- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.554
-
- Konu Sahibi Deliidivane
Yürüyüs bandını da istemiyorum evde yer kaplıyo. Cevremde ne kadar alan varsa hepsi sonradan bisekilde sattı. Bende evde odaların icinde yuruyus yapmaya calisiyorumOh maşallah ben 4kg aldıgım icin aglıyodum beterin beteri var demekki
Evlilik sonrası kilo alımını gelinlik giymek icin verilen cabaya, heyecandan yenilemeyen yemeklere, birde eşle birlikte yapılan yemegin tadıdır - çerezle birlikte izlenilen filmlerdir vs ona baglıyorum benimkileri
Neden tek basınıza dısarı cıkamadıgınızı anlayamadım ama;
Eve yürüyüş bandı alın ikinci el bile işinizi görür
Online ebru sallının videoları gibi evde yapabileceginiz hareketler iceren videolar izleyin
Aksam esinizle dısarda kısa yürüyüşler yapın
tok çokomoyorom çonko osom ozon vormoyo. konudan tek anladığım bu. arabistanda mı yaşıyoruz türkiyede mi belli değil. sümüklü kocaya bak ya kadının bireyselliğini alıp çöpe atabiliyor. bizim hanımlar kocam kiloma takıyo hühühühü diye konu Ben kilomla ilgili cevap istedim herkes buna takmıs size ne sizi ilgilendirmez
Bende cok zayıf sevmiyorum aslinda ama kıyafetlerimin düzgün durmasını istiyorum malum popo kısmında cıkıntı oluyo :)bende eşimde 10 ar kilo aldık ben geri verdm derken hamile kaldım :) şuan çok güzel yiyorum inanın. eşimde benle dalga geçiyor dombilim benim die ben yerken yanaklarımı sıkıyor seviyor. ama hamile kalmadan önceki süreçte kilo aldığımda söylüyodu 5-6 kilon var fazla falan die. peki evim verdi mi hayır 10 kilosu duruyor :) herhaliyle seviyorm abartılmadığı sürece kilolu olmak bence sorun değil takmayın evlilikte normalmiş almak :)
Şöyle ki; oturdugumuz yerin yabancısıyım cok bilmiyorum buraları ve başıma bisey gelmesini istemiyo. Komsuya arkadasa gidiyorum ama dısarı cıkıp yuruyus yapmamı filan istemiyo bende normal karsılıyorum zamanla gececek bu durum tabikideEvlendikten sonra ben de 6 7 kilo aldim. Bunun sebebi kendi evimde tek basima corbası ana yemeği tatlısı vs mükellef sofra kurmamamdi . Evlendikten sonra haliyle daha özenli sofralar kurup bi guzel yedik esimle :) disarda da canımızın istediğini yediğimiz cok oldu. O da aldı kilo ama ben kdr degil. Şimdi hamileyim daha da kilo aldim normal olarak hic gormedigim rakamlardayım ama vermek için yapmam gerekenleri biliyorum. Onu kendime stres edemem su an :) yalnız esim yalniz dışarı çıkmama izin vermiyo olayına cok takildim. Bu kilolarınızdan cok daha onemli bi sorun bence. Yürüyüşe gidince ne oluyormuş mesela tek basina?
Baktım aslında bazı kürlerle zayıflayanlar var ben hamile kalmak istedigim icin belki kürler mani olabilir diye uygulayamıyorumÖncelikle öyle abarti cok kilolu degilsin öyle dusun ,ama bir dur deme zamani gelmis yoksa daha da fazlalasir kilo alimin .
evlilikte dogum kontrol haplari sayesinde benim de istahim acilmisti tabiki yemekler yapalim degisik degisil derken kilo da aliniyor. Burda form da diyet yarismalari var , motive ediyor onlara da bakabilirsin .
