• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik sonrasi yasananlar? Brnim gibi olan var mi? Lutfen okuyun uzun ama

Ya ketılimizin ici kirec olmustu onu nasil cozucegimi bilmiyorum dedim diye annenin evinde hicbisey ogrenmedin mi sen dedi bana.

En nefret ettiğim erkek tipinden biri.
Kendisi baba evinde öğrense ya kadınların evde yaptığı her işine karışmaması yada her şeye laf etmemesi gerektiğini.

O zaman da sen geri durma. Biraz da sen tersle. Emri vaki istediği zaman kalk kendin yap de. Bir şeyi beğenmediği zaman daha güzelini yap da biz görelim de. Veeee en kısa zamanda bir iş bul
İs ariyorum en kisa zamanda bulucam insallah. Sucunu kabul etmiyor ki ben tavir koyuyorum laf soyluyorum yarim saat sonra sirnasmaya geliyor tersledigimde de iki gun trip atiyor

En nefret ettiğim erkek tipinden biri.
Kendisi baba evinde öğrense ya kadınların evde yaptığı her işine karışmaması yada her şeye laf etmemesi gerektiğini.
Dedim zaten babanda ogretememis sana herhalde bazi seyleri diye zoruna gitti iki gun küstü

Ya atsın neyden çekiniyorsunuz bu kadar. Apaçık hizmetçi muamelesi yapıyor.
"Bu evin burasi niye boyle surasi niye toplamadin mi diye sorgular."
Kalksın kendi toplasın beyefendi.

Şu muameleye izin vermeyin Allahaşkına ya. Hizmet için mi evleniliyor, sanki otele gitmiş kat servisinden memnun kalmamış gibi tavırlar.

Sizde de hata var. Ödünüz kopuyor. 6 aylık evlilikte sınırlarınızı çizmeyip, bu muameleye izin verirseniz "kötü olmamak adına" hayat boyu ezilirsiniz.

Karşı tarafın umrunda değil kırılıyor musunuz mesela. Ama siz yeter ki kötü olmayın onunla. Beyefendi çok önemli bir zat sanırım.

Dedim zaten babanda ogretememis sana herhalde bazi seyleri diye zoruna gitti iki gun küstü

Ay boş verin! Küserse küsün. Kendi laf söylediğinde duygularınız düşünmüyor.
Eşiniz kaç yaşında? Yani 20'li yaşlardaki biri 'annın evinde öğrenmedin mi' gibi lafları Kolay kolay bilmez çünkü.

Aynı şeyleri bende yaşıyorum bazen malesef kirilincada hemen normale dönmesini bekliyorlar ınsanın insanoglu ne kadar nankör 2 senemizin 1 senesi hep kusluk kavga ile geçti haftada bir mutlaka bu bana evimin işine karışmasından dolayı cinnet time oluyor ama bizde artık kavga yerine sessizlik oluyor birbirimize bulasmıyoruz çünkü karşı taraf seni anlamıyorsa bir anlami yok

Bu insanlar değişmiyor çünkü zihniyeti kadını köle olarak görüyor emirlerine uydurmaya çalışıyorlar malesef sevgiliyken çok iyi oluyorlar numaracılar bildiğiniz

Şu muameleye izin vermeyin Allahaşkına ya. Hizmet için mi evleniliyor, sanki otele gitmiş kat servisinden memnun kalmamış gibi tavırlar.

Sizde de hata var. Ödünüz kopuyor. 6 aylık evlilikte sınırlarınızı çizmeyip, bu muameleye izin verirseniz "kötü olmamak adına" hayat boyu ezilirsiniz.

Karşı tarafın umrunda değil kırılıyor musunuz mesela. Ama siz yeter ki kötü olmayın onunla. Beyefendi çok önemli bir zat sanırım.
İnan bu soylediklerini bende soyluyorum kalk kendin yap kalk kendin topla diye ama sonra bi sekilde duzeliyoruz ve tekrar ayni döngü.

Ben açıkcası neye göre evleneceğimizi şaşırıyorum uzun süre sevgili olan da kısa süreli sevgilik yaşayanda aynı şeyi yaşıyor. Ya da nerde yanlış yapıyoruz bilmiyorum umudum kalmadı hiç bir şeye.

