Evlilik sonrası alınan kilolar :(

Arkadaşlar bu ara cok takık oldugum bi konu. Evlendikten sonra 10 ayda tam 14 kilo aldım zayıflamak istiyorum kıyafetlerim de olmuyo artık kendimi cok kötü hissediyorum. Cok cirkin durmuyo vücudum ama eşimde zayıflamamı istiyo.Kilomla alakalı bana cok takılıyo gulerek söylüyo fakat o oyle yaptıkça iyice kafama takıyorum. Boyum 1.60 kilom 68.Kalcam ve gobegimden aldım özellikle.
Az yiyorum yinede veremiyorum. Yürüyüs yapmam lazım ama dısarı tek cıkamıyorum napabilirim?

Ben sporumu evde yapıyorum, spor salonuna gittim yapamadım daral geliyor bana orda. Yürüyüş de eşinizle beraber çıkabilirsiniz ya da çalışıyorsanız iş çıkışlarında. Ama en önemlisi boğazı kesmek :)

Ben de 30 yaşındayım ve bu kiloları ilk kez görüyorum . Artık olan oldu şu durumda zaten diyet yapamam , ekmek yemiyorum en azından hayırlısı ile şu çocuğu bi doğurayım spor mu olur ne olur yapacağız birşeyler . Kız sus bende açım 2-3 tane ceviz atayım ağzıma sonra da uyuyayım , uyuyunca geçiyor :halay:

Ekmek yememek doğru bir şey değil...Tam tahıllı ekmeklerden günde en az 2-3 dilim yemelisiniz.

Jillian michaels 30 day shred
Nike training club akilli telefon uygulaması
Imkan varsa eliptik bisiklet.
Uzerine de sekersiz 21 gun oldu mu bu is tamam

Arkadaşlar bu ara cok takık oldugum bi konu. Evlendikten sonra 10 ayda tam 14 kilo aldım zayıflamak istiyorum kıyafetlerim de olmuyo artık kendimi cok kötü hissediyorum. Cok cirkin durmuyo vücudum ama eşimde zayıflamamı istiyo.Kilomla alakalı bana cok takılıyo gulerek söylüyo fakat o oyle yaptıkça iyice kafama takıyorum. Boyum 1.60 kilom 68.Kalcam ve gobegimden aldım özellikle.
Az yiyorum yinede veremiyorum. Yürüyüs yapmam lazım ama dısarı tek cıkamıyorum napabilirim?

neden tek cikamiyosunuz ki

kadinlara ozel spor salonları var, belediyelerin spor salonlari da cok uygun fiyatli ve kadin erkek ayri oluyo eger sorun bu sekildeyse

ekmek ve tatliyi kesin, yeni evlenince insan cok hevesli oluyo yemek tatli vs yapmaya
onlari da yapmayin

abur cubur almayin eve

Eşim izin vermiyo olayını anlamadım
Yürüyüşe çıkmak eşten izin alınacak bir hadise mi ki?:KK53:

Ben sporumu evde yapıyorum, spor salonuna gittim yapamadım daral geliyor bana orda. Yürüyüş de eşinizle beraber çıkabilirsiniz ya da çalışıyorsanız iş çıkışlarında. Ama en önemlisi boğazı kesmek :)
Kökten çözüm diyorsun yani:p:KK53:

valla cnm benim eşimde 100 kilo aileside genel olarak kilolu. ama evde benim beslenme alışkanlıklarım geçerli. sağlıksız olarak sadece kuruyemiş çekirdek falan var. makarna da pizza da yapsam sağlıklı yapıyorum. eşimi alıp yürüyüşe götüryorum. evlenmeden öncede 100 kiloydu allahtan koruyor :) bende 61 ile evlendim 3.5 sene oldu aynı kiloyum he şuan 17 haftalık hamileyim :) 61 im hala bakalım kaça çıkıcam. eskisi gibi kendine önem ver tavsyem. az az ye, yürü herşeyin sağlıklısını yapmak mümkün.