Gercekten 5 kilo gidermi sırf seker yüzünden. Suandan itibaren bırakıyorum öyleyseseker tam anlamıyla zehır
yedıkce yıyesı gelır
sekerden uzak durmanız sart
cayı kahveyı sekersız ıcın recel yemeyın 1 ayda 5 kılo kesın gıdecek buraya yazıyorum
o seker kana bır kere karıstı mı bagımlılık yapıyor
bır anteplı olarak yazıyorum bunu cok zor sekerden kopmak ama ınanın genclesıyorsunuz
Umarim sadece yeni tasinmanizla ilgili bi durumudur .hos gerci çevrede dolaşmadan da nasil taniyacaksiniz yaşadığıniz yeri? Bence bahanesi olmusŞöyle ki; oturdugumuz yerin yabancısıyım cok bilmiyorum buraları ve başıma bisey gelmesini istemiyo. Komsuya arkadasa gidiyorum ama dısarı cıkıp yuruyus yapmamı filan istemiyo bende normal karsılıyorum zamanla gececek bu durum tabikide
Spor konusunda cok basarilı oldugum soylenemez cabuk sıkılıyorumKilodan ziyade eşinizin dışarı çıkmanıza "izin vermemesi" sorun bence. Ama verdiğiniz cevaplardan anlaşılan şu ki siz halinizden memnunsunuz bişey diyemeyeceğim. Eşiniz izin verirse eve spor için gerekli malzemeleri alıp evde yapın. İnternetten zumba, plates videoları izleyin. Apartmana çıkmanıza izin varsa merdiven inin çıkın.
Ben kilomdan dert yandım dısarı cıkamıyorum diye deil!Dışarı çıkmana eşin izin mi vermiyor.Sen dışarı çıkarken izin mi istiyorsun ki. İyi ama neden ki.
Dipnot. Pardon eşinden bahsediyorsun sandım sahibinmiş meğersem
Negüzel kilonu koruyabilmissin. Bende verirsem insallah cok dikkat edicem almamayavalla cnm benim eşimde 100 kilo aileside genel olarak kilolu. ama evde benim beslenme alışkanlıklarım geçerli. sağlıksız olarak sadece kuruyemiş çekirdek falan var. makarna da pizza da yapsam sağlıklı yapıyorum. eşimi alıp yürüyüşe götüryorum. evlenmeden öncede 100 kiloydu allahtan koruyor :) bende 61 ile evlendim 3.5 sene oldu aynı kiloyum he şuan 17 haftalık hamileyim :) 61 im hala bakalım kaça çıkıcam. eskisi gibi kendine önem ver tavsyem. az az ye, yürü herşeyin sağlıklısını yapmak mümkün.
Kocam her istedigimi alıyo beraber cıkıyoruz istedigimde de. Yani bu kadar takma kafanı ben gayet rahatımYani bakkalda yasak. Vah ki ne vah. Yavrum senin kilondan obce özgürlük sikıntın var.
Takmazsam 80 e dogru yolu var :)Hiç takma.
Bende kilo aldım ama artık takmıyorum. Ne demişler kadının kalçalısı Yemeğin salçalısı.
Herkes aynı seyi söylüyo hamile kalmadan acilen kilo vermem lazım oyleyseEvlenince ilk ogluma 59 ile hamile kaldım 76 ile doguma gırdım tekrar 65 e dustum araya dokuz sene girdi ikinciye hamile kaldım 79 ile 100 lere cıktımödedme vardı ayagım kırıldı doguma uc hafta kala sistım iyice hareketsiz kaldım yuruyus bile yapamadım. Neyseki dogumdan sonra tartıda 86yı gordum bebegım simdi uc aylık son olarak 82 yım diyetteyim vakit buldukça yuruyorum. Gidecek bu kılolar :) acilen diyete baslayın sizde hamile kalınca Ustune kat kat eklenıyo
Benim esim hakkinda yorum yapamazsin bununla hic bi alakasi yok sizide ilgilendirmezEşin tek başına dışarda gezen kadınlara ne gözle bakıyor ki senin tek çıkmanı istemiyor. Heralde kendi iç geçirdiği için sanada aynısını yaparlar diye aklınca seni korumaya çalışıyor. Bence kilodan daha büyük sıkıntıların var.
