Evlilik sonrası alınan kilolar :(

Kusura bakmayın ama evlenince kendini salan kadınlarız.
Evlenince kilo alma huyunu anlamıyorum,öyle bir zorunluluk mu var? Kilo almazsanız ceza mı yazıyorlar.
Baştan dikkat etseydiniz keşke gerçi diyet yaparak verebilirsiniz ama spor şart.
Ayrıca neden tek başınıza dışarıya çıkamıyorsunuz?
Neden yani neden tek başına çıkarmıyor? Size mi güvenmiyor? Kainat güzeli misiniz? Çok mu güzelsiniz? Hayır yani neden tek çıkamadığınızı anlamıyorum,lütfen bunu kendinize yapmayım.
Siz bir birey değil misiniz?
İstediğiniz yere istediğiniz zaman gidebilirsiniz haber vermek zorunda bile değilsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tek çıkamıyorum cünkü eşim izin vermiyo. Kilo alma sebebime gelirsek evlendikten sonra yeme düzenim deisti eşimin iş saatlerinden dolayı filan. Bide ilk aylarda beraber yemeyi cok seviyoduk hatta kendisi zorla ısrarla yediriyodu beni
Dışarı çıkmana eşin izin mi vermiyor.:KK57::KK57:Sen dışarı çıkarken izin mi istiyorsun ki. İyi ama neden ki.
Dipnot. Pardon eşinden bahsediyorsun sandım sahibinmiş meğersem:KK14::KK14:

aynı konulardan ben de dertliyim. 4 yıl önce 50 kilo ile evlendim. şimdi ise 73 kiloyum o_O:oha:

nasıl yaptınız bu işi bana da öğretin nolur:kk77: diyetisyene başladım ama olmuyor, olmuyor....
Yeme işini düzene soktum .günlük 45 dk lesli yaptım ip atladım bol bol.

Reklam İçerikli Mesaj

Son düzenleyen: Moderatör:
proteın agırlıklı beslenıyoruz
sekerı kesıyoruz
hamur ıslerını kesıyoruz
mısafırlıge gıdersek kısıtlı yıyoruz 1 tanesını secıp sadece onu yemek gıbı
sabah guzel kahvaltı recelsız sekersız 1 dılım ekmek ıle

aksam proteını olan yogurdu salatası olan bır yemek yıyoruz

oglen kahve cay kuru yemıs ıle gecıstırıyoruz

yanı kızartılmıs urun
unlu mamuller
seker

bunlardan uzak durunca kendı kendıne hoooopp gıdıyor

yaparsın :KK66: ıste yeterkı

proteın agırlıklı beslenıyoruz
sekerı kesıyoruz
hamur ıslerını kesıyoruz
mısafırlıge gıdersek kısıtlı yıyoruz 1 tanesını secıp sadece onu yemek gıbı
sabah guzel kahvaltı recelsız sekersız 1 dılım ekmek ıle

aksam proteını olan yogurdu salatası olan bır yemek yıyoruz

oglen kahve cay kuru yemıs ıle gecıstırıyoruz

yanı kızartılmıs urun
unlu mamuller
seker

bunlardan uzak durunca kendı kendıne hoooopp gıdıyor

yaparsın :KK66: ıste yeterkı

Güzel yazmışsınız, protein çok önemli. Ben hayatıma yumurta ve eti katalı çok daha çabuk doyuyorum. Eskiden sadece sebze yerdim, doymaz hamur işi ve tatlı yerdim tabi.

Bir de ben öğlen sıkı yerim; sabah yiyemiyorum mide bulantım oluyor.

Modellerin diyet konusunda röportajlarını okuduktan sonra niye onlar kadar zayıf olmadığımı anlamıştım, zira bir dilim pastayı bile haftada 1 belki ayda 1 anca yiyorlar :KK70:

Evlendigim ilk sene cok zayifladim ben.
Zaten zayif evlenmistim iyice bi deri bi kemik kaldim.
Yaptigim yemegin kokusundan doyuyordum canim yemek istemiyordu.
Anne evinde onume hazir geliyodu, yiyip kalkiyordum tabi.
Paketli gida tuketmemen gerek, cips ivir zivir.
Ben atistirmaliklarimi evde yapiyorum, rahat rahat yiyorum icinde ne var biliyorum.

bu kiloyla bide hamile kalırsa doğuma yuvarlanarak gidersin :halay:
şaka maka 14 kilo çok ciddi rakam. acilen düzenleme lazım.

Güzel yazmışsınız, protein çok önemli. Ben hayatıma yumurta ve eti katalı çok daha çabuk doyuyorum. Eskiden sadece sebze yerdim, doymaz hamur işi ve tatlı yerdim tabi.

Bir de ben öğlen sıkı yerim; sabah yiyemiyorum mide bulantım oluyor.

