İs ariyorum suan da evdeyim o yuzden bu ulkede okumus mezun olmakta ayri bir dert zaten. Onun depresyonundayim bir de bunun tribiylr ugrasiyorum kafayi yiycemsağlam bir hösstttt çekmenizin zamanı gelmiş
ne diyorsun sen be!! laflarına dikkat et..
yemek mi eleştiriyor emek verdim teşekkür et.. ailenden hiç görmemişsin vs diyeceksiniz
beğenmiyorsan kendin yap da diyebilirsiniz
çalışıyor musunuz? çalışıyorsanız o da yapabilir yemekleri
bu arada onun da eksileri vardır.. baktınız düzelmiyor siz de ona söyleyebilirsiniz
Vallahi ben öğretmenim canım benimki de böyleydi sürekli kavga dövüş ayrıldım Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın biziİs ariyorum suan da evdeyim o yuzden bu ulkede okumus mezun olmakta ayri bir dert zaten. Onun depresyonundayim bir de bunun tribiylr ugrasiyorum kafayi yiycem
tribini çekmeyin kafayı da yemeyinİs ariyorum suan da evdeyim o yuzden bu ulkede okumus mezun olmakta ayri bir dert zaten. Onun depresyonundayim bir de bunun tribiylr ugrasiyorum kafayi yiycem
Kiz kardesi yok iki erkek kardesler ama annesi evet her dediklerini yapmis dediginiz gibi. Benim babam annem onune peynir zeytin koysa sesini cikarmazdi. Alisik degilim bende bu tavirlara yine de hicbir seyini eksik etmemeye calistim daha bir gece yemek yok demedim cayi kahvesini her seyini onune getirdim mutlu ediyim diye ama yok ben yine yaranamiyorum.
ay uzun ilişki sonrası evlilik böyle mi olacak hiç böyle hayal etmiyordum.6 aylik evliyim. Esimle 4-5 sene sevgililigimiz vardi zaten sonunda evlendik. Hatta evlenmeyi cok isteyen taraf oydu. İlk bir iki ay guzeldi ama sonra degismeye basladi. Yani konusma tarzi bile “git tuzu getir ya git sunu yap ya” falan oldu. Yemegin biseyini eksik yapsam hemen yuzume vurmalar, istemedigi bi yemek oldugunda bu gece yemek yok yani diyip surat asmalar, su evin burasi niye boyle surasi niye toplamadin mi diye sorgular. Yani gercekten biktim ben bir kac ayda. Sanki yeni degil 10 senelik evliymisim gibi hissediyorum artik kendimi. Allah var iyi oldugu zamanlwr tabi ki de var. Ama ben sunlarida daha simdiden cekmek zorunda degilim yani. Ya ketılimizin ici kirec olmustu onu nasil cozucegimi bilmiyorum dedim diye annenin evinde hicbisey ogrenmedin mi sen dedi bana. Bu sefer benimde icimden ona iyi davranmak gelmiyor. Nasil boyle degisti bi anda neden boyle oldu bes senelik adam gitti yerine bambaska biri geldi kizlar ne yapicam ben?
Pardonda neyime dayanarak bunu soyledinizKendinizi kandırıyorsunuz bence.
Size şu muameleyi yapan, su ısıtıcıdaki kireci kadının derdi sanıp ananın evinde öğrenemedin mi diyen adam sevgiliyken de eşitlikçi, saygılı, beyefendi falan değildir.
Adamın kafa yapısı ortada. Bunu gösteren 5000 tane şey yapmıştır eminim.
Siz de aynı kafa yapısında olduğunuz için fark etmemişsinizdir. Hatta bir kısmı size "vay be errrkek gibi erkek" dedirten, hoşunuza giden özelliklerdi büyük ihtimalle.
Şunları yapan biri gidip beyefendi ve eşitlikçi birini seçmemeştir yani.
Aslında tam da kriterlerinize göre biriyle evlenmişsiniz. İşiniz olarak gördüğünüz şeylere karışıp çene yapmasa hiçbir sorununuz kalmayacak, hizmete devam edeceksiniz.
