- Konu Sahibi Deliidivane
Wifi yok diosun buraya giriyosun buraya gircek kadar varsa ac bikere o videoyu kaydet videoya al yap kardesim öneri verioz onada gelmiyon bahanen var nasil vericeksin o halde ozaman yemiceksin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakıyorum ya kaç tane de spor hesabı takip ediyorum ama yok yok yok on kilo versem tamam ama veremedim bir türlüMankenlerin instagram hesaplarına bakın anında ilham geliyor zaten. Birde zayıfken giyebileceğiniz kıyafetler alıp onlara girmek için uğraşın.
Aynen oyle cokk zorlanırsın Ustune daha cok kilo alınca hayat cekılmez oluyoHerkes aynı seyi söylüyo hamile kalmadan acilen kilo vermem lazım oyleyse
Neden böyle söyledim biliyormusun bu yaşadığın sana çok büyük bir hakaret. Ve eşinin bu davranışı seni sevip kıskanmasından ziyade, onun ciddi bir sıkıntısı olduğu için. Sen bi insansın, kadın olduğun için sana bu kötülüğü yapamaz.Benim esim hakkinda yorum yapamazsin bununla hic bi alakasi yok sizide ilgilendirmez