- 12 Eylül 2014
- 4.088
- 6.398
- 38
-
- Konu Sahibi Deliidivane
Guzel fikirİyi madem evde yuvarlanıp durun öyleyse.
Yaptığınız şeylerin sağlıklı versiyonlarını internetten araştırıp yapabilirsiniz. Tadı aynı olmuyor tabii ki ama eşinize pasta börek yapıp da sizin sebze yiyip kilo vermeniz çok zor malesef. Eşinizden belki dışarda yemesini isteyebilirsiniz hamur işi tarzı şeyleriEvet mutfaga düskünüm ozellikle tatlı kurabiye tarzı seyler cok yaparım yapmadıgımda esim ister mecburen yapıncada dayanamayıp yiyorum bende
Iyi yine hamilelikte fazla almamissin 30 kilo alanlar var. Zaten dogum yaptiktan sonra yarisi gidiyo galibaEvde spor yapanlar nasıl başarıyor ya vallahi bravo. Biri bana zorla spor yaptirmazsa hayatta yapamam bu yüzden 2 yıl plates kursuna gittim.Hoca zorla toparladı beni.şimdi hamileyim 7.5 ayda 10 kg aldım bakalım sonrası ne olacak
Tek çıkamıyorum cünkü eşim izin vermiyo. Kilo alma sebebime gelirsek evlendikten sonra yeme düzenim deisti eşimin iş saatlerinden dolayı filan. Bide ilk aylarda beraber yemeyi cok seviyoduk hatta kendisi zorla ısrarla yediriyodu beni[/QUOT
böyle kirolari cok ariyormusunuz
cok aradinmi bu eşini. Eşim izin vermiyor nedir 2018 deyızTek çiķmami esim istemiyo. Hap da kullanmıyorum
İşte alsam asla veremem evde spor yapamıyorum.Iyi yine hamilelikte fazla almamissin 30 kilo alanlar var. Zaten dogum yaptiktan sonra yarisi gidiyo galiba
Arkadas size ne yaa ben kocamın herseyinden gayet memnunum cokda guzel anlasiyoruz kıro filan da deil kibar ve romantikcok aradinmi bu eşini. Eşim izin vermiyor nedir 2018 deyız
Evet düsünüyorumDiyet yarışma topiklerine bekleriz. Motive olursun...
Evet tamamen irade meselesi bende yememek icin kendimi tutmaya calısıcamArkadaşlar konu sahibi kocasından memnunmuş herkes adama laf söylemiş. Bence kg almamanin en iyi yolu evde tatlı börek yapmamak .akşam yemeğinden sonra hiç bir şey yememek. ..ben böyle durduruyorum kendimi. Herkese tavsiye ederim.
53 kiloydum evlendigimdeArkadaşlar bu ara cok takık oldugum bi konu. Evlendikten sonra 10 ayda tam 14 kilo aldım zayıflamak istiyorum kıyafetlerim de olmuyo artık kendimi cok kötü hissediyorum. Cok cirkin durmuyo vücudum ama eşimde zayıflamamı istiyo.Kilomla alakalı bana cok takılıyo gulerek söylüyo fakat o oyle yaptıkça iyice kafama takıyorum. Boyum 1.60 kilom 68.Kalcam ve gobegimden aldım özellikle.
Az yiyorum yinede veremiyorum. Yürüyüs yapmam lazım ama dısarı tek cıkamıyorum napabilirim?