- 30 Kasım 2017
- 9.377
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.892
- 173
Bende ara ara böyle şeyler yaşıyorum ama eşim işten yorgun olunca yada morali bozuk olunca yapar öyle ,tersinden kalkarsa da tüm gün devam eder yine de bi nokta da gülüyoruz hallerimize , şu bi gerçek kızlar yanlış anlamayın beni kardeşiniz olarak görün bazen olur ya insan pasaklı olmaz ama dağınık olur dinlenmek ister felan yapmaz o gün iş erkeklerin gözüne battığı zaman kaynana gibi başınızda dikilip konuşur erkekler sevmiyor dağınık ev tabi ki hergün dip köşe girelim yapalım demiyorum ama en azından ev derli toplu olsun işten geldiklerinde üstünüz başınız güzel olsun makyajınız olsun süsünüz olsun erkekler böyle ak pak seviyor yani gerçekten öyle6 aylik evliyim. Esimle 4-5 sene sevgililigimiz vardi zaten sonunda evlendik. Hatta evlenmeyi cok isteyen taraf oydu. İlk bir iki ay guzeldi ama sonra degismeye basladi. Yani konusma tarzi bile “git tuzu getir ya git sunu yap ya” falan oldu. Yemegin biseyini eksik yapsam hemen yuzume vurmalar, istemedigi bi yemek oldugunda bu gece yemek yok yani diyip surat asmalar, su evin burasi niye boyle surasi niye toplamadin mi diye sorgular. Yani gercekten biktim ben bir kac ayda. Sanki yeni degil 10 senelik evliymisim gibi hissediyorum artik kendimi. Allah var iyi oldugu zamanlwr tabi ki de var. Ama ben sunlarida daha simdiden cekmek zorunda degilim yani. Ya ketılimizin ici kirec olmustu onu nasil cozucegimi bilmiyorum dedim diye annenin evinde hicbisey ogrenmedin mi sen dedi bana. Bu sefer benimde icimden ona iyi davranmak gelmiyor. Nasil boyle degisti bi anda neden boyle oldu bes senelik adam gitti yerine bambaska biri geldi kizlar ne yapicam ben?
Bu arada ketilin içi eğer kireç tutuyorsa biraz limontuzu ve sirke veya limon suyu koy kaynat içindekileri pul pul atar kaynarken bunlar çok basit şeyler böyle şeyler için kalp kırmaya gerek yok ama erkekler biraz cins olabiliyor merak etme birtek sende olmadığı kesin :) ikiniz hırcın olursanız anlaşamazsınız güzelce sakinleyince konuşun
Bazen insan herşeye yetişmeye yoruluyor mental yorgunluklar da olabilir insanın bazen tembelliği de tutabilir benimde oluyor gerçekten bazen saldığım oluyor yoruluyor insan yap indir kaldır temizle bi kısır döngü oluyor çıkamıyorsun işin içinden ama hergün bir iş yapınca fazla iş kalmıyor ayrıca ilerde çocuk isteyebilirsiniz ozaman daha zor olur o yüzden bazı şeyleri alışkanlık haline getirmemiz gerekiyor çocukla daha zor olduğu kesin