- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.554
-
- Konu Sahibi Deliidivane
Tahlil yaptırmam gerek haklısınızÖnce doktora gidin tahlillerinizi yaptırın
Stres kaynaklı tiroid insülin direnci olabilir diyet yapsanızda veremezsiniz
Hiçbişeyiniz çıkmazsa diyetisyene sevk isteyin boğazınızı tutun
Eve abur cubur almayın ekmeği almayın
Yemeklerde yağı azaltın ölçüyle koyun 1 yemek kaşığı yeterli tencereyi yaplar gibi doldurmayın
Çayda kahvede şekeri çift kullanıyosanız önce tekr sonra tamamen sıfır için
Kahvaltıda haşlama patates ekleyin tok tutar
Çorba yemek salata pişav / makarna menünüz varsa makarna pilavı haftada 1 gün yiyin diğer günler salata çorba sulu yemek yiyin
Yemekten yarım saat önce şekersiz türk kahvesi içerseniz tok tutar yemeğe saldırmazsınız
Dısarı cıkıyorum canm ama yalnız deil. Görümcemle annemlerle esimle filan cıkıyorum sadece yuruyus yapamiyorum kilo vermek evde zor evetYani eşiniz lütfedip haftasonları sizi dışarı çıkarmazsa temiz hava, güneş yüzü göremiyor musunuz aylarca? Sürekli evde oturunca kilo vermek de sağlıklı olmak da çok zor. Yürüyüş sadece egzersiz için değil çok daha fazlası için gereklidir.
Ne kadar zamanda veridinizEvde egzersiz yapabilirsiniz lesli,plates vb çok uygulama var bende öyle verdim 24 kiloyu :)
O kadar komiksiniz ki benim icin hic sorun olmayan bisey sizi ne kadar rahatsiz etmis boyle burdan mesajlarinizi okuyup gülüyorum siz sinirlenmeye devam edin :)eşiniz youtube videoları izlemenize izin veriyorsa leslie ile yürüyebilirsiniz,
yine eşiniz için evde zıplamanızın sakıncası yoksa jillian michaels body revolution yapabilirsiniz,
eşiniz yemek yeme kotası koymadıysa, tatlı, kızartma ve karbonhidratı hayatınızdan çıkarıp bol yeşil sebze ve protein tüketin.
ha bi de, konuyu okuyan genç kızlara: evden çıkmanıza izin vermeyen adamlara kölelik edeceğinize, oturup babanızın evinde annenize hizmet edin. en azndan sevaba girersiniz.
Evet motivasyonum düsük kararlı olmam lazım. 3-4 ay once aldıgım kıyafetlerim bile olmayınca hırs yapıyorum bikac gün sonra sönüyoMotivasyonunuz da düşük sanırım. Buradaki diyet Günlükleri ilham oluyor. Eskifotoğraflarıniza bakın içine giremediginiz kıyafetlere Bakın ben öyle motive oluyorum.
Bu arada 3 çocuğum var. Küçükler ikiz ve bebek.gecen yıl evde Leslie videolarıyla spor yaparak ve sağlıklı beslenerek iki ayda 8 kg verdim.
Bir aydır yine başladım 3 kilo verdim. Azıcık gayret edin derim çok fazla almışsınız.
Esimle de cıkıyoruz bazen ama hergun duzenli yapmak gerek sanirimBen sporumu evde yapıyorum, spor salonuna gittim yapamadım daral geliyor bana orda. Yürüyüş de eşinizle beraber çıkabilirsiniz ya da çalışıyorsanız iş çıkışlarında. Ama en önemlisi boğazı kesmek :)
Bırakın da o da bize kalsın.Eşim izin vermiyo olayını anlamadım
Yürüyüşe çıkmak eşten izin alınacak bir hadise mi ki?
