Ay yorumları okurken aşırı yoruldum. Utanıyor musun eşinden diyorlar, ya tabi ki utaniyor hanginiz utanmazsiniz? Bu sebepten kac kere boşanmayı düşünmüş zaten belli değil mi? Acaba düzelir mi, boşanmasam mi diye de vicdan yapıyor. Keşke baştan evlenmeseydin de geçmiş artık.
Ben böyle birini birebir tanıyorum hatta o da almanya doğumlu bir Türk. Çok çabalarsam ne dediğini anlıyorum, kırmamak için 2 kere sormamaya çalışıyorum ama çoğu kişi mecburen ya tahmin ederek boşlukları dolduruyor ya da 2 kere soruyor ne demek istiyorsun diye. Eşinin ailesi nasıl bir aile? Çocukken cekingense disarda konuşmuyorsa, evdekiler de insan yerine koyup pek konusmadiysa hem konuşması hem sosyal ilişkileri gelişmemiş olabilir. Zaten çoğu kendini geliştirmek için de bir şey yapmadigi için kendine ait fikirleri bile yoktur ki bi film üstüne konuşsun. Bir ihtimal de zekasında bir sorun olabilir hatta bu kadar sene destek almadiysa sebebi biliyor da olabilir. Ucu açık bir konu, her şey olabilir. Bu kadar sene stres olacağınıza bir işe girip para biriktirip uzmana götürebilirdiniz aslında.