Evlilik sitesi

Suçunu kabul etmediğin sürece affetmem de,gerekirse annenlerde kal, aynı şehirde iseniz, ve annenlere söyleme sakın bu durumu yalan söyle, sizi özledim falan de. Bu süreç zor geçebilir ama hatasını kabul etmesi ve vicdan azabı duyması çok önemli. Sorunun da derinine inin, oturup konuşun neden böyle bir şey yaptı diye ki sorunu halledebilesiniz. Çünkü sebep heyecan arayışı olamaz, 1 ay kalmışken düğüne. Bence altında başka sebepler var ama diyorum ya bunları öğrenip sorunu çözebilmek için kabul etmesi şart.

aynen katılıyorum, gözünü öyle bir korkut ki bir daha abuk-sabuk sitelerin adını söyleyecek hali kalmasın..

yazışmalar kısa kısa işte nerelisin mesleğin ne neden foton yok mersinden böyle güzel çıkarmıydı falan filan. çok ilerlememiş gibi

Devamına niyeti olup olmadığını bilmiyoruz, belki de yalnızca kendini iyi/yakışıklı hissetmek için yapmış olabilir. Doğru değil elbet, ama boşanmaycağına göre içini ferah tut derim ben. Neyse en azından buraya yazıp içini boşalttın. Hakkında hayırlısı olsun canım.

Yok artık
Bu konuda bile aksini savunabilenler mi var
Dün de aynısı oldu adam dayak atmış, farklı açıdan bakın diyorlar
Değişik yorum yapacam diye bu kadar komik olmayın

Biri dayak, diğeri düğüne 1 ay kala aldatma
Bana göre en heyecanlı dönemler, yeni ev hayali, eşiyle uyanma hayat paylaşma hayali kuracağı dönem uçkur derdine düşen adam ilerde ne yapmaz ?
Ha biri çıkar bi şans daha ver der ona da bişey demem de
Erkeklerin çoğu yapıyo cicim ve imzadan önceymiş ne demek yahu

Konu sahibi de temmuz ayında bi adamla yazışsaymış kocası naparmış acaba.
O imzadan önceydi cicişim onu saymıyorum mu

bundan sonra ondan şüphe etmeden yaşayabilir miyim belki başka sitelere de üyedir nereden bileceğim artık her an onu takip edeceğim taciz edeceğim ve evlilik yıpranacak
bu endişeni söylemelisin bence. onu sevdiğini affetmek istediğini ama hep şüphe duyacağını bilmeli.. biraz zaman ver kendine. hemen net karar alma. iyice düşün. Allah yardımcın olsun.. kimse evliliği tehlikeye gireceğini düşünmez ve düşünmek istemez. umarm çözersin sorunu canım.

Yok artık
Bu konuda bile aksini savunabilenler mi var
Dün de aynısı oldu adam dayak atmış, farklı açıdan bakın diyorlar
Değişik yorum yapacam diye bu kadar komik olmayın

Biri dayak, diğeri düğüne 1 ay kala aldatma
Bana göre en heyecanlı dönemler, yeni ev hayali, eşiyle uyanma hayat paylaşma hayali kuracağı dönem uçkur derdine düşen adam ilerde ne yapmaz ?
Ha biri çıkar bi şans daha ver der ona da bişey demem de
Erkeklerin çoğu yapıyo cicim ve imzadan önceymiş ne demek yahu

Konu sahibi de temmuz ayında bi adamla yazışsaymış kocası naparmış acaba.
O imzadan önceydi cicişim onu saymıyorum mu
aa öyle deme canım. bu aldatma olmazmış. evli değillermiş çünkü. bunuda okudum ya.:27::27:

evlilige devam edeceksen yazismalarin icerigini okuma sakin. o acinin yureginden cikmasi aylar alir. esinin yazdiklari bir anda kulaginda cinlamaya baslar.

okudum hepsini malesef. evliliğe devam etmeyeceğimi söyledim evden gitti hakkımızda hayırlısı

okudum hepsini malesef. evliliğe devam etmeyeceğimi söyledim evden gitti hakkımızda hayırlısı
keşke kesin öyle demeseydin. yani evliliğe devam etmeyeceğim diye. şu an çok kızgınım. seni görmek istemiyorum falan deseydin. suçunu anlamanı istiyorum. özür dilemeni .ama bitirmek kelimesi.. ani karar verme sakın. iyice düşün.

