Yemekten sonra ben kahve iciyorum kendime yaparken onada yapiyorum yemegini yapiyorum anlaminda dedim bizim evdede her gece cay icilirdi cayi koyuyorum onada koyuyorum. Benim yaptigim kolelik yok cevabini da veriyorum ben ona ama bitmiyor sorun mu iki gun sonra yine aynisi
Sorunda bu ya bunlarifa diyorum bazi soylediklerim zoruna gidiyor iki gun trip sonra bi sekilde duzeliyoruz. Geliyor gonlumu aliyor ozur diliyor bi sure iyi sonra yine bi gece ayni sey oluyor. Vallahi sogumaya basladim yanina yatasim gelmiyorTuz nerede derse bak orada getir de, sen getir derse ayağın yok mu de.
Yine getir derse getirmiyorum düzgün konuş de
İnatlaş. Başka çözüm aklıma gelmedi.
Dimi artık gözümüz çok korkuyor . Mutlu evlilik yapanlar nasıl neye dikkat ediyor bize anlatsın yani
Mutlu evlilik yaptım. Ev işlerinin büyük kısmını eşim yapar. Tek bir sırrım var o da ilk günden beri hiç bir işi sahiplenmemek. Kattle mı kireçlenmiş mesela? “Canım kattle biraz kireçlenmiş istersen kireç sökücü dök hemen çıkarıyor” diyorum. “Hayatım mutfağı bugün mü toplarsın yarın mı ona göre ben de vileda yaparım istersen” diyorum. Hiç biri benim asli görevim değil hepsi ortak. Ama erkekler bedensel olarak daha güçlü olduğu için kadınlardan daha fazla iş yapmalı.
Alın size mutlu evlilik sırrı :)
Sizinki kibar bir adammış bizimkiler hanzo çıktı her şeyi sen yap benim annem yaptı öldümü diyor çok sıkışırsan beni çağır diyor manyak zaten sürekli kavga ediyorduk hastanede beni rezil etti hastane önünde senin hastalığun bitmiyor boşucam dedi ben onu boşadım madem böyle manyaktın niye evlendin benim başımı yaktınMutlu evlilik yaptım. Ev işlerinin büyük kısmını eşim yapar. Tek bir sırrım var o da ilk günden beri hiç bir işi sahiplenmemek. Kattle mı kireçlenmiş mesela? “Canım kattle biraz kireçlenmiş istersen kireç sökücü dök hemen çıkarıyor” diyorum. “Hayatım mutfağı bugün mü toplarsın yarın mı ona göre ben de vileda yaparım istersen” diyorum. Hiç biri benim asli görevim değil hepsi ortak. Ama erkekler bedensel olarak daha güçlü olduğu için kadınlardan daha fazla iş yapmalı. Çay kahve için de hiç önüne götürmem, götürürsem de hadi bu kez benden olsun filan derim minnet duysun görevim sanmasın :)
Sizin evlilğiniz gibi anlayışlı güzel bir evliliğin olsaydı keşke . Hayalini yıktı bu ex çok mutsuzum100% benim yöntemin.
Cam silme, ütü, camaşir eşimin fix işi.
Yemek işini kim eve erken gelirse o yapidor. Ben genelde banyo temizlerim ve evi silerim. Eşim coğu zaman süpürür.
14 aylik cocuğumuz var. Bebek bakimi konusunda sadece emzirme işi sirf bende. Diğer her işi eşimde üstleniyor.
