Evlilik sitesi

hemen boşanmayın,eşinizle oturun konuşun ..
bende başka erkeklerle nette konuşayımmı ?
hemen karar vermeyin,baska güvensizlikler yaratıyormu ?
insanlar avaralıktan internetten nerelere giriyor ..
kestirip atılcak bir konu değil ..
evliliğinizi en iyi siz değerlendirirsiniz ..

O zaman bu mantıkla 5 yıllık evliyken evliliğin ilk yılında aldatıldığını öğrenince de bir şey olmaz. Ne de olsa geçmiş ve geçmiş değiştirilemez. Ama unutmayın ki bir ay öncesi de geçmiştir. Yani üzerinden ne geçerse hangi anılar geçerse geçmiş oluyor da ne olursa boşanmaya sebep olacak aldatılma sayılıyor?

Ayrıl ya da ayrılma demem ben. Ama aldatma mı diye sorarsa aldatmadır. Ayrılıp ayrılmama ise kişinin olaylara bakışı ve kendisine olan saygısı kendisine biçtiği değer ile ilgilidir.

arkadaşım.. altını çizdiğim cümleyi nasıl çıkartınız lütfen yardımcı olurmusunuz bana.

Hala ben seni aldatmadım harama el sürmedim bittiyse bitti de diyor. Tam bir öküzmüş ya

arkadaşım.. altını çizdiğim cümleyi nasıl çıkartınız lütfen yardımcı olurmusunuz bana.

Geçmişe gidince ne elde edilir demişsiniz ya. Bir de çöplük karıştıılsa herkes için illegal bir şey çıkar demişsiniz. Allah'ıma bin şükür çöplük gibi bir geçmişim yok. Eşim onunla sevgili olmaya başladığımız andan beri hakkımda illegal bir şey bulamaz. Bulmamalı da. Kendisine saygısı olan insan illegal şeyler yapmaz, olur da şeytana uyarsa da rahat rahat sevdiğinin yüzüne bakamaz. Ar namus utanç kavramlarımızı bir yeniden gözden geçirelim. Yoksa bunlar sadece kadınların dikkat etmesi gereken kavramlar mı?

evet, bu bir aldatmadır.
sevgili olsanız anında ayrılırdınız, ama şu an sakince oturulup düşünülmeli.

Hala ben seni aldatmadım harama el sürmedim bittiyse bitti de diyor. Tam bir öküzmüş ya

Ben bu konuda ne yapardım cidden bilemiyorum. O yüzden sana ayrıl falan diyemem ama eşinin yanlış bir şey yaptığını kabul etmesi lazım. Aldatmanın sadece el sürmekle olmadığını bilmesi lazım. Şu soruya ne cevap verecek? "Ben ciddi düşünmüyorum" dediği kız ben de ciddi düşünmüyorum takılalım deseydi ne olacaktı?

baya öldürür yani her fırsatta dile getirir
valla iişkilerde bazen derler ya öldürürm seni öyle bişi yaparsan falan diye... en nefret ettiğim tabir. kimisi yapmayacak bile olsa tehdit gibi söyler ya çok kızarım anlamında kullanır ya ona bile deli olurum. ne demek öldürürüm ya? ağzının ortasına dirseğimi geçiresim gelir o an...:20::20:
konuya gelince boşanmayı düşünmüyorsan canım bence de süründürmelisin. hemen affedersen tekrarlayacaktır. çünkü yakalanma korkusunu bir kez yaşadı ve sonucunda ne olduğunu gördü. hemen düzelirse aranız bundan cesaret alır ve tekrarlayabilir..
ama asıl sorun bence bu değil! senin duyguların.. artık güvenebilecek misin? her telefon açılmadığında aklında şüpheler seni kemirmeyecek mi? dışarıdaysa nerde acaba demiycekmisin? evde gözü dalsa birşey düşünse aklında başkası mı var acaba diye üzmeyecek misin kendini? bence öncelikle kendi içinde bunlara yanıt vermelisin. sonra ona göre hareket etmelisin.zor bir drum umarım senin için en hayırlı şekilde çözülür.:26::26:

şuan evlililer.. Eğer sevgili olsayalrdı evet çözüm ayrılmaktı belki. Ama unutmayın hep diyorum yine dicem. Nikahlanmak geçmişe perde çekmektir. Birbirlerini geçmişinden sorumlu tutamazlar..

