Evlilik şüphe mutsuzluk ...

Valla belki maksadı arkadaşça dertleşmedir.
Konuşmaları görmeden bir şey diyemem.
Şimdi yine evli bir adam başka bir kadınla neyin dertleşmesi ne arkadaşlığı diye başlayabilir çoğu kişi.

Ben kendim aynı durumun içinde bulundum.
Maksadımı da herkesten iyi biliyorumdur heralde :)

Evet çok çaresiz olduğum bir dönemde benzer bir tanışma sonrası karşı cinse içimi dökmüştüm.
Tek derdim eşimi anlamaktı, bir erkek gözüyle yaklaşıp evliliğimiz için başka ne yapabilirim bulmaktı..

Eşiniz terapi önermiş boşanmak istemiyor.
Başka bir kadına ilgisi kaysa, niyeti de aldatmak olsa uğraşmaz hiç bence..

Eski konularını okudum. Eşin senin psikolojini bozmuş çünkü kendisi bir narşist. Umarım kurtulursun..

sürekli küsen, mutsuz olan ve mutsuz eden, hiçbir şeyden memnun olmayan, bile isteye her konuda seninle tartışan, hakaret eden, üzerine yürüyen bir adam.

sebep; ailesinde öyle görmüş, öyle büyümüş, sevgisiz kalmış vs.

bu durumu değiştirmek için çabası var mı? yok.
aksine seni ve evladını mutsuzluğa mecbur eden, alıştıran bir koca. ve işin kötü yanı evladın kocandan mutsuz, kavgacı, memnuniyetsiz olmayı öğreniyor ve zamanla ona da normal gelecek.

kocanın karakteri bu, değişmez. ama evladının iyiliği için bu evliliğin sürmesi sence doğru mu Angelsinthesky1 ?

sen de dibe çökmüş durumdasın. içinde bulunduğun çaresizliğe alıştığın için çözüm yolları sana çok uzak geliyor.

kocanı boşver, sen kendi ruh sağlığın için destek almaya başla en kısa zamanda.

Aile terapisti önerisi size göre neyin belirtisi?

Esin le acık acık konuşmalı bi netice ye bağlamalısın küsmeler triple aldatma baya bi kopmuş bence inşallah toparlarsın ayrılmak istemediği düşünüyorum

hemen boşan diyenlere gıcık oluyorum,hemen affet diyenlerede gıcık oluyorum
ölçüp tartmadan hersey hesaplanmadan adımlar atılmamalı,
eşinizle açıkca konuşup aile terapistine gidebilirsin
ama herseyden önce cocugunuzun ve sizin ruh sağlığını düşünmelisiniz

2016dan beri boşanmalı konular açılmış hımmmmmm

eşinin oyalama taktiği.
konu sahibinin önce kendi ruh sağlığını iyileştirmesi lazım.
Ruh sağlığı konusunda hemfikiriz ama Terapiste gidelim demesini oyalama amaçlı olduğunu sanmıyorum.
Kadın mutsuz adam da ama bu konuda kadın oyalanıyor gibi,
Kaç Erkek evlilik çıkmazda ise terapiste gidelim derki?
Kadın elle tutulur bir sebep arıyor,aldatma şüphesi de bundan,kendini haklı görmek istiyor bence..

Bence senin gibi naif dusunceli birini haketmiyor. Naparsin bilmem ama kadinla konusmasi benim icin aldatma. Gizli sakli yapilan bir isin nesi dogru olacak. Kendini suclama esin bosluga dusmemis kendine ait eglenceli bi dunya kurmus bi süredir ve stresini atmış.

Yorum yazarken genelde üyenin gecmis konularına bakmam ama burada grill'in yazdiklarından sonra bakma geregi duydum.

Eger esiniz surekli memnuniyetsiz, mutsuz ve sizi de bu girdabın içine çekmeye çalışan biriyse isiniz zor demektir. Cunku bu sizin psikolojinizi de çokertir.

Size terapiye gidelim demis ama siz pek ilgilenmemissiniz bu teklifle.

Surekli bosanalim deyip bunu yapmiyorsunuz. Esinizi baska kadınlara itiyorsunuz farkindasinız ve bir arkadaşın da dedigi gibi belki delil olsun istiyorsunuz bilinçaltınizda.

Siz bu evlilik düzelsin ve devam etsin istiyor musunuz?

ben de tam tersini düşünüyorum.
erkeğin kaybetme korkusu yok, boşanamayacağını biliyor. sus payı olarak terapist kozunu kullanıyor.

çünkü kadın hala seviyor kocasını ve ona hissettiriyor. vazgeçmek için gücü yok. aldatılmadığını duymak istiyor ki, boşanma isteği sönsün.

Saygı duyarım,bu da bir bakış açısı.
Yalnız nedendir bilmiyorum ama konu sahibi bu konuda pek güçsüz bir kadın imajı çizmedi.

