Ailem izin vermiyor. Çok sorun yaşadım ama ailem düzelir dedi. Onun ailesi de düzelir dedi. Artık ne yapacağımı bilmiyorum kendini aileme o kadar iyi yapıyor ki. Aslında kötü biri de değil sadece biz birbirimize uygun değiliz sanırım. Artık bende arkadaşlarımla takılmaya karar verdim. Şuan annemin evindeyim. Bu hafta 3 gün uzaklaşmak istiyorum burdan haber vermeyi de düşünmüyorum çünkü o giderken bana haber vermiyor ne de olsa o kadar yorgun ki zihnim çok çıkmazdayımvajinismus olmanız sizin faydanıza olmuş bence yanlışlıkla çocuk falan yapmamışsınız bu adamdan dua etmelisiniz zira küçük bir kız çocuğu gibi davranıp sürekli sorun yaratan biriyken bir çocuğa ihtiyacınız yok daha bir seneniz dolmadan bekar hayatını özlemişse eğer boşanıp onun bu özlemine son verebilirsiniz diğer türlü sürekli sizi değersiz hissettiren bu adamla ah vah bir şekilde yaşayacaksınız
Kesinlikle değersiz hissediyorum. Bu yüzden bir süre görüşmek istemiyorum. Bilmiyorum hatasını anlar mı ama artık kendime bunu yapmak istemiyorumvajinismus olmanız sizin faydanıza olmuş bence yanlışlıkla çocuk falan yapmamışsınız bu adamdan dua etmelisiniz zira küçük bir kız çocuğu gibi davranıp sürekli sorun yaratan biriyken bir çocuğa ihtiyacınız yok daha bir seneniz dolmadan bekar hayatını özlemişse eğer boşanıp onun bu özlemine son verebilirsiniz diğer türlü sürekli sizi değersiz hissettiren bu adamla ah vah bir şekilde yaşayacaksınız
birilerine bir şeyler danışmak güzel ama hayatını ona göre şekillendirmek doğru değil çünkü çoğu insan empatiden yoksun hayatı sadece kendi penceresinden gördüklerinden ibaret sanar bir oda düşün onların penceresi denize bakıyor sana gelip ne olucak şu denizin mavisinde süzülüp gidersiniz deyip güzelleme yapacak ama senin penceren bataklığa bakıyordur oraya girdiğinde bir daha çıkamayacağını biliyosundur o adamı gece 12 lere kadar bekleyecek olan sensin onlar değil eşinin özünde iyi bir insan olmasının sana kendini kötü hissettirdiği sürece bir anlamı yok o kadar iyiyse cennete gitsin sana dünyada cehennemi yaşatacak adamın iyiliğini napacaksınAilem izin vermiyor. Çok sorun yaşadım ama ailem düzelir dedi. Onun ailesi de düzelir dedi. Artık ne yapacağımı bilmiyorum kendini aileme o kadar iyi yapıyor ki. Aslında kötü biri de değil sadece biz birbirimize uygun değiliz sanırım. Artık bende arkadaşlarımla takılmaya karar verdim. Şuan annemin evindeyim. Bu hafta 3 gün uzaklaşmak istiyorum burdan haber vermeyi de düşünmüyorum çünkü o giderken bana haber vermiyor ne de olsa o kadar yorgun ki zihnim çok çıkmazdayım
O kadar doğru ki dengine denk gelmeyen ziyan olur derlerdi de ciddiye almazdım şuan yaşıyorumbirilerine bir şeyler danışmak güzel ama hayatını ona göre şekillendirmek doğru değil çünkü çoğu insan empatiden yoksun hayatı sadece kendi penceresinden gördüklerinden ibaret sanar bir oda düşün onların penceresi denize bakıyor sana gelip ne olucak şu denizin mavisinde süzülüp gidersiniz deyip güzelleme yapacak ama senin penceren bataklığa bakıyordur oraya girdiğinde bir daha çıkamayacağını biliyosundur o adamı gece 12 lere kadar bekleyecek olan sensin onlar değil eşinin özünde iyi bir insan olmasının sana kendini kötü hissettirdiği sürece bir anlamı yok o kadar iyiyse cennete gitsin sana dünyada cehennemi yaşatacak adamın iyiliğini napacaksın
