- 17 Kasım 2015
- 3.982
- 3.552
- 36
- Konu Sahibi Deliidivane
kocasi izin vermezEvde internet ten aç pilates yap
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kocasi izin vermezEvde internet ten aç pilates yap
Kocam dışarı cikmama izin vermiyor, eve koşu bandı almak istemiyorum yer tutuyor, kocam tatlı kurabiye istiyor yapıyorum yiyorum vs vs vs=Sen bu gidişle hayat boyu şişman yaşarsın. ..
Yemegi 5 ten once yiyorum genelde ama çay faslina gecince kendimi tutmak zor oluyo yine de deniyorum bakalim insallah53 kiloydum evlendigimde
Dört ay sonra 48e düştüm
Neden ;cünkü yemek yapmayı beceremiyodum
Ayrıca evlilik temposu agır gelmişti
Akşam 6dan sonra en azından bişey yememeye calışsanız baya faydası olur size
Kocam dışarı cikmama izin vermiyor, eve koşu bandı almak istemiyorum yer tutuyor, kocam tatlı kurabiye istiyor yapıyorum yiyorum vs vs vs=Sen bu gidişle hayat boyu şişman yaşarsın. ..
Yemegi 5 ten once yiyorum genelde ama çay faslina gecince kendimi tutmak zor oluyo yine de deniyorum bakalim insallah53 kiloydum evlendigimde
Dört ay sonra 48e düştüm
Neden ;cünkü yemek yapmayı beceremiyodum
Ayrıca evlilik temposu agır gelmişti
Akşam 6dan sonra en azından bişey yememeye calışsanız baya faydası olur size
Istediginde hemen kilo verebilen insanlara hastayimMaşallah 10 ayda 14 kilo mu ? Hayır niye evlendikten sonra alınır bu kilolalar anlamış değilim bende evlendim ilk ay 3 kilo aldım hatta balayında açık büfede mideyi genişletip sonra saldım göbek çıkınca depresyona giriyorum ben yüzden hemen ekmeği kesip yemeklerden önce tarçınlı süt içtim biraz az yedim ve evlendiğim kiloma geri döndümm şimdi rahatım. Ver kiloları ver insanı tek başına mutsuz edebiliyor o kilolar
Patavatsız olmaktan iyidir sisman olmakKocam dışarı cikmama izin vermiyor, eve koşu bandı almak istemiyorum yer tutuyor, kocam tatlı kurabiye istiyor yapıyorum yiyorum vs vs vs=Sen bu gidişle hayat boyu şişman yaşarsın. ..
Diyetisyene gitmek istiyorum ama diyetisyene gittikten sonra kilo alan arkadaslari duyduktan sonra vazgectimCanım bende evlendiğimde toplamda 7 kilo aldım. Baktım iş aldı başını gidiyo. Benim eşimde şakayla karışık takılıyodu. Bu arada o da 8 kilo aldı :)
Sonra ben diyetisyene gittim. Kısa sürede kilolarımın hepsini verdim.
Önerim bi diyetisyene gitmek. Yıllarca kendim diyet yaptım geri aldım. Diyetisyenle hem aç kalmıyosun hemde yağdan zayıfladığın için kolay kolay geri gelmiyo kilolar
Sen kac kilo aldınAh o otel pastaları yok mu bizi şişiren hep onlar olduBalayında aldık kiloyu 3 sene oldu gitmiyor bacıKıtlıktan çıkmış gibi de yemedik nasıl olduysa artık
Sen benim kocamı tanıyomusun ki yorum yapiyosun. Senin haddin deil haddini bilkocasi izin vermez
Sen benim kocamı tanıyomusun ki yorum yapiyosun. Senin haddin deil haddini bilkocasi izin vermez
Wifi yok malesefAc evde leslie 3mile madem cikamiyorsun hergün evde 3km yap hemen bi hftada etkisini gör ben 3 cocuktan sonra 117kiloya ciktim yemegide kisarsan abur cubur yemezsin kilolara elveda dersin
Ikisi arasinda nasil bi baglanti kurdun da anlam veremedin acaba? Bende bunu anlayamadim gercektenEşin dışarıya tek çıkmaya izin vermiyor sen burada aldığın kilodan dolayı konu açıyon anlayamadım gerçekten.
Afiyet olsun :))Konuyu okudukça karnım acıktı bi sandviç yapayım kendime