Evlilik sonrası alınan kilolar :(

Banada severek takıliyo zaten. Aynen onu evde beklerken bende yalnızlıktan braz fazla kacırdım galiba

Banada severek takıliyo zaten. Aynen onu evde beklerken bende yalnızlıktan braz fazla kacırdım galiba
Canım sen evde yap o zaman. Ne yiyorsan yariya indir. Günde 2-3 litre su ic. Bide youtube leslie yaz orda sana spor yapan kadinlari gösterecek 15 dakikayla basla sonra artir. 15 dakika bile terletiyor. Kendine 1 hafta ver ve göreceksin değişimi.

ben 1.5 senelik evliyim. 30 Kilo aldım tabi 4 aylık bebeğim var bence şimdi verin hatta verebildiğin kadar ver çocuk olacak felan daha zorlasacak

ben 1.5 senelik evliyim. 30 Kilo aldım tabi 4 aylık bebeğim var bence şimdi verin hatta verebildiğin kadar ver çocuk olacak felan daha zorlasacak
Bende öyle düsünüyorum hazır cocuk yokken vereyim diyorum ama sabırsızım galiba bi türlü veremedim

Hahaha çok güldüm :) Merak etme emzirirken hepsini vereceksin :)

Disari neden tek cikamiyorsunuz? Bi de lafim sadece size degil ama genel anlamda evlendikten sonra kilo alanlar ailesinin evinde yemek mi bulamiyordu diye merak etmiyor degilim.
Valla eşimin ailesi epey kalabalık. Yemeğe çaya ağırladığımız misafirin haddi hesabı olmadı ilk başlarda. E gelene de ıspanak yapıp koyamıyorsun ki.. Beşamelli filan ağır fırın yemekleri, keki, pastası, böreği.. Gelen de hepsini yiyip gitmiyor.. Kalanları da biz yedik haliyle.. Aldık yani sonuçta :) iki çocuktan sonra ben tekrar evlenmeden önceki kiloma döndüm şükür, darısı eşimin başına :)

Bence bir doktora gidin 10 ayda nasıl 14 kilo aldınız ona bir baksınlar? Dışarı çıkamıyorum nedir çek spor ayakkabı çık işte.

İlk hamileliğimde 25 kilo aldım, 28 kilo verdim. İkincisinde 22 kilo aldım 24 kilo verdim. İkisinde de doğumdan 6 ay sonra 55 kiloydum. Hala öyleyim :) Ne diyet ne de spor yaptım. Emzirme, yorgunluk, uykusuzluk.. gidiyor bir şekilde. Gebeliğin keyfini çıkarın, kilo filan hallolur.

ah bu dert hepimizde var bende 1 yıllık evliyim evlendikten sonra yaklaşık 8 kilo aldım eşim işten eve geç saatte geliyor yemek yememiz 9 u buluyordu en çok kilo aldıran neden buydu bana şimdi dikkat ediyorum çoğu zaman akşam yemek yemiyorum yada yoğurt salata geçiştiriyorum çalıştığım için spora vaktim yok evde koşu bandı var vakit buldukça onda yürüyüş yapıyorum şuan 3 kilosunu verdim umarım kalan 5 kiloda gider

Oh maşallah ben 4kg aldıgım icin aglıyodum beterin beteri var demekki

Evlilik sonrası kilo alımını gelinlik giymek icin verilen cabaya, heyecandan yenilemeyen yemeklere, birde eşle birlikte yapılan yemegin tadıdır - çerezle birlikte izlenilen filmlerdir vs ona baglıyorum benimkileri

Neden tek basınıza dısarı cıkamadıgınızı anlayamadım ama;
Eve yürüyüş bandı alın ikinci el bile işinizi görür
Online ebru sallının videoları gibi evde yapabileceginiz hareketler iceren videolar izleyin
Aksam esinizle dısarda kısa yürüyüşler yapın

ben 76 kilo ile evlendim.. evlenirken ay ben evlendikten sora zayifliycam dedim
sonra aldimsa aldim..
85 le hamile kaldim.. 78 e düştüm..hoop 83 le doğuma girdim 80 le çiktim tam zayifliycam ay sütün olsun yede yee... delirttiler beni..
oldu mu 90 kilo... al işte veremiyorum karşımayin ya sanane diycem deli oluyorum...
kızım 21 aylık ben 20 aydir 90 kilodayim

o zaman evde leslie yapın, dışarı çıkamıyorsunuz madem

Veremeyenler de var maalesef

Sorunun kilo değil eşin aslında .
Eşin evden çıkmana izin vermiyor , eşin yemek düzenini değiştiriyor ...
Ben buradan destan yazarım da neyse
2018 yılında bu sebepten ban yemek komik geldi .
Eşin izin verirse bir yürüyüş bandı al kendine . Vermezse salonda tur at ne diyeyim

Boyunuz kac bende 93 kiloyum nasıl verecem bılmıyorum

Evde egzersiz yapabilirsiniz lesli,plates vb çok uygulama var bende öyle verdim 24 kiloyu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…