- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.554
-
- Konu Sahibi Deliidivane
Ben kendi adıma bu konuya cevap vereyim . Ben kilo aldım ama herkes gibi kullandığım tiroid -kortizon hapına suçu atmayacağım yedim de aldım. Ama annemin evinde anacığım yapıyordu yiyordum , evlendim gördüm hamamın damını bildiğim 3 çeşit yemek her seferinde aynısını yap yap dur , genelde hazır şeyler yediğimiz için 58 kilo ile evlendiğim hayatıma 2,5 sene içinde 66 kilo ile hamileliği ekledim . 71 kiloyum şu anda . Allah beni ıslah etsin diyorum , köşeye utanmaya gidiyorumDisari neden tek cikamiyorsunuz? Bi de lafim sadece size degil ama genel anlamda evlendikten sonra kilo alanlar ailesinin evinde yemek mi bulamiyordu diye merak etmiyor degilim.
Tek çıkamıyorum cünkü eşim izin vermiyo. Kilo alma sebebime gelirsek evlendikten sonra yeme düzenim deisti eşimin iş saatlerinden dolayı filan. Bide ilk aylarda beraber yemeyi cok seviyoduk hatta kendisi zorla ısrarla yediriyodu beniDisari neden tek cikamiyorsunuz? Bi de lafim sadece size degil ama genel anlamda evlendikten sonra kilo alanlar ailesinin evinde yemek mi bulamiyordu diye merak etmiyor degilim.
30 yaşındayım. Ve hayatımda ilk defa yedim de kilo aldım diyen birine tesadüf edıyorum. .Ben kendi adıma bu konuya cevap vereyim . Ben kilo aldım ama herkes gibi kullandığım tiroid -kortizon hapına suçu atmayacağım yedim de aldım. Ama annemin evinde anacığım yapıyordu yiyordum , evlendim gördüm hamamın damını bildiğim 3 çeşit yemek her seferinde aynısını yap yap dur , genelde hazır şeyler yediğimiz için 58 kilo ile evlendiğim hayatıma 2,5 sene içinde 66 kilo ile hamileliği ekledim . 71 kiloyum şu anda . Allah beni ıslah etsin diyorum , köşeye utanmaya gidiyorum
Tek çiķmami esim istemiyo. Hap da kullanmıyorumDışarı neden tek çıkamıyorsunuz.
Ben tek başıma türkiye turu attım. Bi sıkıntı olmadı???
Doğum kontrol hapları kilo yapıyor bu arada. Onu da belirtmiş olayım.
İnan bende şoktayım nasıl bukadar kilo aldım diye hayatımda ilkkez bu kadar kiloluyum :)10 ayda 14 kilo mu? Hergün ekmek arası ekmek mi yediniz naptınız siz böyleBen hamileyken bile anca 10 kilo almıştım. Onunda yarısı bebekti zaten. Evde bazı egzersiz programları var. Yada uygulamalar var. İstediğiniz bölgeye göre antremanlar yapıyorsunuz. Bi araştırın derim..
İradeli olup tatlıyı kesmem gerek fakat bazen dayanamıyorum kendime bi dur demem lazım30 yaşındayım. Ve hayatımda ilk defa yedim de kilo aldım diyen birine tesadüf edıyorum. .
Genelde ilaç kullanirlar, ameliyat olurlar,birtakim hastalık gecirirler, uzaylılar gelip etlerine et eklerler ama asla yemiş olamazlardı.
Ben de göbek yaptım. Neden çünkü saate bakmazsızın yedim. Ve şu an açım.
Ben kendi adıma bu konuya cevap vereyim . Ben kilo aldım ama herkes gibi kullandığım tiroid -kortizon hapına suçu atmayacağım yedim de aldım. Ama annemin evinde anacığım yapıyordu yiyordum , evlendim gördüm hamamın damını bildiğim 3 çeşit yemek her seferinde aynısını yap yap dur , genelde hazır şeyler yediğimiz için 58 kilo ile evlendiğim hayatıma 2,5 sene içinde 66 kilo ile hamileliği ekledim . 71 kiloyum şu anda . Allah beni ıslah etsin diyorum , köşeye utanmaya gidiyorum
Bu soruya evlendikten sonra 2 kilo almış biri olarak cevap vermek istiyorum.Disari neden tek cikamiyorsunuz? Bi de lafim sadece size degil ama genel anlamda evlendikten sonra kilo alanlar ailesinin evinde yemek mi bulamiyordu diye merak etmiyor degilim.
Bence vücut yapısıyla metabolizma düzeniyle alakalı bi durumBiz de haftanin 3 gunu disarda yiyoruz ve oyle cok fazla cesit cesit yemek yapamiyorum 4 yillik evli olmama ragmen.
Hadi ben zaten zor kilo aliyorum zaten ama esim de bu derece kilo almadi. Oyle yemegin saatine vs dikkat eden tipler de degiliz sadece porsiyon konusunu abartmayinca yetiyor.
30 yaşındayım. Ve hayatımda ilk defa yedim de kilo aldım diyen birine tesadüf edıyorum. .
Genelde ilaç kullanirlar, ameliyat olurlar,birtakim hastalık gecirirler, uzaylılar gelip etlerine et eklerler ama asla yemiş olamazlardı.
Ben de göbek yaptım. Neden çünkü saate bakmazsızın yedim. Ve şu an açım.
Biz de haftanin 3 gunu disarda yiyoruz ( bazen fastfood olmak uzere) ve oyle cok fazla cesit cesit yemek yapamiyorum 4 yillik evli olmama ragmen.
Hadi ben zaten zor kilo aliyorum ama esim de bu derece bi kilo almadi. Oyle yemegin saatine vs dikkat eden tipler de degiliz sadece porsiyon konusunu abartmayinca yetiyor.
Ekmek yemiyorum canim sıkıntı olmuyoEşiniz dışarı tek çıkmanıza izin vermiyor. Eşinizin iş saatlerinden dolayı yeme düzeniniz değişti. Zorla size yemek yediriyordu. Kilonuzla ilgili de takılıyor size. Ne kadar minnoş bir evlilik böyle. Şey diycem mesela evde ekmek kalmayınca akşama kadar acından ölüyor musun? Bakkala gitmek de yasak mı yoksa uzun mesafe yürüyüşüne mi engel koyuyor. Bakkal yasak değilse her gün eppek almaya giderken kalori yakılır aslında. Patron bir şey derse "acım ben aççç" dersiniz. Zorla yedirirken iyi, büyümüş işte mide. Hep ondan ötürü.
Bence vücut yapısıyla metabolizma düzeniyle alakalı bi durum
Bebisleri ac bırakmayın ya. Benimde olsa keske de kilo milo düsünmem :)Ben de 30 yaşındayım ve bu kiloları ilk kez görüyorum . Artık olan oldu şu durumda zaten diyet yapamam , ekmek yemiyorum en azından hayırlısı ile şu çocuğu bi doğurayım spor mu olur ne olur yapacağız birşeyler . Kız sus bende açım 2-3 tane ceviz atayım ağzıma sonra da uyuyayım , uyuyunca geçiyor