- 13 Ağustos 2014
- 13.046
- 22.236
- Konu Sahibi Deliidivane
gözlerim kanadıTek çıkamıyorum cünkü eşim izin vermiyo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gözlerim kanadıTek çıkamıyorum cünkü eşim izin vermiyo.
Arkadaşlar bu ara cok takık oldugum bi konu. Evlendikten sonra 10 ayda tam 14 kilo aldım zayıflamak istiyorum kıyafetlerim de olmuyo artık kendimi cok kötü hissediyorum. Cok cirkin durmuyo vücudum ama eşimde zayıflamamı istiyo.Kilomla alakalı bana cok takılıyo gulerek söylüyo fakat o oyle yaptıkça iyice kafama takıyorum. Boyum 1.60 kilom 68.Kalcam ve gobegimden aldım özellikle.
Az yiyorum yinede veremiyorum. Yürüyüs yapmam lazım ama dısarı tek cıkamıyorum napabilirim?
Ben de 30 yaşındayım ve bu kiloları ilk kez görüyorum . Artık olan oldu şu durumda zaten diyet yapamam , ekmek yemiyorum en azından hayırlısı ile şu çocuğu bi doğurayım spor mu olur ne olur yapacağız birşeyler . Kız sus bende açım 2-3 tane ceviz atayım ağzıma sonra da uyuyayım , uyuyunca geçiyor
Esini razi edeceeksin yuruyus yapacaksinTek çiķmami esim istemiyo. Hap da kullanmıyorum
Arkadaşlar bu ara cok takık oldugum bi konu. Evlendikten sonra 10 ayda tam 14 kilo aldım zayıflamak istiyorum kıyafetlerim de olmuyo artık kendimi cok kötü hissediyorum. Cok cirkin durmuyo vücudum ama eşimde zayıflamamı istiyo.Kilomla alakalı bana cok takılıyo gulerek söylüyo fakat o oyle yaptıkça iyice kafama takıyorum. Boyum 1.60 kilom 68.Kalcam ve gobegimden aldım özellikle.
Az yiyorum yinede veremiyorum. Yürüyüs yapmam lazım ama dısarı tek cıkamıyorum napabilirim?
Kökten çözüm diyorsun yaniBen sporumu evde yapıyorum, spor salonuna gittim yapamadım daral geliyor bana orda. Yürüyüş de eşinizle beraber çıkabilirsiniz ya da çalışıyorsanız iş çıkışlarında. Ama en önemlisi boğazı kesmek :)
Nasıl tek cıkmana izin vermiyor ?Tek çıkamıyorum cünkü eşim izin vermiyo. Kilo alma sebebime gelirsek evlendikten sonra yeme düzenim deisti eşimin iş saatlerinden dolayı filan. Bide ilk aylarda beraber yemeyi cok seviyoduk hatta kendisi zorla ısrarla yediriyodu beni
valla cnm benim eşimde 100 kilo aileside genel olarak kilolu. ama evde benim beslenme alışkanlıklarım geçerli. sağlıksız olarak sadece kuruyemiş çekirdek falan var. makarna da pizza da yapsam sağlıklı yapıyorum. eşimi alıp yürüyüşe götüryorum. evlenmeden öncede 100 kiloydu allahtan koruyor :) bende 61 ile evlendim 3.5 sene oldu aynı kiloyum he şuan 17 haftalık hamileyim :) 61 im hala bakalım kaça çıkıcam. eskisi gibi kendine önem ver tavsyem. az az ye, yürü herşeyin sağlıklısını yapmak mümkün.Arkadaşlar bu ara cok takık oldugum bi konu. Evlendikten sonra 10 ayda tam 14 kilo aldım zayıflamak istiyorum kıyafetlerim de olmuyo artık kendimi cok kötü hissediyorum. Cok cirkin durmuyo vücudum ama eşimde zayıflamamı istiyo.Kilomla alakalı bana cok takılıyo gulerek söylüyo fakat o oyle yaptıkça iyice kafama takıyorum. Boyum 1.60 kilom 68.Kalcam ve gobegimden aldım özellikle.
Yani bakkalda yasak. Vah ki ne vah. Yavrum senin kilondan obce özgürlük sikıntın var.Ekmek yemiyorum canim sıkıntı olmuyo
Ben kendi adıma bu konuya cevap vereyim . Ben kilo aldım ama herkes gibi kullandığım tiroid -kortizon hapına suçu atmayacağım yedim de aldım. Ama annemin evinde anacığım yapıyordu yiyordum , evlendim gördüm hamamın damını bildiğim 3 çeşit yemek her seferinde aynısını yap yap dur , genelde hazır şeyler yediğimiz için 58 kilo ile evlendiğim hayatıma 2,5 sene içinde 66 kilo ile hamileliği ekledim . 71 kiloyum şu anda . Allah beni ıslah etsin diyorum , köşeye utanmaya gidiyorum