Evlilik sitesi

Çok üzüldüğümü belirtmek isterim fakat ya bu deveyi güdeceksin ya da bu diyardan gideceksin diye birşey var.
Ya unutacak ve affedeceksin, unutulur mu meçhul.
Ya da bitireceksin.

Affedip adamın başına her tartışma da güvenmiyorum diye söylenmeyeceksen affet derim.
Yok barışıp da ben ona güvenmiyorum diye her sabah uyanılmaz..

Hayırlısı olsun sizin için...

İyi bir ders verin !!! Ha sevgiliyken yapmış ya da evliyken ne fark eder . Sonuçta hayatında siz var mısınız varsınız.. Aldatmadır.. Şuan böyle bir halt yemese bile aklamaz onu..
Bir daha böyle yolların kenarından geçmeye bile cesaret edemesin !!!

Vallahi korkmaya başladım..

Gidip artık kocamı boşayasım var..

Konuları okudukça paranoyak oldum artık..

hala kabul etmedi sinirlerim bozuldu iyice dersten anlamaz bu öküzler

aynısını sen yapsan şimdiye kapının önüne konmuştun durumun farkına varmasını sağlamalısın ben aldatmadım diye sıyrılamaz bu işten

barışın, bir anda çok tepki verdim ama sonradan da düşündüm ki bu aldatma değil ki deyin..
ben de yaptım aynısını ne var bunda, bi kaç kez kamerayla görüştüm biriyle, birinin face fotolarına baktım o kadar deyin... bakalım aldatmamıymış değil miymiş görelim

iyi fikirmiş keşke ilk anda aklıma gelseydi

açıklaması yok ki sabahtır yazışıyoruz dediği tek şey ben seni aldatmadım

Suçunu kabul etmediğin sürece seni eve sokmuyorum,aynı yatakta yatmıyoruz de. Bana açıkla o yazışmaları de, dökümünü yolla e-maille, yoksa bir daha yüzümü göremezsin de, yaptığını kabullenmesi çok önemli bir nokta, kabullenmediği sürece çözüm süreci başlamaz.

yalnız bir kerelik değil. adam 1 ay boyunca yazışmış ha. buna diikkat etmemiştim ben

şuan yalvarmaya başladı ben ölürüm beni bırakma eve alma ama beni bırakma ben seni aldatmadım diyor ölür müsün öldürür müsün

şuan yalvarmaya başladı ben ölürüm beni bırakma eve alma ama beni bırakma ben seni aldatmadım diyor ölür müsün öldürür müsün

Suçunu kabul etmediğin sürece affetmem de,gerekirse annenlerde kal, aynı şehirde iseniz, ve annenlere söyleme sakın bu durumu yalan söyle, sizi özledim falan de. Bu süreç zor geçebilir ama hatasını kabul etmesi ve vicdan azabı duyması çok önemli. Sorunun da derinine inin, oturup konuşun neden böyle bir şey yaptı diye ki sorunu halledebilesiniz. Çünkü sebep heyecan arayışı olamaz, 1 ay kalmışken düğüne. Bence altında başka sebepler var ama diyorum ya bunları öğrenip sorunu çözebilmek için kabul etmesi şart.

Sevgili ya da nişanlıyken aldattıysan sorun yok yani
Yüzsüzlüğün bu kadarı

Ben böyle bir evliliği sürdüremem aklımda şüphelerle dilekçe vermeye gidiyorum adliyeye diyin.
Ne kadar korkarsa o kadar iyidir piss herif ne olacak

evlilige devam edeceksen yazismalarin icerigini okuma sakin. o acinin yureginden cikmasi aylar alir. esinin yazdiklari bir anda kulaginda cinlamaya baslar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…