Evlilik sonrası alınan kilolar :(

Yürüyüs bandını da istemiyorum evde yer kaplıyo. Cevremde ne kadar alan varsa hepsi sonradan bisekilde sattı. Bende evde odaların icinde yuruyus yapmaya calisiyorum

Bende cok zayıf sevmiyorum aslinda ama kıyafetlerimin düzgün durmasını istiyorum malum popo kısmında cıkıntı oluyo :)

Şöyle ki; oturdugumuz yerin yabancısıyım cok bilmiyorum buraları ve başıma bisey gelmesini istemiyo. Komsuya arkadasa gidiyorum ama dısarı cıkıp yuruyus yapmamı filan istemiyo bende normal karsılıyorum zamanla gececek bu durum tabikide

Baktım aslında bazı kürlerle zayıflayanlar var ben hamile kalmak istedigim icin belki kürler mani olabilir diye uygulayamıyorum

Gercekten 5 kilo gidermi sırf seker yüzünden. Suandan itibaren bırakıyorum öyleyse

Umarim sadece yeni tasinmanizla ilgili bi durumudur .hos gerci çevrede dolaşmadan da nasil taniyacaksiniz yaşadığıniz yeri? Bence bahanesi olmus

Spor konusunda cok basarilı oldugum soylenemez cabuk sıkılıyorum

Negüzel kilonu koruyabilmissin. Bende verirsem insallah cok dikkat edicem almamaya

Herkes aynı seyi söylüyo hamile kalmadan acilen kilo vermem lazım oyleyse

Benim esim hakkinda yorum yapamazsin bununla hic bi alakasi yok sizide ilgilendirmez

Baktım aslında bazı kürlerle zayıflayanlar var ben hamile kalmak istedigim icin belki kürler mani olabilir diye uygulayamıyorum
Canim hamile kalmak istiyorsan diyetisyene danisarak yap .. aslinda sirf Kohlenhydrate birakirsan gider kilolarin seker de kolenhydrate biliyorsun .
Sirf kür sayfalari yok , suyuna hareketine dikkat et ki hizli kilo vericem diye sivi ve kas kaybina ugrama

Sonunda anlayıslı biri cıktı. Aynen oyle herkesin dusuncesi yasam tarzi farkli olabilir ben halimden gayet memnunum kocamida cok seviyorum. Millet kilo konusundan cok kocama taktı kafayı

Önce doktora gidin tahlillerinizi yaptırın
Stres kaynaklı tiroid insülin direnci olabilir diyet yapsanızda veremezsiniz
Hiçbişeyiniz çıkmazsa diyetisyene sevk isteyin boğazınızı tutun
Eve abur cubur almayın ekmeği almayın
Yemeklerde yağı azaltın ölçüyle koyun 1 yemek kaşığı yeterli tencereyi yaplar gibi doldurmayın

Çayda kahvede şekeri çift kullanıyosanız önce tekr sonra tamamen sıfır için

Kahvaltıda haşlama patates ekleyin tok tutar

Çorba yemek salata pişav / makarna menünüz varsa makarna pilavı haftada 1 gün yiyin diğer günler salata çorba sulu yemek yiyin

Yemekten yarım saat önce şekersiz türk kahvesi içerseniz tok tutar yemeğe saldırmazsınız

Tek çiķmami esim istemiyo. Hap da kullanmıyorum
Yani eşiniz lütfedip haftasonları sizi dışarı çıkarmazsa temiz hava, güneş yüzü göremiyor musunuz aylarca? Sürekli evde oturunca kilo vermek de sağlıklı olmak da çok zor. Yürüyüş sadece egzersiz için değil çok daha fazlası için gereklidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…