- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.554
-
- Konu Sahibi Deliidivane
At bi bakayimD Deliidivane gel tibet yap benim topige ilk basta zayiflamasanda acayip sıkılaşıyorsun...ilgilenirsen link atarim
Ne kadar zamnda verdin pekiBende bebekten sonra kilo aldım.
Burda zayıflama grubuna girdim.
64 ten 59 a düştüm.
Evde spor yapıyorum.
Bebiş fırsat verdikçe.
Bölgesel harkeeyler.
Leslie .
Cardio.
Ekstra olarak yememe içmeme dikkat ediyorum.
Bi yerden ilham bekliyoruz galiba. Ben karar verdim bugün bakalım sporsuz olmucani anladim evde egzersiz baslicamBunun Doğumdan sonra kilo veremeyen versiyonu da benim
Kilo veremiyorum ve işin kötüsü bu görüntüme alıştım
Bizi tetikleyen bir şey olması gerek kilo vermek için
Koyverip gitmek deil bu bence oyle olsa zayiflamak icin caba harcamazdik diye dusunuyorumBen bu bizim kadinları gerçekten anlamıyorum, hele çocuk doğduktan sonra neden salıveriyoruz kendimizi. Kendimize saygımız mı azalıyor, güzel görünmek mi istemiyoruz, rahata mı alışıyoruz yoksa gerçekten yediklerimizden dolayı mı kilolar eklendikce ekleniyor? Ben yurtdışında yaşıyorum, geçenlerde bana bu soru yabancı biri tarafından soruldu. Yani o bile fark etmiş bizim kadınlarımızın kendini koyverip gitmesini..
Onu da denedim ben ama sonra bıraktım ben zaten istikrarlı yapamam hiçbir şeyiBi yerden ilham bekliyoruz galiba. Ben karar verdim bugün bakalım sporsuz olmucani anladim evde egzersiz baslicam
Evlendiğimde 48 dim Tatilde Beş kilo ondan sonra evde sürekli pasta börek yapardım o da aldırdı bi beş kilo sonra hamile kaldım artı 10 kilo şimdi 51 im inşallah 48 i göreceğim tekrar danSen kac kilo aldın
Arkadaşlar bu ara cok takık oldugum bi konu. Evlendikten sonra 10 ayda tam 14 kilo aldım zayıflamak istiyorum kıyafetlerim de olmuyo artık kendimi cok kötü hissediyorum. Cok cirkin durmuyo vücudum ama eşimde zayıflamamı istiyo.Kilomla alakalı bana cok takılıyo gulerek söylüyo fakat o oyle yaptıkça iyice kafama takıyorum. Boyum 1.60 kilom 68.Kalcam ve gobegimden aldım özellikle.
Az yiyorum yinede veremiyorum. Yürüyüs yapmam lazım ama dısarı tek cıkamıyorum napabilirim?[/QU benim oturduğum semtte pek değil yalnız çıkamıyorum.nette leslie 3 mill diye bi program var.basit hareketler.başlarken bune diyosunuz ama bitince ter içinde kalıyosunuz.ve tüm vücut çalışıyo.dili yabancı. Ben videonun sesini kısıp hareketli türkçe bi şarkıyla çalışıyodum.tavsiye ederim
azıcık irade inanın gerisi çok kolay. zamanla dengelemeyi öğrendikçe , kilo verdikten sonra herşeyden yiyebileceksiniz. diyelim bir akşam tombik döner yediniz ertesi gün hafif bir kahvaltı ve etli salatalı öğle akşam yemekleriyle kilo almadığınızı göreceksiniz. ama herşeyi her an yiyebileyim yine de zayıf kalırım diye bir şey yok. he herşeyden çok az az yerseniz oda olur tabi.Negüzel kilonu koruyabilmissin. Bende verirsem insallah cok dikkat edicem almamaya
Yaklaşık 5 ayda.Ne kadar zamanda veridiniz
Valla bekarken etkinlik çok oluyo heralde çok yesende kilo almiyon evlendikten sonra sinirl8 oluyon. Bide abur cubura annem çok karisirdi şimdi karışan yok. Bide annem sulu yemekler çok yapardı bense sulu yemeğin yanına mutlaka pilav makarna tarzı biseyler yemek zorundayım. Sanırım sebeb bunlarDisari neden tek cikamiyorsunuz? Bi de lafim sadece size degil ama genel anlamda evlendikten sonra kilo alanlar ailesinin evinde yemek mi bulamiyordu diye merak etmiyor degilim.
benimde aksine popom yokBende cok zayıf sevmiyorum aslinda ama kıyafetlerimin düzgün durmasını istiyorum malum popo kısmında cıkıntı oluyo :)
Ben evlilik hazırlıklarında inanılmaz zayıflamıştım. Gelinliği defalarca daralttık. Evlendikten sonra eşim vardiyalı çalışmaya başladı 1 ay boyunca da geldi eve işte tüm büyü o zaman bozuldu en az 6 kilo aldım. Belki daha fazla evlendiğimde kaç kilo olduğumdan emin değilim çünkü. Veremedim olmadı baktım yapıcak bişey yok spora yazıldım. Baya toparladım.Arkadaşlar bu ara cok takık oldugum bi konu. Evlendikten sonra 10 ayda tam 14 kilo aldım zayıflamak istiyorum kıyafetlerim de olmuyo artık kendimi cok kötü hissediyorum. Cok cirkin durmuyo vücudum ama eşimde zayıflamamı istiyo.Kilomla alakalı bana cok takılıyo gulerek söylüyo fakat o oyle yaptıkça iyice kafama takıyorum. Boyum 1.60 kilom 68.Kalcam ve gobegimden aldım özellikle.
Az yiyorum yinede veremiyorum. Yürüyüs yapmam lazım ama dısarı tek cıkamıyorum napabilirim?
Ben genel anlamda söyledim, etrafımda gördüklerimde kilo vermek için çabalıyor ama bu kiloları baştan da önlemek mümkün tabi. Onca kiloları alıp tekrar fit bir görünüme sahip olanlar azınlıkta sanki. Ama burada bir irade görüyorum :)) umarım sağlıklı bir yaşama daha çok önem veriririz.Koyverip gitmek deil bu bence oyle olsa zayiflamak icin caba harcamazdik diye dusunuyorum