- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
-
- Konu Sahibi Angelsinthesky1
Hiç sevmem bu deyimi ama her ikisinin de oldukça kaliteli insanlar olduğunu düşünüyorum,ama işte bazen bu iki kişiliğinde bir arada tutunmayı öğrenmeye ihtiyacı var.Eksik ne var ise tamamlanabilir gibi...Bende senin gibi dusunuyorum. Insanlar bazen olmak istemedikleri durumun icinde olabiliyor. Bana gorede sacini oksamasinin bir cok nedeni olabilir. Is ve cocuk yuzunden birbirlerinden kopmus, yanlisa yonelmis olabilirler.
Çok Tesekkur ederim yorumunuz ıcın...Ama ınanın aldatılmadıgımı duymak degıl derdim,duymak yetseydı zaten bu durumda olmazdım.. Yanı haklısınız bosanmak bana kolay gelmıyor , korkularım var .. Cok mutlu bir ailede büyüdüm, kızıma bunu veremeyecek olmanın uzuntusu var.. Acabalarım var..Bir de ben korkum olmasa yanı gercekten ıstemıyor olsam umudum olmasa bu evlılıgı bıtırırım, sankı o da öyle yaparmıs gibi dusunuyorum yanlıs belkı ama madem istemıyor neden gitmıyor, neden tamam bosanalım demedı.. neden neden diye dusunup duruyorum... Haklı oldugunuz taraflarda var ama ınanın tek ıstedıgım netlik .. Aldatılma konusunda emın olsam , tabi ki üzülürüm ama elimden gelen her seyı yaptım derim vicdanım rahat eder...Kadın esıme iyi misin yazmıs esım cevap yazmamıs , ıkı gun sonra tekrar yazmıs kadın ıyısın dimi diye ...Yanı kadın ustelıyor , o boslukta esımın de hosuna mı gitti n'oldu bilmiyorum.. İnanın ; bosanmak ayıp kötü elalem ne der diye düsünmuyorum , zerre umrumda degıl. Ben pişmanlık yasamak ıstemıyorum.kızım ıcın de kendım icin de en ıyısı olsun istiyorum...ben de tam tersini düşünüyorum.
erkeğin kaybetme korkusu yok, boşanamayacağını biliyor. sus payı olarak terapist kozunu kullanıyor.
çünkü kadın hala seviyor kocasını ve ona hissettiriyor. vazgeçmek için gücü yok. aldatılmadığını duymak istiyor ki, boşanma isteği sönsün.
Bencede öyle kadin calisirkene evi aksatabiliyor,yoruluyor. Erkekler cocuk gibi ilgi istiyor. Sonra birisinden ilgi goruncede ,mutlu oluyor. Eminim duzelir. Biraz klise olacak ama yuva kolay kurulmuyor.Hiç sevmem bu deyimi ama her ikisinin de oldukça kaliteli insanlar olduğunu düşünüyorum,ama işte bazen bu iki kişiliğinde bir arada tutunmayı öğrenmeye ihtiyacı var.Eksik ne var ise tamamlanabilir gibi...
Ama ben tehdit etmıyorum kı ınanın etmıyorum .. Sadece acık ol bana dıyorum , yurutemıyorsakta oturup konusalım yolumuzu cızelım dıyorum.. Anne baba olarak bırbirimize sorumlulugumuz var dıyorum..Evet dırekt gidip bosanma davası acamıyorum... Soru ısaretlerıyle gitmek istemıyorum.. Böyle böyle yaparsan senı bosarım demıyorum kı ben, mutlu olalım sen de ben de .. nasıl mutlu olacaksak öyle yapalım dıyorum ...Ben evliliklerde şunu anlamakta zorlaniyorum. Kadınin bosanacak gucü var ama yapmiyor fakat bunu hep bir tehdit olarak gundemde tutuyor ama adam istemese hemen vazgececek.
Burada kadın seviyor olabilir mi? Yani ugraşmak istemiyor ama sanki çok uğraşiyormuş gibi gözükuyor ve bitirmenin sorumlulugunu da almıyor. Adam bitirse de kurtulsam gibi sanki ama bi yandan da kadın cok uzüluyor.
Ve hatta pek cok mutlu ćift bile aldatılma riski ile karsı karsiyayken esini istemedigini sık sık ima eden bir kadın olarak ya beni aldatiyorsa kaygisı yasiyor? Ne bekliyorsun ki hayatim gidisat o tarafa doğru değil mi?
Esiniz de kiyafetinize karisinca lutfen yanlis anlamayin ama gulumsedim on yildır bu konuda bir uyumunuz olusmadı da sanki kıskaniyormus izlenimi yaratiyor. Esiniz duygusal manipulasyon yapan sinsi biri mi sizi kişkırtip kendi hatalarinı ortuyor olabilir mi?
Siz neden kendiniz psikologa gidip birlikte evlilik terapistine gitmeyi kabul etmediniz merak ettim.
