ederim yorumunuz ıcın...Ama ınanın aldatılmadıgımı duymak degıl derdim,duymak yetseydı zaten bu durumda olmazdım.. Yanı haklısınız bosanmak bana kolay gelmıyor , korkularım var .. Cok mutlu bir ailede büyüdüm, kızıma bunu veremeyecek olmanın uzuntusu var.. Acabalarım var..Bir de ben korkum olmasa yanı gercekten ıstemıyor olsam umudum olmasa bu evlılıgı bıtırırım, sankı o da öyle yaparmıs gibi dusunuyorum yanlıs belkı ama madem istemıyor neden gitmıyor, neden tamam bosanalım demedı.. neden neden diye dusunup duruyorum... Haklı oldugunuz taraflarda var ama ınanın tek ıstedıgım netlik .. Aldatılma konusunda emın olsam , tabi ki üzülürüm ama elimden gelen her seyı yaptım derim vicdanım rahat eder...Kadın esıme iyi misin yazmıs esım cevap yazmamıs , ıkı gun sonra tekrar yazmıs kadın ıyısın dimi diye ...Yanı kadın ustelıyor , o boslukta esımın de hosuna mı gitti n'oldu bilmiyorum.. İnanın ; bosanmak ayıp kötü elalem ne der diye düsünmuyorum , zerre umrumda degıl. Ben pişmanlık yasamak ıstemıyorum.kızım ıcın de kendım icin de en ıyısı olsun istiyorum...