Evlilik sonrasi yasananlar? Brnim gibi olan var mi? Lutfen okuyun uzun ama

İs ariyorum suan da evdeyim o yuzden bu ulkede okumus mezun olmakta ayri bir dert zaten. Onun depresyonundayim bir de bunun tribiylr ugrasiyorum kafayi yiycem

İs ariyorum suan da evdeyim o yuzden bu ulkede okumus mezun olmakta ayri bir dert zaten. Onun depresyonundayim bir de bunun tribiylr ugrasiyorum kafayi yiycem
Vallahi ben öğretmenim canım benimki de böyleydi sürekli kavga dövüş ayrıldım Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın bizi

Kendinizi kandırıyorsunuz bence.
Size şu muameleyi yapan, su ısıtıcıdaki kireci kadının derdi sanıp ananın evinde öğrenemedin mi diyen adam sevgiliyken de eşitlikçi, saygılı, beyefendi falan değildir.
Adamın kafa yapısı ortada. Bunu gösteren 5000 tane şey yapmıştır eminim.
Siz de aynı kafa yapısında olduğunuz için fark etmemişsinizdir. Hatta bir kısmı size "vay be errrkek gibi erkek" dedirten, hoşunuza giden özelliklerdi büyük ihtimalle.

Şunları yapan biri gidip beyefendi ve eşitlikçi birini seçmemeştir yani.
Aslında tam da kriterlerinize göre biriyle evlenmişsiniz. İşiniz olarak gördüğünüz şeylere karışıp çene yapmasa hiçbir sorununuz kalmayacak, hizmete devam edeceksiniz.

Daha yeni evlisiniz, zamanla hizmet tarzınıza alışıp susar, biraz sabredin demekten başka verilecek bir tavsiye yok şu durumda.

ay uzun ilişki sonrası evlilik böyle mi olacak hiç böyle hayal etmiyordum.

Pardonda neyime dayanarak bunu soylediniz

Hah böyle bir kocayı yontmuşluğum var ordan biliyorum ki en doğru yorum bu. Böyle anasının bacısının hizmet ettiği tipler sen doğuştan ev işlerini biliyorsun ve yapmaktan çok keyif alıyorsun sanıyorlar. Sen yap çok biliyorsan tarzı cevaplar verip dediklerni takmayarak başlayabilirsin. Boşanacaksan boşan ama devam edeceksen diren. Zamanla öğreniyorlar.

Oyle yapiyorum zaten annen bisey ogretmedi mi dediginde babanda sana ogretmemis dedim. Toplamadin mi dediginde topla o zaman diyip kahvemi iciyorum yada tuzsuz dediginde tuz orda diyorum. Ama insan ister istemez takiyor daha 6 ay olmus

6 ay daha cicim ayındasınız ya biz gerçekten nasıl yuva kuracağız hangi hödük iyi nasıl anlayacağız bu kadar erkoların arasından öf

6 ay daha cicim ayındasınız ya biz gerçekten nasıl yuva kuracağız hangi hödük iyi nasıl anlayacağız bu kadar erkoların arasından öf
Dimi artık gözümüz çok korkuyor . Mutlu evlilik yapanlar nasıl neye dikkat ediyor bize anlatsın yani

Sen niye böyle köle Isaura modusuna girdin?
Önüne cay, kahveler...
Paşa değilse bence gereksiz "ilgi"

Bir daha dünyaya gelirsem kesinlikle türk kadininla evlenmek istiyorum.
Karin dokluğuna didinip durmayin lütfen.

Her şeyi önüne getirdim demişsiniz. Valla biz de canı çay kahve isteyen kalkıp yapıyor diğerine ister misin soruyor.
Kendi ayağı yok mu neden kalkıp almıyor??
Yemekten sonra ben kahve iciyorum kendime yaparken onada yapiyorum yemegini yapiyorum anlaminda dedim bizim evdede her gece cay icilirdi cayi koyuyorum onada koyuyorum. Benim yaptigim kolelik yok cevabini da veriyorum ben ona ama bitmiyor sorun mu iki gun sonra yine aynisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…