Sanırım var facede ıkı soyadıyla kayıtlı anlamıyorum kı
Yalnız nedendir bilmiyorum ama konu sahibi bu konuda pek güçsüz bir kadın imajı çizmedi.

daha önceki konusuna da yorum yapmıştım.

boşanmak ölüm gibi geliyor konu sahibine.

Sanırım var facede ıkı soyadıyla kayıtlı anlamıyorum kı
Canim eşini takip edip patlamakla olmaz al karşına konuş derdi neymiş diger kadınla ne konusuyormus?
Diğer konularini okumadım ama terapisti degerlendirebilirsin enazindan elimden geleni yaptım vicdanim rahat dersin rabbim yardımcın olsun.

Diğer konularına şimdi baktım da boşanmak istediğini önceden de söylemişsin. Adamın bu sefer : Allah belanı versin nasıl dersin bunu, demesi tiyatro gibi geldi şimdi. İlk okuduğumda içim acıdı merhamet hissettim aa seviyo dedim ama ilk kez duyuyor gibi yapması güya şok(!) olması falan... sanki sana ve duygularına, iyi niyetine oynuyor..

Size gercekten mınnettarım su an .. Normalde kendını ıfade edebılen bırıyım ama bu ruh halıyle , kendımı anlatacak dogru kelımeleri bulamadım.Siz benı yine de anlamıssınız.. Gucsuz degılım ama aynı yazdıgınız gibi eger net olsa durmam.. Vıcdanım rahat olur.. Eşimin bir iyi bir kötü davranması , ailesinin onunla hic ilgilenmemesi , benım aılemın tam tersi cook ustume dusmesı ,onun yalnız kalıyor olması yanı ınanın mılyon tane sey düsünüyorum. Ve geregınden fazla empatı yapıyorum ve bunun ıcınde zaten psikologa gitmeye basladım.Haftaya 2. Seansım..Kadının esıme ılgı duydugunu düsünuyorum esımın de bu hosuna gitti belki bilmiyorum ..Bu sabah bana sarılıyor . saclarımı öpüyor.. Bır de ben esıme ; sureklı bosanalım demedım. Evet uzun zamandır bunu dusunuyorum ama o'na sadece 1 kere söyledim.Sonrasında da uzun uzun konustuk ,benım o'na hep söylediğim ; sen de ben de kızımda nasıl mutlu olacaksa oyle yapalım. Yurutebılıyorsak yurutelım, olmuyorsa da yollarımızı ayıralım ama bırbırımızın yuzune bakabılecek durumda kalalım..Esıme sanırım; sen olsan da olur olmasan da mesajını verdım sureklı .. Inanın 1 kere aglamadım.. Kızımla gezdım eglendım ..Benı kahreden belırsızlık..
her fıkıre saygım sonsuz .. Zaten o sebeple actım konuyu , bakıs acılarınıza ıhtıyacım var dıye..
Ama ılk sıze yazmak ıstedım.. cunku siz benım yerıme özetlemıssınız ..
Bir de ben bosanmak ıstıyorum dedıgım surecte ; ben kızımla evde kalacagım , sen esyalarını topla git yazdım.. Gitmedi.. Yanı ben tek basıma karar vermekte zorlanıyorum.. Mutsuzum ayrılalım dese , yemın ederim tamam derim. Ama cozememek benı delirtiyor...

İlk kez duyuyor .. daha oncesınde yurutemıyorsak ayrılırız, ıkımızde mutsuz olmak ıcın gelmedık bu dunyaya dedım.. Bosanmak ıstıyorumu ılk kez söyledım.

Ben sizi anladım siz kendinizi anlıyor musunuz peki?
Seviyor musunuz misal?
Dünyanın en zor kararlarından biridir boşanmak?
Bazen sadece bizim gücümüz yetmez bir şeyleri görmeye ya da oturtmaya?
Kendi kendinizi ameliyat edemezsiniz,yardıma ihtiyacınız var bir başka gözden ve karşılıklı.
Burada sadece sizi dinliyoruz,ya eşiniz o neler söylerdi evliliğiniz ve sizin için olumlu ya da olumsuz?
Ben saçınızı okşamasına bile bir çok anlam yüklerim,size yüzlerce şey yazarım.
Yerinizde olsam Aile terapistine giderdim.
Bu arada kadınla görüşmesini kaos olmadığı ikinizin de sakin olduğu bir sırada sorun lütfen,ben pek aldatma hissi yaşamadım anlattıklarınızdan.

Bende senin gibi dusunuyorum. Insanlar bazen olmak istemedikleri durumun icinde olabiliyor. Bana gorede sacini oksamasinin bir cok nedeni olabilir. Is ve cocuk yuzunden birbirlerinden kopmus, yanlisa yonelmis olabilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…