- 6 Temmuz 2010
- 9.152
- 13.872
- 498
[sıze=2]diğer ikisi ne demiş?[/sıze]
yazışmalar kısa kısa işte nerelisin mesleğin ne neden foton yok mersinden böyle güzel çıkarmıydı falan filan. çok ilerlememiş gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
[sıze=2]diğer ikisi ne demiş?[/sıze]
iltifatlara bak sen..yazışmalar kısa kısa işte nerelisin mesleğin ne neden foton yok mersinden böyle güzel çıkarmıydı falan filan. çok ilerlememiş gibi
Suçunu kabul etmediğin sürece affetmem de,gerekirse annenlerde kal, aynı şehirde iseniz, ve annenlere söyleme sakın bu durumu yalan söyle, sizi özledim falan de. Bu süreç zor geçebilir ama hatasını kabul etmesi ve vicdan azabı duyması çok önemli. Sorunun da derinine inin, oturup konuşun neden böyle bir şey yaptı diye ki sorunu halledebilesiniz. Çünkü sebep heyecan arayışı olamaz, 1 ay kalmışken düğüne. Bence altında başka sebepler var ama diyorum ya bunları öğrenip sorunu çözebilmek için kabul etmesi şart.
yazışmalar kısa kısa işte nerelisin mesleğin ne neden foton yok mersinden böyle güzel çıkarmıydı falan filan. çok ilerlememiş gibi
bu endişeni söylemelisin bence. onu sevdiğini affetmek istediğini ama hep şüphe duyacağını bilmeli.. biraz zaman ver kendine. hemen net karar alma. iyice düşün. Allah yardımcın olsun.. kimse evliliği tehlikeye gireceğini düşünmez ve düşünmek istemez. umarm çözersin sorunu canım.bundan sonra ondan şüphe etmeden yaşayabilir miyim belki başka sitelere de üyedir nereden bileceğim artık her an onu takip edeceğim taciz edeceğim ve evlilik yıpranacak
aa öyle deme canım. bu aldatma olmazmış. evli değillermiş çünkü. bunuda okudum ya.Yok artık
Bu konuda bile aksini savunabilenler mi var
Dün de aynısı oldu adam dayak atmış, farklı açıdan bakın diyorlar
Değişik yorum yapacam diye bu kadar komik olmayın
Biri dayak, diğeri düğüne 1 ay kala aldatma
Bana göre en heyecanlı dönemler, yeni ev hayali, eşiyle uyanma hayat paylaşma hayali kuracağı dönem uçkur derdine düşen adam ilerde ne yapmaz ?
Ha biri çıkar bi şans daha ver der ona da bişey demem de
Erkeklerin çoğu yapıyo cicim ve imzadan önceymiş ne demek yahu
Konu sahibi de temmuz ayında bi adamla yazışsaymış kocası naparmış acaba.
O imzadan önceydi cicişim onu saymıyorum mu
Ben böyle bir evliliği sürdüremem aklımda şüphelerle dilekçe vermeye gidiyorum adliyeye diyin.
Ne kadar korkarsa o kadar iyidir piss herif ne olacak
aa öyle deme canım. bu aldatma olmazmış. evli değillermiş çünkü. bunuda okudum ya.
evlilige devam edeceksen yazismalarin icerigini okuma sakin. o acinin yureginden cikmasi aylar alir. esinin yazdiklari bir anda kulaginda cinlamaya baslar.
az önce geldi eşyalarını aldı gitti
az önce geldi eşyalarını aldı gitti
hem suçlu hem güçlü..az önce geldi eşyalarını aldı gitti
keşke kesin öyle demeseydin. yani evliliğe devam etmeyeceğim diye. şu an çok kızgınım. seni görmek istemiyorum falan deseydin. suçunu anlamanı istiyorum. özür dilemeni .ama bitirmek kelimesi.. ani karar verme sakın. iyice düşün.okudum hepsini malesef. evliliğe devam etmeyeceğimi söyledim evden gitti hakkımızda hayırlısı
keşke kesin öyle demeseydin. yani evliliğe devam etmeyeceğim diye. şu an çok kızgınım. seni görmek istemiyorum falan deseydin. suçunu anlamanı istiyorum. özür dilemeni .ama bitirmek kelimesi.. ani karar verme sakın. iyice düşün.
biraz burnunu sürt. hakediyor çünkü. yanlışını iyice farketsin. acı çeksin. kendine kızsın. tövbe etsin.aslında o beni affediyor musun evet mi hayır mı dedi ben şuan konuşmak istemiyorum dedim o ben anlayacağımı anladım dedi teli kapattı sonra öğle arası geldi bi poşet içine eşya aldı gitti
aslında o beni affediyor musun evet mi hayır mı dedi ben şuan konuşmak istemiyorum dedim o ben anlayacağımı anladım dedi teli kapattı sonra öğle arası geldi bi poşet içine eşya aldı gitti