Daha yeni evlisiniz, zamanla hizmet tarzınıza alışıp susar, biraz sabredin demekten başka verilecek bir tavsiye yok şu durumda.
Hah böyle bir kocayı yontmuşluğum var ordan biliyorum ki en doğru yorum bu. Böyle anasının bacısının hizmet ettiği tipler sen doğuştan ev işlerini biliyorsun ve yapmaktan çok keyif alıyorsun sanıyorlar. Sen yap çok biliyorsan tarzı cevaplar verip dediklerni takmayarak başlayabilirsin. Boşanacaksan boşan ama devam edeceksen diren. Zamanla öğreniyorlar.Eşinizin annesi ablası zamanında etrafında pervane olmuşsa ondan da olabilir. Benim yengem ve kuzenim de (kız) erkek kuzenime böylelerdi. Yemek mi beğenmedi hemen patates köfte. Bişi mi istiyor hemen koşa koşa götürme. Kuzenim annesine "Emine!" diye bağırarak bişi isterdi böyle bi hayatları vardı. Belki sizinki de de böyle şeylere alışıktır.
Sizin uslüpta çok normal sayılmaz.Sevgiliyken bir dedigimi iki etmezdi pardonda kopek ti pesimde yani ben anlamiyorum neden boyle oldu
Oyle yapiyorum zaten annen bisey ogretmedi mi dediginde babanda sana ogretmemis dedim. Toplamadin mi dediginde topla o zaman diyip kahvemi iciyorum yada tuzsuz dediginde tuz orda diyorum. Ama insan ister istemez takiyor daha 6 ay olmusHah böyle bir kocayı yontmuşluğum var ordan biliyorum ki en doğru yorum bu. Böyle anasının bacısının hizmet ettiği tipler sen doğuştan ev işlerini biliyorsun ve yapmaktan çok keyif alıyorsun sanıyorlar. Sen yap çok biliyorsan tarzı cevaplar verip dediklerni takmayarak başlayabilirsin. Boşanacaksan boşan ama devam edeceksen diren. Zamanla öğreniyorlar.
İnsanlari delirtip sen degistin diyorlar bide iste boyleSizin uslüpta çok normal sayılmaz.
cayi kahvesini her seyini onune getirdim mutlu ediyim diye ama yok ben yine yaranamiyorum.
Dimi artık gözümüz çok korkuyor . Mutlu evlilik yapanlar nasıl neye dikkat ediyor bize anlatsın yani6 ay daha cicim ayındasınız ya biz gerçekten nasıl yuva kuracağız hangi hödük iyi nasıl anlayacağız bu kadar erkoların arasından öf
Ben anlatmim sizde yanmayinDimi artık gözümüz çok korkuyor . Mutlu evlilik yapanlar nasıl neye dikkat ediyor bize anlatsın yani
Cay kahve yapmak kolelik mi
evet zar atmak gibi bişey tamamen şans ama illa bi kıllık çıkıyo bana denk gelenlerde lütfen arkadaşlar mutlu olanlar bi el atsın bize deDimi artık gözümüz çok korkuyor . Mutlu evlilik yapanlar nasıl neye dikkat ediyor bize anlatsın yani
Kiz kardesi yok iki erkek kardesler ama annesi evet her dediklerini yapmis dediginiz gibi. Benim babam annem onune peynir zeytin koysa sesini cikarmazdi. Alisik degilim bende bu tavirlara yine de hicbir seyini eksik etmemeye calistim daha bir gece yemek yok demedim cayi kahvesini her seyini onune getirdim mutlu ediyim diye ama yok ben yine yaranamiyorum.
Yemekten sonra ben kahve iciyorum kendime yaparken onada yapiyorum yemegini yapiyorum anlaminda dedim bizim evdede her gece cay icilirdi cayi koyuyorum onada koyuyorum. Benim yaptigim kolelik yok cevabini da veriyorum ben ona ama bitmiyor sorun mu iki gun sonra yine aynisiHer şeyi önüne getirdim demişsiniz. Valla biz de canı çay kahve isteyen kalkıp yapıyor diğerine ister misin soruyor.
Kendi ayağı yok mu neden kalkıp almıyor??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?