evliliğin ilk yılında daha bu derece tükenmek ve eşinin seni bu süreçte yalnız bırakması çok üzücü gerçekten lütfen ne yapacağına şuan için karar veremiyorsan bile lütfen çocuk düşünme gerekiyorsa korunO kadar doğru ki dengine denk gelmeyen ziyan olur derlerdi de ciddiye almazdım şuan yaşıyorum
Düşünmüyorum ve korunuyorum. Evet dışarıdan bakan herkes evliliğime özeniyor şu her şey fotoğraftan ibaret ruhen tükenmiş durumdayımevliliğin ilk yılında daha bu derece tükenmek ve eşinin seni bu süreçte yalnız bırakması çok üzücü gerçekten lütfen ne yapacağına şuan için karar veremiyorsan bile lütfen çocuk düşünme gerekiyorsa korun
o arayıp sorana kadar da iletişim kurmayın bu erkeklere bu özgüveni biz veriyoruz ondan geliyor bu rahatlık maalesef bir de sigara kullanmıyorsanız bulaşmayınnnn bırakması çok zorDüşünmüyorum ve korunuyorum. Evet dışarıdan bakan herkes evliliğime özeniyor şu her şey fotoğraftan ibaret ruhen tükenmiş durumdayım
Kesinlikle aramayacam. Kayınvalidem aradı. Gelip seni alalım buraya gel dedi. Gelmeyecem dedim. O da ailesine benim olmadığımı söylüyor tabi. Neymiş fotoğrafları yırtmışım. Gece saat 1 beni sinir krizine sok sonra fotoğrafları yırtmışım diye asi olan ben olayımo arayıp sorana kadar da iletişim kurmayın bu erkeklere bu özgüveni biz veriyoruz ondan geliyor bu rahatlık maalesef bir de sigara kullanmıyorsanız bulaşmayınnnn bırakması çok zor
aynen önce delirtirler sonra hastasın derler. sen kendi değerini bildikten o bilmesede olur. rica ederimKesinlikle aramayacam. Kayınvalidem aradı. Gelip seni alalım buraya gel dedi. Gelmeyecem dedim. O da ailesine benim olmadığımı söylüyor tabi. Neymiş fotoğrafları yırtmışım. Gece saat 1 beni sinir krizine sok sonra fotoğrafları yırtmışım diye asi olan ben olayım keşke her şey fotoğraflarda ki gibi olsa ya da öyle kalabilse..
Desteğin için teşekkür ederim
Şuan gezmeye çıktım ve alışverişe. Artık evde pinekleyip kendimi üzmeyecem fedakarlık yapmaktan bıktım artık gerçekten kendi hayatım için bir şeyler yapmak istiyorum. Teşekkür ederimHayatım bu tipler böyle, önce delirtir sonra oturup deliliğini sorgular. Bi posta koymana bakar herşey. O biliyor ki gitmeyeceksin, yapamazsın. Yapabildiğini ona göster ama kuyruğu dik tut, lafından sakın dönme. Kısa öz açıklama gerekmeksizin postanı koy. Sonra otur olanları izle. Gez tozz, alışveriş yap. Bir aal bakalım. Arıyor mu, işim var müsait değilim de, hesap sorup çirkinleşecek belki, aynen de. Polemiğe bile girme. Belki hiç umursamayacak, ama onun da bardağı elbet dolacak. Psikolojisiyle oyna. Yaparsın sen !
Evet söz verip tekrar yapıyor. Artık bende bana nasıl geliyorsa öyle gidecem. Bu hayata kimsenin kahrını çekmek için gelmedimNe de yapsan boş. Bende aynılarını 2 yıldır yaşıyorum hep bi bahane hep bi kavga tartışma. Asla değişmezler iki günn sonra aynılar
HarikasınŞuan gezmeye çıktım ve alışverişe. Artık evde pinekleyip kendimi üzmeyecem fedakarlık yapmaktan bıktım artık gerçekten kendi hayatım için bir şeyler yapmak istiyorum. Teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?