Ohaa mala bak ya. İyiki boşanmışsın kız ay nasıl sinir oldumSizinki kibar bir adammış bizimkiler hanzo çıktı her şeyi sen yap benim annem yaptı öldümü diyor çok sıkışırsan beni çağır diyor manyak zaten sürekli kavga ediyorduk hastanede beni rezil etti hastane önünde senin hastalığun bitmiyor boşucam dedi ben onu boşadım madem böyle manyaktın niye evlendin benim başımı yaktın
Boşadım dediğin yerde içimin yağları eridi. Helal olsunSizinki kibar bir adammış bizimkiler hanzo çıktı her şeyi sen yap benim annem yaptı öldümü diyor çok sıkışırsan beni çağır diyor manyak zaten sürekli kavga ediyorduk hastanede beni rezil etti hastane önünde senin hastalığun bitmiyor boşucam dedi ben onu boşadım madem böyle manyaktın niye evlendin benim başımı yaktın
Bizde de eşimle birlikte yaparız herşeyi ama bunu kendime bağlamadim hiçbir zaman. Anneyle alakalı bence bu durum.Mutlu evlilik yaptım. Ev işlerinin büyük kısmını eşim yapar. Tek bir sırrım var o da ilk günden beri hiç bir işi sahiplenmemek. Kattle mı kireçlenmiş mesela? “Canım kattle biraz kireçlenmiş istersen kireç sökücü dök hemen çıkarıyor” diyorum. “Hayatım mutfağı bugün mü toplarsın yarın mı ona göre ben de vileda yaparım istersen” diyorum. Hiç biri benim asli görevim değil hepsi ortak. Ama erkekler bedensel olarak daha güçlü olduğu için kadınlardan daha fazla iş yapmalı. Çay kahve için de hiç önüne götürmem, götürürsem de hadi bu kez benden olsun filan derim minnet duysun görevim sanmasın :)
Biz ikimizde çalışıyoruz öğretmeniz ama adam öküz çıktı. Sevgiliyken 1kuruş harcatmamıştır evlenınce ortaya çıktı cimriliğiDeğişmeyi göze alamayan, her şeyi senden bekleyen annemin yanına bile benim paramla götüren adamı bıraktım. Tekrar evlenecek olsam kime güvenicem bilmiyorum
siz çalışıyorsunuz + çocuk var + yurtdışında yaşıyorsunuz öyle eve gelince arayayım ben duş alana kadar paket servis lahmacun gelsin, marketten sipariş vereyim üstümü giyene kadar getirsin, çöpü kapıcı alsın, h.sonu temizlikçi alayım demenin yürek istediği bir yerdesiniz....100% benim yöntemin.
Cam silme, ütü, camaşir eşimin fix işi.
Yemek işini kim eve erken gelirse o yapidor. Ben genelde banyo temizlerim ve evi silerim. Eşim coğu zaman süpürür.
14 aylik cocuğumuz var. Bebek bakimi konusunda sadece emzirme işi sirf bende. Diğer her işi eşimde üstleniyor.
Ilk paragraf ne kadar doğru ya. Yurtdisindayim ve şunların hicbiri munkun değil, bi üzüldümsiz çalışıyorsunuz + çocuk var + yurtdışında yaşıyorsunuz öyle eve gelince arayayım ben duş alana kadar paket servis lahmacun gelsin, marketten sipariş vereyim üstümü giyene kadar getirsin, çöpü kapıcı alsın, h.sonu temizlikçi alayım demenin yürek istediği bir yerdesiniz....
bu kadın evde, çalışmayan kadının olup ve çocuk da olmayan bir evde zaten ne kadar ev işi olabilir. (sürekli evde yemek yapan bir insanım, evimin her işini de kendim yaptım kronik hastalıklarıma farklı ülkelerde ev kurmalara taşnımalara kadar, ama gerçekten ev işi evde hasta, bebek ekstra aman aman bir durum yoksa insanın saatlerini alacak yapılmayacak, atla deve bir şey değil)
yani sorun işin çok olması yapılamaması değil -kız da evlenmeden önce ev çevirmemiş olabilir, 4 4lük sürekli ev işi yapmamış olabilir orda da bi sorun yok, 1 saatte bitmez de 2 saatte biter. uzun saatler süren yoğun veya yorucu bir işte çalışıp eşin gelip yemek yapmasını beklemek de adil değil. yarın bir gün kadın da çalışmaya başlar ve/veya çocuk olur, başka işler çıkar, o zaman iş bölümü farklı olur, orası ayrı.
burada sorun eşindeki uslup. adam tam bedava seks ve hizmet için evlenmiş erkek gibi...ki bizim toplumumzda bol bol görülen bir model.
ama evlenmeden önce "eşimi kapımda köpek ederdim" demek de pek doğru bir uslup gibi durmuyor. sanki evlenene kadar sen köpek çektirdin evlenince de ben gibi bir şey olmuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?