Eşin tek başına dışarda gezen kadınlara ne gözle bakıyor ki senin tek çıkmanı istemiyor. Heralde kendi iç geçirdiği için sanada aynısını yaparlar diye aklınca seni korumaya çalışıyor. Bence kilodan daha büyük sıkıntıların var.

Arkadaşlar herkes kendi tercihini Yaşar bu hayatta. Arkadaş memnun demek ki kocasından , tek başına dışarı çıkamamaktan.
Ben ve benim gibi düşünen kadınlar memnun olmayacağı için öyle bir kocayla evlenmedik . Bence burda ‘a nasıl çıkamazsın , giyin çık’ demek çok doğru mu bilemedim...
Ben de hepinizle aynı fikirdeyim , ‘nasıl olur ? Çıkıyorum’ de ve çık ama adam yasaklamış , kadın da kabul etmiş bize noluyor ? Tanımıyoruz , etmiyoruz . Kadın gaza gelecek çıkacak , sonra birşey olacak( darp /dayak vs.) al sana aile faciası .
Arkadaşın sorunu dışarı tek çıkamamak değil, aldığı kilolar.
Valla bacım sende ya evde spor yapacaksın , ya kocanla çıkacaksın , ya boğazını tutacaksın ya da
‘Boşvermişim boşvermişim dünyaya’ şarkısı eşliğinde cips çıtırdatacaksın.
Bence seçeneklerde kocayı değiştirde eklenebilir ama yine de hanım kız çizgimi bozmayayım :olamaz:

Hiç takma.

Bende kilo aldım ama artık takmıyorum. Ne demişler kadının kalçalısı Yemeğin salçalısı.

Evlenince ilk ogluma 59 ile hamile kaldım 76 ile doguma gırdım tekrar 65 e dustum araya dokuz sene girdi ikinciye hamile kaldım 79 ile 100 lere cıktım :KK43: ödedme vardı ayagım kırıldı doguma uc hafta kala sistım iyice hareketsiz kaldım yuruyus bile yapamadım. Neyseki dogumdan sonra tartıda 86yı gordum bebegım simdi uc aylık son olarak 82 yım diyetteyim vakit buldukça yuruyorum. Gidecek bu kılolar :) acilen diyete baslayın sizde hamile kalınca Ustune kat kat eklenıyo

Nasıl başardınız ?
Evlendikten sonra hayat daha tempolu falan oluyor ev işi vs. nasıl kilo alındığını hiç anlamıyorum.
Asıl hamilelik ve sonrası kilo için daha sıkıntılı
Bence de acilen zayıflayın kendiniz için

Dışarı tek çıkamıyorum ne demek?

Ben kendi adıma bu konuya cevap vereyim . Ben kilo aldım ama herkes gibi kullandığım tiroid -kortizon hapına suçu atmayacağım yedim de aldım. Ama annemin evinde anacığım yapıyordu yiyordum , evlendim gördüm hamamın damını bildiğim 3 çeşit yemek her seferinde aynısını yap yap dur , genelde hazır şeyler yediğimiz için 58 kilo ile evlendiğim hayatıma 2,5 sene içinde 66 kilo ile hamileliği ekledim . 71 kiloyum şu anda . Allah beni ıslah etsin diyorum , köşeye utanmaya gidiyorum :olamaz:
:-)

Evlendikten sonra gece gündüz yemek yedik eşimle eşim 30 kilo ben 10 kilo almistim.

İki çocuktan sonra bekarken olduğum kiloya düştüm :KK48:

Bende senin gibiydim. Bir ay boyunca. Disarda koşu yaptım. Sonra telefonda spor yapmak için bir şey indirdim. Ve evdede spor yapıyordum. Çok işe yaradi. Hemen verdim.
Tavsıyem evde spor yap. Sabah aksam.
Bak nasıl veririsin.

X