Saygisizliga 0 toleransim var. Bana öyle köle muamelesi yapmaya calisacak. O ev yangin yeri olur. O "ya" sini da yutar. Anneniz size ögretmemis, onun annesi ona ne ögretmis öküz olmaktan baska
Zoruma gidende evlenmeden boyle degildi ay bildigin kopek muammelesi yapardim kapima gelir dururdu gtu kalkti bildigin

6 aylik evliyim. Esimle 4-5 sene sevgililigimiz vardi zaten sonunda evlendik. Hatta evlenmeyi cok isteyen taraf oydu. İlk bir iki ay guzeldi ama sonra degismeye basladi. Yani konusma tarzi bile “git tuzu getir ya git sunu yap ya” falan oldu. Yemegin biseyini eksik yapsam hemen yuzume vurmalar, istemedigi bi yemek oldugunda bu gece yemek yok yani diyip surat asmalar, su evin burasi niye boyle surasi niye toplamadin mi diye sorgular. Yani gercekten biktim ben bir kac ayda. Sanki yeni degil 10 senelik evliymisim gibi hissediyorum artik kendimi. Allah var iyi oldugu zamanlwr tabi ki de var. Ama ben sunlarida daha simdiden cekmek zorunda degilim yani. Ya ketılimizin ici kirec olmustu onu nasil cozucegimi bilmiyorum dedim diye annenin evinde hicbisey ogrenmedin mi sen dedi bana. Bu sefer benimde icimden ona iyi davranmak gelmiyor. Nasil boyle degisti bi anda neden boyle oldu bes senelik adam gitti yerine bambaska biri geldi kizlar ne yapicam ben?
Benim anlamadigim, bu gibi soylemlere nasil tepkisiz kaliyorsunuz. Esim bana git sunu getir bunu getir diyecek ben de kalkip gidecegim… ya da yemegi begenmeyecek surat asacak. Zikkimin kokunu yiyebilirsin istersen derim ve afiyetle oturur yerim yemegimi. Bunu siz veriyorsunuz esinizin eline. Adam da goruyor agzi var dili yok bu kadinin istedigimi soyler istedigimi yaparim, hic umrunda olmuyor. Net sinir cizmeniz lazim, asla kendini ezdirmemeniz asla bu laflarin altinda kalmamaniz lazim. Yoksa surekli buna maruz kalacaksiniz.

Benim anlamadigim, bu gibi soylemlere nasil tepkisiz kaliyorsunuz. Esim bana git sunu getir bunu getir diyecek ben de kalkip gidecegim… ya da yemegi begenmeyecek surat asacak. Zikkimin kokunu yiyebilirsin istersen derim ve afiyetle oturur yerim yemegimi. Bunu siz veriyorsunuz esinizin eline. Adam da goruyor agzi var dili yok bu kadinin istedigimi soyler istedigimi yaparim, hic umrunda olmuyor. Net sinir cizmeniz lazim, asla kendini ezdirmemeniz asla bu laflarin altinda kalmamaniz lazim. Yoksa surekli buna maruz kalacaksiniz.
Tepkisiz kalmiyorum ki o laf soyleyince bende soyluyorum ben soyleyince zoruna gidiyor iki gun trip atiyor umursamiyorum sonra bi sekilde duzeliyoruz ve yine ayni seyler

Erkekler bence hizmetçilik için evleniyor başka şey yok onlar için

Yaptiktan sonra tavrimi koyuyorum sirnasarak gonlumu almaya calisiyor ama bir degil iki degil yani bu sefer ben soguyorum
sağlam bir hösstttt çekmenizin zamanı gelmiş
ne diyorsun sen be!! laflarına dikkat et..
yemek mi eleştiriyor emek verdim teşekkür et.. ailenden hiç görmemişsin vs diyeceksiniz
beğenmiyorsan kendin yap da diyebilirsiniz

çalışıyor musunuz? çalışıyorsanız o da yapabilir yemekleri

bu arada onun da eksileri vardır.. baktınız düzelmiyor siz de ona söyleyebilirsiniz

Back