- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.289
-
- Konu Sahibi Deliidivane
Evde egzersiz yapabilirsiniz lesli,plates vb çok uygulama var bende öyle verdim 24 kiloyu :)
Bütün gün evde tek başına oturuyorsan 10 ayda 14 kilo alman çok normal. Neden izin vermiyor eşin? Dahası sen neden izin alma gereği duyuyorsun?Tek çıkamıyorum cünkü eşim izin vermiyo. Kilo alma sebebime gelirsek evlendikten sonra yeme düzenim deisti eşimin iş saatlerinden dolayı filan. Bide ilk aylarda beraber yemeyi cok seviyoduk hatta kendisi zorla ısrarla yediriyodu beni
Evlenince kilo vermistim bende sonra hamile kaldim tam 30 kilo aldim allahim ne olacak halim diyordum her gun iki dondurma iki muz tabak tabak yemekler yiyordum ekmek yemiyordum allahtan doktor onu yasaklamis yoksa elli kilo alip 110 kilo olabilir misim. Dogum yaptim cocugum bes aylikti 60 kiloya dustum. Su an oglum 4 bucuk yasinda 58 kiloyum.. her sofradan ac kalkiyorum ama cunku bikiyorum doyunca kilo alirim. Bol su iciyorum hazir tuketmiyorum ekmek cok az yiyorum kendi vucudumu taniyorum. Hamile kalirsan daha cok alacaksin benxe karar ver hemen basla spor diyete zaman gevtikce kilona da alisacaksin sonra vermek daha zor olur. Bol sansArkadaşlar bu ara cok takık oldugum bi konu. Evlendikten sonra 10 ayda tam 14 kilo aldım zayıflamak istiyorum kıyafetlerim de olmuyo artık kendimi cok kötü hissediyorum. Cok cirkin durmuyo vücudum ama eşimde zayıflamamı istiyo.Kilomla alakalı bana cok takılıyo gulerek söylüyo fakat o oyle yaptıkça iyice kafama takıyorum. Boyum 1.60 kilom 68.Kalcam ve gobegimden aldım özellikle.
Az yiyorum yinede veremiyorum. Yürüyüs yapmam lazım ama dısarı tek cıkamıyorum napabilirim?
eşiniz youtube videoları izlemenize izin veriyorsa leslie ile yürüyebilirsiniz,
yine eşiniz için evde zıplamanızın sakıncası yoksa jillian michaels body revolution yapabilirsiniz,
eşiniz yemek yeme kotası koymadıysa, tatlı, kızartma ve karbonhidratı hayatınızdan çıkarıp bol yeşil sebze ve protein tüketin.
ha bi de, konuyu okuyan genç kızlara: evden çıkmanıza izin vermeyen adamlara kölelik edeceğinize, oturup babanızın evinde annenize hizmet edin. en azndan sevaba girersiniz.
Hahaha çok güldüm :) Merak etme emzirirken hepsini vereceksin :)
İlk hamileliğimde 25 kilo aldım, 28 kilo verdim. İkincisinde 22 kilo aldım 24 kilo verdim. İkisinde de doğumdan 6 ay sonra 55 kiloydum. Hala öyleyim :) Ne diyet ne de spor yaptım. Emzirme, yorgunluk, uykusuzluk.. gidiyor bir şekilde. Gebeliğin keyfini çıkarın, kilo filan hallolur.
Bence kocayı eleştirmeyin tepki alabilirsinz :) sanane benm kocisimden die:)) daha önce kafasına silah dayadı diye bi koca elestrldgnde üye bi dünya tavır trip yapmsti siz benm kocami nerden taniosnzda elestrysnz diyetok çokomoyorom çonko osom ozon vormoyo. konudan tek anladığım bu. arabistanda mı yaşıyoruz türkiyede mi belli değil. sümüklü kocaya bak ya kadının bireyselliğini alıp çöpe atabiliyor. bizim hanımlar kocam kiloma takıyo hühühühü diye konu açıyor. vay benim cumhuriyetime ya.
Disari neden tek cikamiyorsunuz? Bi de lafim sadece size degil ama genel anlamda evlendikten sonra kilo alanlar ailesinin evinde yemek mi bulamiyordu diye merak etmiyor degilim.