Evlilik sonrası alınan kilolar :(

Tahlil yaptırmam gerek haklısınız

Dısarı cıkıyorum canm ama yalnız deil. Görümcemle annemlerle esimle filan cıkıyorum sadece yuruyus yapamiyorum kilo vermek evde zor evet

O kadar komiksiniz ki benim icin hic sorun olmayan bisey sizi ne kadar rahatsiz etmis boyle burdan mesajlarinizi okuyup gülüyorum siz sinirlenmeye devam edin :)

Evet motivasyonum düsük kararlı olmam lazım. 3-4 ay once aldıgım kıyafetlerim bile olmayınca hırs yapıyorum bikac gün sonra sönüyo

Esimle de cıkıyoruz bazen ama hergun duzenli yapmak gerek sanirim

Evet mutfaga düskünüm ozellikle tatlı kurabiye tarzı seyler cok yaparım yapmadıgımda esim ister mecburen yapıncada dayanamayıp yiyorum bende

Ben kiloyu geçtim de tek başına sokağa çıkmana bile karışan insanla nasıl yaşıyorsun? Kendini ayaklarından zincire vurulmuş gibi hissetmiyor musun?
Oyle hissedecek bi durum oldugunu dusunmuyorum. Komsu arkadas cevrem var sadece tek cıkmıyorum bunda abartılacak bi durum görmüyorum. Ilerde tabikide izin vericek zamanla. Bende tek basıma dolasmaya bayılmıyorum zaten

Zaten misafirliklerde oluyo ne oluyosa :)

Abur cubur cok yemem cikolataya duskunum birde nadiren kendim cips yaparsam onu yerim

O kadar komiksiniz ki benim icin hic sorun olmayan bisey sizi ne kadar rahatsiz etmis boyle burdan mesajlarinizi okuyup gülüyorum siz sinirlenmeye devam edin :)

sinirlendiğimi nerden çıkardınız? alan memnun veren memnunken ben neden sinirleneyim ki :)
aksine evden çıkmayan insan sayısı arttıkça, çalışmak isteyen insanlar için de iş imkanları artacak, düşünsenize birden bütün açık/kapalı ev ve cezaevi mahkumlarını dışarı salsak işsizlik tavan yapar ve piyasa düşer. kalın siz evde.

ha bi de, ne güzel spor ve beslenme programları önermişim üşenmeden, teşekkür şekliniz çok kaba olmamış mı?

Sen cok kibarsin evet. Sana az bile yazmısım

Evet mutfaga düskünüm ozellikle tatlı kurabiye tarzı seyler cok yaparım yapmadıgımda esim ister mecburen yapıncada dayanamayıp yiyorum bende

daha iyi ya yapmayin o da cenesini tutmayi ogrenir bu süreçte

istiyo mecbur yapıyorum diye bakmayin olaya. kilonuza laf etmese neyse de öyle bi dunya yok, disari cikma kilolu olma pastami coregimi eksik etme... oldu pasam baska deyin

daha iyi ya yapmayin o da cenesini tutmayi ogrenir bu süreçte

istiyo mecbur yapıyorum diye bakmayin olaya. kilonuza laf etmese neyse de öyle bi dunya yok, disari cikma kilolu olma pastami coregimi eksik etme... oldu pasam baska deyin
Ben severek yapiyorum ona. O yedikce ben mutlu oluyorum. Cok kilolusun deyip beni dıslamiyoki gobegimi bile oksayip seviyo. Sadece benim sagligim icin dikkat etmemi istiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…