Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşinizin jet hızıyla evi terketmesi de ayrı bir olay Açıklamaya bile çalışmamış..
iyi bir ders verin !!! Ha sevgiliyken yapmış ya da evliyken ne fark eder . Sonuçta hayatında siz var mısınız varsınız.. Aldatmadır.. şuan böyle bir halt yemese bile aklamaz onu..
Bir daha böyle yolların kenarından geçmeye bile cesaret edemesin !!!
vallahi korkmaya başladım..
Gidip artık kocamı boşayasım var..
Konuları okudukça paranoyak oldum artık..
barışın, bir anda çok tepki verdim ama sonradan da düşündüm ki bu aldatma değil ki deyin..
Ben de yaptım aynısını ne var bunda, bi kaç kez kamerayla görüştüm biriyle, birinin face fotolarına baktım o kadar deyin... Bakalım aldatmamıymış değil miymiş görelim
açıklaması yok ki sabahtır yazışıyoruz dediği tek şey ben seni aldatmadım
hala kabul etmedi sinirlerim bozuldu iyice dersten anlamaz bu öküzler
yalnız bir kerelik değil. adam 1 ay boyunca yazışmış ha. buna diikkat etmemiştim benhazirandan başlayarak 20 temmuza kadar bir fiil mesaj yazmış kızlara 3 tanesi cevap vermiş buna bi gecelik olsa tamam canı sıkıldı dicem de bu resmen aldatmak yaa birini düşürmeye çalışmış belki faceden ekledi ordan devam ettiler
[sıze=2]suçunu kabul etmediğin sürece seni eve sokmuyorum,aynı yatakta yatmıyoruz de. Bana açıkla o yazışmaları de, dökümünü yolla e-maille, yoksa bir daha yüzümü göremezsin de, yaptığını kabullenmesi çok önemli bir nokta, kabullenmediği sürece çözüm süreci başlamaz.[/sıze]
yalnız bir kerelik değil. Adam 1 ay boyunca yazışmış ha. Buna diikkat etmemiştim ben
şuan yalvarmaya başladı ben ölürüm beni bırakma eve alma ama beni bırakma ben seni aldatmadım diyor ölür müsün öldürür müsün
evet sadece 3 tanesi cevap vermiş bir tanesine evlilik düşünmüyorum kabul mu demiş kız kabul etmemiş
kızlar merhaba size danışmam gereken bir konu var ne düşüneceğimi ne yapacağımı hiç bilmiyorum çünkü. Biz eşimle gecen sene martta tanıştık ağustosta hem nişanlandık hem evlendik. Eşim daha önce bir evlilik sitesine üye olmuş dün akşam mailine gelen bir mesajdan kıllandım ve siteye girmeye çalıştım şifresini tahmin etmek çok zor olmadı. En son geçen temmuz ayında yazışmış birileriyle kız sormuş sevgilin var mı evli misin diye bizimkide yok ama ben evlilik düşünmüyorum kabul ediyor musun demiş kız kabul etmemiş. Bir tanesi facefook adresini vermiş eşim fotolarına baksın diye. Beynimden vurulmuşa döndüm telefonu çarptım suratına şaşırdı ağzından bir tek ne zaman önce olan bir şey lafı çıkıyor ben de ne zaman olmuş temmuz ayında biz çıkarken dedim cevap veremedi. Bir şeyler söylemeye çalıştı çık git hayatımdan dedim çıktı gitti. Sonra mesaj atmış ben seni evlendiğimizden bu yana hiç aldatmadım falan filan... Siz olsanız ne yapardınız buda bir çeşit aldatma değil mi?