Modellerin diyet konusunda röportajlarını okuduktan sonra niye onlar kadar zayıf olmadığımı anlamıştım, zira bir dilim pastayı bile haftada 1 belki ayda 1 anca yiyorlar :KK70:
kesınlıkle oyle
ne yersenız o oluyorsunuz
ben bu sekılde 8 ayda 40 kılo verdım evlendıgımden de zayıfım sımdı
ustelık sarkma catlama olmadı

saglıklı beslenmeyı benımsemek gerekıyor dıyet cozum degıl verır verır alır ınsan
dırek yerıne koyma metodu olusturdum
canım sutlu tatlı ıstedıgınde tarcınlı sut veya sahlep ıctım
abur cubur ıstedıgınde kuru yemıs yedım cevız badem mesela
ekmek yerıne salata yedım

1 dılım ekmek yıyecegıme onun yerıne 1 porsıyon daha yemek yemeyı tercıh ettım en az yarım lıtre ayran ıctım
hıc spor yapamıyorum kucuk cocugum var bırakabılecegım kımse yok evden çalısıyorum spor ımkanım yok sadece yazın haftada 1 kere 1 saat yuzdum 2 ay okadar

Öncelikle öyle abarti cok kilolu degilsin öyle dusun ,ama bir dur deme zamani gelmis yoksa daha da fazlalasir kilo alimin .
evlilikte dogum kontrol haplari sayesinde benim de istahim acilmisti tabiki yemekler yapalim degisik degisil derken kilo da aliniyor. Burda form da diyet yarismalari var , motive ediyor onlara da bakabilirsin .

kesınlıkle oyle
ne yersenız o oluyorsunuz
ben bu sekılde 8 ayda 40 kılo verdım evlendıgımden de zayıfım sımdı
ustelık sarkma catlama olmadı

saglıklı beslenmeyı benımsemek gerekıyor dıyet cozum degıl verır verır alır ınsan
dırek yerıne koyma metodu olusturdum
canım sutlu tatlı ıstedıgınde tarcınlı sut veya sahlep ıctım
abur cubur ıstedıgınde kuru yemıs yedım cevız badem mesela
ekmek yerıne salata yedım

1 dılım ekmek yıyecegıme onun yerıne 1 porsıyon daha yemek yemeyı tercıh ettım en az yarım lıtre ayran ıctım
hıc spor yapamıyorum kucuk cocugum var bırakabılecegım kımse yok evden çalısıyorum spor ımkanım yok sadece yazın haftada 1 kere 1 saat yuzdum 2 ay okadar

Kefir de çok tok tutuyor aklınızda olsun. Laktoza duyarlılığım var süt çok içemiyorum ama kefir çok iyi geliyor.

Kilodan ziyade eşinizin dışarı çıkmanıza "izin vermemesi" sorun bence. Ama verdiğiniz cevaplardan anlaşılan şu ki siz halinizden memnunsunuz bişey diyemeyeceğim. Eşiniz izin verirse eve spor için gerekli malzemeleri alıp evde yapın. İnternetten zumba, plates videoları izleyin. Apartmana çıkmanıza izin varsa merdiven inin çıkın.

İradeli olup tatlıyı kesmem gerek fakat bazen dayanamıyorum kendime bi dur demem lazım
seker tam anlamıyla zehır
yedıkce yıyesı gelır
sekerden uzak durmanız sart
cayı kahveyı sekersız ıcın recel yemeyın 1 ayda 5 kılo kesın gıdecek buraya yazıyorum

o seker kana bır kere karıstı mı bagımlılık yapıyor
bır anteplı olarak yazıyorum bunu cok zor sekerden kopmak ama ınanın genclesıyorsunuz

Evlendikten sonra ben de 6 7 kilo aldim. Bunun sebebi kendi evimde tek basima corbası ana yemeği tatlısı vs mükellef sofra kurmamamdi . Evlendikten sonra haliyle daha özenli sofralar kurup bi guzel yedik esimle :) disarda da canımızın istediğini yediğimiz cok oldu. O da aldı kilo ama ben kdr degil. Şimdi hamileyim daha da kilo aldim normal olarak hic gormedigim rakamlardayım ama vermek için yapmam gerekenleri biliyorum. Onu kendime stres edemem su an :) yalnız esim yalniz dışarı çıkmama izin vermiyo olayına cok takildim. Bu kilolarınızdan cok daha onemli bi sorun bence. Yürüyüşe gidince ne oluyormuş mesela tek basina?

bende eşimde 10 ar kilo aldık ben geri verdm derken hamile kaldım :) şuan çok güzel yiyorum inanın. eşimde benle dalga geçiyor dombilim benim die ben yerken yanaklarımı sıkıyor seviyor. ama hamile kalmadan önceki süreçte kilo aldığımda söylüyodu 5-6 kilon var fazla falan die. peki evim verdi mi hayır 10 kilosu duruyor :) herhaliyle seviyorm abartılmadığı sürece kilolu olmak bence sorun değil takmayın evlilikte normalmiş almak :)

Disari neden tek cikamiyorsunuz? Bi de lafim sadece size degil ama genel anlamda evlendikten sonra kilo alanlar ailesinin evinde yemek mi bulamiyordu diye merak etmiyor degilim. :KK70:
Ay çok güldüm yorumunuza :KK50: güzel bir bakış açısı sanırım evlenmeden önce daha aktif bir hayatım vardı evlendikten sonra arkadaş Yok bir yeri bilmiyorum çıkamıyordum dışarı evde birde cicim ayları farklı farklı pastalar börekler yemekler derken yiyip yitip şişenlerdenim... benim tek hatam hareketsiz bir hayatım olması evlenmeden önce tempolu bir iş hayatım vardı yesem de eritiyordum..

X