- 3 Temmuz 2018
- 4.044
- 17.726
-
- Konu Sahibi Deliidivane
Darısı bana gülümEvlendikten sonra gece gündüz yemek yedik eşimle eşim 30 kilo ben 10 kilo almistim.
İki çocuktan sonra bekarken olduğum kiloya düştüm
Dışarı çıkmana eşin izin mi vermiyor.Tek çıkamıyorum cünkü eşim izin vermiyo. Kilo alma sebebime gelirsek evlendikten sonra yeme düzenim deisti eşimin iş saatlerinden dolayı filan. Bide ilk aylarda beraber yemeyi cok seviyoduk hatta kendisi zorla ısrarla yediriyodu beni
Yeme işini düzene soktum .günlük 45 dk lesli yaptım ip atladım bol bol.aynı konulardan ben de dertliyim. 4 yıl önce 50 kilo ile evlendim. şimdi ise 73 kiloyum
nasıl yaptınız bu işi bana da öğretin nolurdiyetisyene başladım ama olmuyor, olmuyor....
Kökten çözüm diyorsun yani
proteın agırlıklı beslenıyoruz
sekerı kesıyoruz
hamur ıslerını kesıyoruz
mısafırlıge gıdersek kısıtlı yıyoruz 1 tanesını secıp sadece onu yemek gıbı
sabah guzel kahvaltı recelsız sekersız 1 dılım ekmek ıle
aksam proteını olan yogurdu salatası olan bır yemek yıyoruz
oglen kahve cay kuru yemıs ıle gecıstırıyoruz
yanı kızartılmıs urun
unlu mamuller
seker
bunlardan uzak durunca kendı kendıne hoooopp gıdıyor
yaparsınıste yeterkı
kesınlıkle oyleGüzel yazmışsınız, protein çok önemli. Ben hayatıma yumurta ve eti katalı çok daha çabuk doyuyorum. Eskiden sadece sebze yerdim, doymaz hamur işi ve tatlı yerdim tabi.
Bir de ben öğlen sıkı yerim; sabah yiyemiyorum mide bulantım oluyor.
Modellerin diyet konusunda röportajlarını okuduktan sonra niye onlar kadar zayıf olmadığımı anlamıştım, zira bir dilim pastayı bile haftada 1 belki ayda 1 anca yiyorlar
kesınlıkle oyle
ne yersenız o oluyorsunuz
ben bu sekılde 8 ayda 40 kılo verdım evlendıgımden de zayıfım sımdı
ustelık sarkma catlama olmadı
saglıklı beslenmeyı benımsemek gerekıyor dıyet cozum degıl verır verır alır ınsan
dırek yerıne koyma metodu olusturdum
canım sutlu tatlı ıstedıgınde tarcınlı sut veya sahlep ıctım
abur cubur ıstedıgınde kuru yemıs yedım cevız badem mesela
ekmek yerıne salata yedım
1 dılım ekmek yıyecegıme onun yerıne 1 porsıyon daha yemek yemeyı tercıh ettım en az yarım lıtre ayran ıctım
hıc spor yapamıyorum kucuk cocugum var bırakabılecegım kımse yok evden çalısıyorum spor ımkanım yok sadece yazın haftada 1 kere 1 saat yuzdum 2 ay okadar
seker tam anlamıyla zehırİradeli olup tatlıyı kesmem gerek fakat bazen dayanamıyorum kendime bi dur demem lazım
kefir tam anlamıyla nimet cok cok faydalıKefir de çok tok tutuyor aklınızda olsun. Laktoza duyarlılığım var süt çok içemiyorum ama kefir çok iyi geliyor.
Ay çok güldüm yorumunuzaDisari neden tek cikamiyorsunuz? Bi de lafim sadece size degil ama genel anlamda evlendikten sonra kilo alanlar ailesinin evinde yemek mi bulamiyordu diye merak etmiyor degilim.
Evet 5 ten sonra yememeye gayret ediyorum fakat kayinvalideye veya misafirlige gittigimizde ister istermez düzen deisiyodaha çocuk yok acilen kilo ver. hazır çocukta yokken spora git.