Peki hayatim neden evlilik terapisini kabul edip gitmiyorsun onu gercekten merak ettim. Cünku orada devam mi tamam mi anlasilacaktir. Belki esin de ne yapmak istediginden emin degil neden iki kisilik bir iliskinin yani evliligin devami ya da bitmesi konusunda tek basina onun karar vermesini istiyorsun. Bak yine ayni soruya geliyoruz adam terapi diyor sen ne diyorsun. Karar ver ben de yoluma gideyim ama beni aldatma ben terapiye gelmem ama kendim psikologa giderim. Esiniz eeeh tamam bitti dese rahatlayacak misiniz?Ama ben tehdit etmıyorum kı ınanın etmıyorum .. Sadece acık ol bana dıyorum , yurutemıyorsakta oturup konusalım yolumuzu cızelım dıyorum.. Anne baba olarak bırbirimize sorumlulugumuz var dıyorum..Evet dırekt gidip bosanma davası acamıyorum... Soru ısaretlerıyle gitmek istemıyorum.. Böyle böyle yaparsan senı bosarım demıyorum kı ben, mutlu olalım sen de ben de .. nasıl mutlu olacaksak öyle yapalım dıyorum ...(
fakat sağlıklı düşünemiyorsun.Çok Tesekkur ederim yorumunuz ıcın...Ama ınanın aldatılmadıgımı duymak degıl derdim,duymak yetseydı zaten bu durumda olmazdım.. Yanı haklısınız bosanmak bana kolay gelmıyor , korkularım var .. Cok mutlu bir ailede büyüdüm, kızıma bunu veremeyecek olmanın uzuntusu var.. Acabalarım var..Bir de ben korkum olmasa yanı gercekten ıstemıyor olsam umudum olmasa bu evlılıgı bıtırırım, sankı o da öyle yaparmıs gibi dusunuyorum yanlıs belkı ama madem istemıyor neden gitmıyor, neden tamam bosanalım demedı.. neden neden diye dusunup duruyorum... Haklı oldugunuz taraflarda var ama ınanın tek ıstedıgım netlik .. Aldatılma konusunda emın olsam , tabi ki üzülürüm ama elimden gelen her seyı yaptım derim vicdanım rahat eder...Kadın esıme iyi misin yazmıs esım cevap yazmamıs , ıkı gun sonra tekrar yazmıs kadın ıyısın dimi diye ...Yanı kadın ustelıyor , o boslukta esımın de hosuna mı gitti n'oldu bilmiyorum.. İnanın ; bosanmak ayıp kötü elalem ne der diye düsünmuyorum , zerre umrumda degıl. Ben pişmanlık yasamak ıstemıyorum.kızım ıcın de kendım icin de en ıyısı olsun istiyorum...
Böyle hayat nasil gecer?insan 2 ay nasıl konusmadan yaşar?hadi şimdi kendinizi suçlayarak devam ettiniz artık bu şüpheyle nasıl yaşarsınız?lütfen kendinize bunu yapmayın.bir tane hayatınız var bu sevgisizlikle nereye kadar gidecek ner konuşun.olmuyorsa olmuyordur bazı seyler
Öyle mi diyorsunuz... Ben de bazen bu ruh halinden suphelerden kurtulayım daha ne kadar karmasık olabılır kı dıyorum.. Keske bır daha hıc gorusmek zorunda olmasaydık.. iletisim halınde kalmak zorunda olacagız, kızımız oldugu ıcın ...Ya da ben delı gibi hafta sonlarını beklerken (kızımla vakıt gecıreyim diye )o gelıp alacak.. Bas edebılmem için güce ıhtıyacım var ....ayaklarinin uzerinde duruyorsan gerisi fasa fiso..bir gun ayrilirsan geriye donup soyleyecegin tek kelime BEN NASIL KATLANMISIM Kİ!!! .ben 5 sene evvel kurtuldum o gelgitli hastalikli bosanmaktan korkma hallerinden. meger bosandiktan sonra baslamis hayatim.meger insanmisim ben.meger harika biriymisim.meger tek basina daha mutluymusum..meger ben hiiic onlari haketmemisim.bosanmaktan korkmayin, eziyet cekmeye devam etmekten korkun asil. insansiniz kadinsiniz..ve harikasiniz bunu unutmayin. sevgiler
hikayenizi çok merak ettimayaklarinin uzerinde duruyorsan gerisi fasa fiso..bir gun ayrilirsan geriye donup soyleyecegin tek kelime BEN NASIL KATLANMISIM Kİ!!! .ben 5 sene evvel kurtuldum o gelgitli hastalikli bosanmaktan korkma hallerinden. meger bosandiktan sonra baslamis hayatim.meger insanmisim ben.meger harika biriymisim.meger tek basina daha mutluymusum..meger ben hiiic onlari haketmemisim.bosanmaktan korkmayin, eziyet cekmeye devam etmekten korkun asil. insansiniz kadinsiniz..ve harikasiniz bunu unutmayin. sevgiler