Son düzenleme:
Cansu 20 Tem 2013
merhaba nasılsınız?

Berke Okundu 20 Tem 2013
merhaba sağolun yorgunum bıraz. sız nasılsınız

Cansu 20 Tem 2013
teşekkürler iyiyim.yorgunum derken

Berke Okundu 20 Tem 2013
nobetten geldim ondan :) bu arada adım oğuz

Cansu 20 Tem 2013
anladım.semra bende

Berke Okundu 20 Tem 2013
memnun oldum semra. ankaradamı otuyorsun

Cansu 20 Tem 2013
evet iş için burdayım

Berke Okundu 20 Tem 2013
ne işle uğraşıyorsun aslen nerelısın

Cansu 20 Tem 2013
adalet bakanlığına bağlı bir kurumda çalışıyorum.denizli memleketim

Berke Okundu 20 Tem 2013
nezamandır ankarada bulunuyorsun. çok ta gizli bir insansın sanırım resmın olmadığına göre :)

Cansu 20 Tem 2013
1.5 yıl oldu.buraya resim koymayı tercih etmedim sadece

Berke Okundu 19 Tem 2013
Merhaba :))

Mutlupericik 19 Tem 2013
merhaba

Berke Okundu 19 Tem 2013
Bu güzel meleğin ismi ne acaba :)

Mutlupericik 19 Tem 2013
ceren bn siz

Berke Okundu 19 Tem 2013
Benim adımda oğuz. Aslen mersinlimisin

Mutlupericik 19 Tem 2013
mersin tarsusluyum

Mutlupericik 19 Tem 2013
siz

Berke Okundu 19 Tem 2013
Bende ankaralıyım. Mersinde böyle güzel insanlar varmıydı

Gamzeli 06 Tem 2013
merhaba :)

Berke Okundu 06 Tem 2013
Merhaba
Son Giriş:
30 Kasım 2013
Gamzeli 06 Tem 2013
ben su . nasılsın ?

Berke Okundu 06 Tem 2013
Bende oğuz memnun oldum aağol ıyım nöbetçiyim pek nete bakamıyorum sen nasılsın
Son Giriş:
30 Kasım 2013
Gamzeli 06 Tem 2013
bende memnun oldum. çok saol iyim.
Son Giriş:
30 Kasım 2013
Gamzeli 06 Tem 2013
29 yasındasın çankayanın neresınde yaşıyosunn

Berke Okundu 06 Tem 2013
ben ankarada oturmuyorum artık görevim gereği izinlerde gidebiliyorum ankaraya şuan samsundayım
Son Giriş:
30 Kasım 2013
Gamzeli 06 Tem 2013
yapma yaa :( ne zman ankaradaydın ki yeni mi taynin çıktı

Berke Okundu 06 Tem 2013
üzüldün mü ankarada olmadığıma :) bu sene çıktı tayınım ama bi ayağım ankarada hatta 20 gun sonra ızındeyım. neden resmın yok
Son Giriş:
30 Kasım 2013
Gamzeli 06 Tem 2013
bilmem ne olur ne olmaz dıye millete güvenılmıyo dıye facen varsa bakabılırsın funda su diye. kapak fotomda köpek var. evet üzüldüm yani ankarada yaşıyosun sanmıştım :)

Berke Okundu 06 Tem 2013
ankara benım memleketım ama sureklı ankarada sayılırım. resmıne baktım eğer doğru resımse hoş biriymısın bende uzuldum bak şimdi:)
Son Giriş:
30 Kasım 2013
Gamzeli 06 Tem 2013
yok yanlış resimm . hoşum tabi bence de üzül :) o zman geldıgınde haber edersen görüşebiliriz

Berke Okundu 06 Tem 2013
bende eğer tabı sensen çok hoşşun tabıkı senın gıbı bırıyle gorusmek ısterım açıkçası su :)

Gamzeli 06 Tem 2013
evet yemin ederim benim yaa. tamam o zman geldiğinde haberım olsun yada gelene kadar da konusabılırz de :) eğer sevgilin yoksa eger evli değilsen eğer ki amacın evlilikse !