Isteyince oluyo aslında deilmiBende senin gibiydim. Bir ay boyunca. Disarda koşu yaptım. Sonra telefonda spor yapmak için bir şey indirdim. Ve evdede spor yapıyordum. Çok işe yaradi. Hemen verdim.
Tavsıyem evde spor yap. Sabah aksam.
Bak nasıl veririsin.
Canim hamile kalmak istiyorsan diyetisyene danisarak yap .. aslinda sirf Kohlenhydrate birakirsan gider kilolarin seker de kolenhydrate biliyorsun .Baktım aslında bazı kürlerle zayıflayanlar var ben hamile kalmak istedigim icin belki kürler mani olabilir diye uygulayamıyorum
Arkadaşlar herkes kendi tercihini Yaşar bu hayatta. Arkadaş memnun demek ki kocasından , tek başına dışarı çıkamamaktan.
Ben ve benim gibi düşünen kadınlar memnun olmayacağı için öyle bir kocayla evlenmedik . Bence burda ‘a nasıl çıkamazsın , giyin çık’ demek çok doğru mu bilemedim...
Ben de hepinizle aynı fikirdeyim , ‘nasıl olur ? Çıkıyorum’ de ve çık ama adam yasaklamış , kadın da kabul etmiş bize noluyor ? Tanımıyoruz , etmiyoruz . Kadın gaza gelecek çıkacak , sonra birşey olacak( darp /dayak vs.) al sana aile faciası .
Arkadaşın sorunu dışarı tek çıkamamak değil, aldığı kilolar.
Valla bacım sende ya evde spor yapacaksın , ya kocanla çıkacaksın , ya boğazını tutacaksın ya da
‘Boşvermişim boşvermişim dünyaya’ şarkısı eşliğinde cips çıtırdatacaksın.
Bence seçeneklerde kocayı değiştirde eklenebilir ama yine de hanım kız çizgimi bozmayayım
Sonunda anlayıslı biri cıktı. Aynen oyle herkesin dusuncesi yasam tarzi farkli olabilir ben halimden gayet memnunum kocamida cok seviyorum. Millet kilo konusundan cok kocama taktı kafayıArkadaşlar herkes kendi tercihini Yaşar bu hayatta. Arkadaş memnun demek ki kocasından , tek başına dışarı çıkamamaktan.
Ben ve benim gibi düşünen kadınlar memnun olmayacağı için öyle bir kocayla evlenmedik . Bence burda ‘a nasıl çıkamazsın , giyin çık’ demek çok doğru mu bilemedim...
Ben de hepinizle aynı fikirdeyim , ‘nasıl olur ? Çıkıyorum’ de ve çık ama adam yasaklamış , kadın da kabul etmiş bize noluyor ? Tanımıyoruz , etmiyoruz . Kadın gaza gelecek çıkacak , sonra birşey olacak( darp /dayak vs.) al sana aile faciası .
Arkadaşın sorunu dışarı tek çıkamamak değil, aldığı kilolar.
Valla bacım sende ya evde spor yapacaksın , ya kocanla çıkacaksın , ya boğazını tutacaksın ya da
‘Boşvermişim boşvermişim dünyaya’ şarkısı eşliğinde cips çıtırdatacaksın.
Bence seçeneklerde kocayı değiştirde eklenebilir ama yine de hanım kız çizgimi bozmayayım
Yani eşiniz lütfedip haftasonları sizi dışarı çıkarmazsa temiz hava, güneş yüzü göremiyor musunuz aylarca? Sürekli evde oturunca kilo vermek de sağlıklı olmak da çok zor. Yürüyüş sadece egzersiz için değil çok daha fazlası için gereklidir.Tek çiķmami esim istemiyo. Hap da kullanmıyorum