Evet mutfaga düskünüm ozellikle tatlı kurabiye tarzı seyler cok yaparım yapmadıgımda esim ister mecburen yapıncada dayanamayıp yiyorum bendeneden tek cikamiyosunuz ki
kadinlara ozel spor salonları var, belediyelerin spor salonlari da cok uygun fiyatli ve kadin erkek ayri oluyo eger sorun bu sekildeyse
ekmek ve tatliyi kesin, yeni evlenince insan cok hevesli oluyo yemek tatli vs yapmaya
onlari da yapmayin
abur cubur almayin eve
Oyle hissedecek bi durum oldugunu dusunmuyorum. Komsu arkadas cevrem var sadece tek cıkmıyorum bunda abartılacak bi durum görmüyorum. Ilerde tabikide izin vericek zamanla. Bende tek basıma dolasmaya bayılmıyorum zatenBen kiloyu geçtim de tek başına sokağa çıkmana bile karışan insanla nasıl yaşıyorsun? Kendini ayaklarından zincire vurulmuş gibi hissetmiyor musun?
Zaten misafirliklerde oluyo ne oluyosa :)proteın agırlıklı beslenıyoruz
sekerı kesıyoruz
hamur ıslerını kesıyoruz
mısafırlıge gıdersek kısıtlı yıyoruz 1 tanesını secıp sadece onu yemek gıbı
sabah guzel kahvaltı recelsız sekersız 1 dılım ekmek ıle
aksam proteını olan yogurdu salatası olan bır yemek yıyoruz
oglen kahve cay kuru yemıs ıle gecıstırıyoruz
yanı kızartılmıs urun
unlu mamuller
seker
bunlardan uzak durunca kendı kendıne hoooopp gıdıyor
yaparsınıste yeterkı
Evet haklisin kilo almaya acayip musait bi vucudum varbu kiloyla bide hamile kalırsa doğuma yuvarlanarak gidersin
şaka maka 14 kilo çok ciddi rakam. acilen düzenleme lazım.
Abur cubur cok yemem cikolataya duskunum birde nadiren kendim cips yaparsam onu yerimEvlendigim ilk sene cok zayifladim ben.
Zaten zayif evlenmistim iyice bi deri bi kemik kaldim.
Yaptigim yemegin kokusundan doyuyordum canim yemek istemiyordu.
Anne evinde onume hazir geliyodu, yiyip kalkiyordum tabi.
Paketli gida tuketmemen gerek, cips ivir zivir.
Ben atistirmaliklarimi evde yapiyorum, rahat rahat yiyorum icinde ne var biliyorum.
O kadar komiksiniz ki benim icin hic sorun olmayan bisey sizi ne kadar rahatsiz etmis boyle burdan mesajlarinizi okuyup gülüyorum siz sinirlenmeye devam edin :)
Hamile kalmak istedigim icin kür uygulayamiyorum nolur nolmaz diyeBende buna başladım hem uygulanışı kolay hem de etkisi oldukça fazla deneyebilirsin.
http://saglikguncelhaber.com/hizli-zayiflatan-soda-limon-cay-tarifi/
Sen cok kibarsin evet. Sana az bile yazmısımsinirlendiğimi nerden çıkardınız? alan memnun veren memnunken ben neden sinirleneyim ki :)
aksine evden çıkmayan insan sayısı arttıkça, çalışmak isteyen insanlar için de iş imkanları artacak, düşünsenize birden bütün açık/kapalı ev ve cezaevi mahkumlarını dışarı salsak işsizlik tavan yapar ve piyasa düşer. kalın siz evde.
ha bi de, ne güzel spor ve beslenme programları önermişim üşenmeden, teşekkür şekliniz çok kaba olmamış mı?
İyi madem evde yuvarlanıp durun öyleyse.Bırakın da o da bize kalsın.
Sen cok kibarsin evet. Sana az bile yazmısım
Evet mutfaga düskünüm ozellikle tatlı kurabiye tarzı seyler cok yaparım yapmadıgımda esim ister mecburen yapıncada dayanamayıp yiyorum bende
Ben severek yapiyorum ona. O yedikce ben mutlu oluyorum. Cok kilolusun deyip beni dıslamiyoki gobegimi bile oksayip seviyo. Sadece benim sagligim icin dikkat etmemi istiyodaha iyi ya yapmayin o da cenesini tutmayi ogrenir bu süreçte
istiyo mecbur yapıyorum diye bakmayin olaya. kilonuza laf etmese neyse de öyle bi dunya yok, disari cikma kilolu olma pastami coregimi eksik etme... oldu pasam baska deyin
:)))şu anda kocana hak verdim, bence de evden çıkma sen, hatta tüm iletişim kanallarını yasaklardım ben olsam sana.