Berke Okundu 06 Tem 2013
sevgılım yok evlı degılım bekarım :) ve senınle gorusmek ısterım gelene kadar konussak

Gamzeli 06 Tem 2013
öylesine gezip vakit geçirmek de değil amacımm !

Gamzeli 06 Tem 2013
faceden ekleyebılırsın de

Berke Okundu 06 Tem 2013
peki amacın evlilik mi su

Gamzeli 06 Tem 2013
evet. başka ne olmalı sence

Berke Okundu 06 Tem 2013
tabıkı her ınsan evlenmek yuva kurmak ıster ama benım amacım evlılık degıl ben yal soylemeyı sevmem sana bende evlenmek ıstıyorum dıye bı yalan soyleye bılırdım su kabul edersen

Gamzeli 06 Tem 2013
tamam kaBUL etmiyorum o zaman saol yıne de

Berke Okundu 06 Tem 2013
tamam tanıstıgımıza memnun oldum

Gamzeli 06 Tem 2013
bende .

Gamzeli 06 Tem 2013
üzüldüm ben :(

Berke Okundu 06 Tem 2013
Neden üzüldün su

Gamzeli 06 Tem 2013
29 yasındasın ve hala evlılık dusunmedıgıne kaç yasında olmalısın kı 2 sene sonra cocugun olmaz zaten

Berke Okundu 06 Tem 2013
Çocuk yapmak için yaş gerekli değil bence ne yani 30 yaşının üstünde olanlar çoçuk sahibi olamıyormu :) üzülme ben kendime güveniyorum çocuk yapma konusunda su

yazışmalar bunlar ama bundan öncede en az 10 tanesine merhaba yazmış kızlar cevap vermemiş

evet yemin ederim benim yaa. tamam o zman geldiğinde haberım olsun yada gelene kadar da konusabılırz de :) eğer sevgilin yoksa eger evli değilsen eğer ki amacın evlilikse !

Berke Okundu 06 Tem 2013
sevgılım yok evlı degılım bekarım :) ve senınle gorusmek ısterım gelene kadar konussak

Gamzeli 06 Tem 2013
öylesine gezip vakit geçirmek de değil amacımm !

:53::53::53:

Kız kabul etse
20 gün sonra Ankara'da görüşeceklerdi demek :19:

keşke kesin öyle demeseydin. yani evliliğe devam etmeyeceğim diye. şu an çok kızgınım. seni görmek istemiyorum falan deseydin. suçunu anlamanı istiyorum. özür dilemeni .ama bitirmek kelimesi.. ani karar verme sakın. iyice düşün.

aslında o beni affediyor musun evet mi hayır mı dedi ben şuan konuşmak istemiyorum dedim o ben anlayacağımı anladım dedi teli kapattı sonra öğle arası geldi bi poşet içine eşya aldı gitti

aslında o beni affediyor musun evet mi hayır mı dedi ben şuan konuşmak istemiyorum dedim o ben anlayacağımı anladım dedi teli kapattı sonra öğle arası geldi bi poşet içine eşya aldı gitti
biraz burnunu sürt. hakediyor çünkü. yanlışını iyice farketsin. acı çeksin. kendine kızsın. tövbe etsin.

Hem suçlu hem güçlü
Bende birkaç adamla yazışayım, sen ne tepki vereceksin bakalım de
Çok hafife alıyo olayı da kendi başına gelse neler yapardı kimbilir

Back