Yaptiktan sonra tavrimi koyuyorum sirnasarak gonlumu almaya calisiyor ama bir degil iki degil yani bu sefer ben soguyorumDerdi neymiş sormadınız mı? Kendinizi ezdirmeyin
Sevgiliyken bir dedigimi iki etmezdi pardonda kopek ti pesimde yani ben anlamiyorum neden boyle olduAy nefret adam. Biz 12 yıllık evliyiz hala rica ederiz birbirimizden. 11 be 7 yaşında ki çocuklarımızdan bile emir kipiyle bir şey istemeyiz. Onlar da böyle büyüdüğü için aynı şekilde davranıyorlar tabi.
Tabi ki beğenmediği yemeği söyleyebilir ama üslup diye bir şey var.
Sürekli eleştirel konuşan insandan nefret ederim
Ya onda bi sıkıntı yok geziyoruz isleri cok yogun onun firsat buldukca tabi. Elestirilmekten sıkıldim ben sadece bende cabuk sogurum yani yatasin bile gelmiyor bu seferBenim de bu tarz şeyler yaşadım daha kötüsü ayrıldım bilmiyorım başka kötü huyu var mı yoksa ciddi konuşsanız. Sizinle ilgileniyor mu gezip tozar mısınız? Diğer huyları nasıl
Ya lütfen her şırnaşmasında yağların erimesin ben oyle yaptım ve artık laskalastı seviyeli bi iliski baslamadiysa seviyeli bi sekildede devam etmiyor ne yazikki hic bi zaman geri adım.atan surekli herseyi ceken sen.olma tavrini.agirligini koru ben koruyamidim.2 yıldir ve ayrilacagiz galibaYaptiktan sonra tavrimi koyuyorum sirnasarak gonlumu almaya calisiyor ama bir degil iki degil yani bu sefer ben soguyorum
Sanada baban ogretmemis galiba bazi seyleri dedimbu sefer iki gun trip yedimAyy haspam
Biz annemizin evinde hizmetçi gibi yetiştiriliyoruz ya kocamıza daha iyi bakalım diye sanki
Öğrenmedim babam yapardı böyle işleri bizde evde de sende
Az kaldi yakindir patlamamIyy kıro. Bir cinnet her şeyi halleder.
Durduğun kabahatAz kaldi yakindir patlamam
Hayır bi de bu daha kötü. İsterse kibar da oluyor yani. Valla benim sinirim bozulduSevgiliyken bir dedigimi iki etmezdi pardonda kopek ti pesimde yani ben anlamiyorum neden boyle oldu
Kiz kardesi yok iki erkek kardesler ama annesi evet her dediklerini yapmis dediginiz gibi. Benim babam annem onune peynir zeytin koysa sesini cikarmazdi. Alisik degilim bende bu tavirlara yine de hicbir seyini eksik etmemeye calistim daha bir gece yemek yok demedim cayi kahvesini her seyini onune getirdim mutlu ediyim diye ama yok ben yine yaranamiyorum.Eşinizin annesi ablası zamanında etrafında pervane olmuşsa ondan da olabilir. Benim yengem ve kuzenim de (kız) erkek kuzenime böylelerdi. Yemek mi beğenmedi hemen patates köfte. Bişi mi istiyor hemen koşa koşa götürme. Kuzenim annesine "Emine!" diye bağırarak bişi isterdi böyle bi hayatları vardı. Belki sizinki de de böyle şeylere alışıktır.
Benimde oyle yani insan diyor bilseydim evlenmezdim diye artik bir de daha 6 ay olmus.Hayır bi de bu daha kötü. İsterse kibar da oluyor yani. Valla benim sinirim bozuldu
O zaman da sen geri durma. Biraz da sen tersle. Emri vaki istediği zaman kalk kendin yap de. Bir şeyi beğenmediği zaman daha güzelini yap da biz görelim de. Veeee en kısa zamanda bir iş bulBenimde oyle yani insan diyor bilseydim evlenmezdim diye artik bir de daha 6 ay olmus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?