Peki kadın adamla sevgiliyken başka erkeklerle flört etseydi,aynı şeyi erkeğe nasihat eder miydiniz?Adama dönüp nikah geçmişe perde çekmektir,boş ver karın nişanlıyken başka adamlarla sürttüyse diyecek miydiniz?Lütfen yalnızca ama yalnızca soruma cevap verin,merak ettim.

kesınlıkle kimseye soyleme..herkes onu aldatan erkek olarak bılır bundan sonra..

sen unutursun ama onlar unutmaz..

boşan dıyemem,suç zaman aşımına uğramış..

gerısı senın ınsıyatıfıne kalmış..

sadece esıne artık nasıl güven duyarsın,nasıl bunu kaldırabılırsın bılmıyorum..

ve de sen bunu affedince,yuz göz olurmusunuz hıc bılmıyorum..

ama esıne bunun hesabını ödetmeden barışma..

cıddıyetını görsün..

umarım yaslanınca da bu zamandan kalma dosyalar açılmaz önüne..

bu sözüne kesinlilkle katılıyorum arkadaşım :46:

bır de evlılık arefesınde,o heyecanlı günlerde kımın aklına gelır,evlılık sıtesınden karı kızla konuşmak..

Valla ben de işin o kısmına takıldım, hani 10 sene sevgili olsalar ihtiyaç gidermek için(!)(doğru bulduğumdan değil,erkeklerin kafa yapısını baz alarak yazıyorum)başka kadınlara gitse anlayacağım, hak vermesem de, ama zaten 2 güne evlenecen, hayır ne ara heyecan bitti? Zaten hemen evlenmişler.
Bence de sırf bu yüzden boşanılmaz ama yaptığının sorumluluğunu almasını sağlayın, sebeplerini sorgulayın iyice, vicdan azabı duydurtun.

Son düzenleme:
Peki kadın adamla sevgiliyken başka erkeklerle flört etseydi,aynı şeyi erkeğe nasihat eder miydiniz?Adama dönüp nikah geçmişe perde çekmektir,boş ver karın nişanlıyken başka adamlarla sürttüyse diyecek miydiniz?Lütfen yalnızca ama yalnızca soruma cevap verin,merak ettim.

ne duymak istiyosunuz...

ben boşan ve ayrıl kelimelerinin kullanılmadan olayı herşeyile zamanınyla konumuyla mekanıyla şimdisiyle kısaca herşeyiyle analiz edilmeli diyorum.
kadın içinde erkek içinde bu geçerlidir.
çözüm diye tamir diye telafi diye bişey evet vardır kabul etmesenizde vardır. tek çözüm ayrılmak olamaz olmamalı..

evliyken ve sevgiliyken dönemleri birbirinden farklıdır. (sevgiliyken aldatma olabilir demek değildir şimdiden söyleyimde)

valla iişkilerde bazen derler ya öldürürm seni öyle bişi yaparsan falan diye... En nefret ettiğim tabir. Kimisi yapmayacak bile olsa tehdit gibi söyler ya çok kızarım anlamında kullanır ya ona bile deli olurum. Ne demek öldürürüm ya? Ağzının ortasına dirseğimi geçiresim gelir o an...:20::20:
Konuya gelince boşanmayı düşünmüyorsan canım bence de süründürmelisin. Hemen affedersen tekrarlayacaktır. çünkü yakalanma korkusunu bir kez yaşadı ve sonucunda ne olduğunu gördü. Hemen düzelirse aranız bundan cesaret alır ve tekrarlayabilir..
Ama asıl sorun bence bu değil! Senin duyguların.. Artık güvenebilecek misin? Her telefon açılmadığında aklında şüpheler seni kemirmeyecek mi? Dışarıdaysa nerde acaba demiycekmisin? Evde gözü dalsa birşey düşünse aklında başkası mı var acaba diye üzmeyecek misin kendini? Bence öncelikle kendi içinde bunlara yanıt vermelisin. Sonra ona göre hareket etmelisin.zor bir drum umarım senin için en hayırlı şekilde çözülür.:26::26:

bundan sonra ondan şüphe etmeden yaşayabilir miyim belki başka sitelere de üyedir nereden bileceğim artık her an onu takip edeceğim taciz edeceğim ve evlilik yıpranacak

Canım bende fikrimi söylemek istedim. Öncelikle esiniz sizi aldatmış bu ortada cunku hayatinda es seçtiği insan varken yapmis bunu ne psikolojiyle yaptı bilmiyorum sanki digeri çantada keklik daha iyisini bulursam gibi ama aynısı bi arkadaşımın basına geldi adam nisanliyken msn de kızlarla görüntülü konuşmalar bekarım demeler iltifatlar tabi arkadasım onu iyi bir surundurdu asla affetmeyecegini söyledi adam kaybettiğine emin olunca köpekler gibi pişman oldu özürler yalvarmalar vs.Onunda savunması sen uzaktaydin canım sıkılıyordu evde zaman geçirdim sadece gibi saçmalıkti.ama o kızlarla görüştüğü saatlerde arkadasıma vaktim yok sonra ararım dermiş hep.Uzak sehirdelerdi birde.neyse simdi evlendiler 1 sene oldu ve mutlular. Ama insanın icinden kolay çıkmıyor yinede.benim fikrim boşansan sanki iyi birini bulacakmisin sanıyorsun hayır yok erkeklerin cogu aynı ufakta olsa sanalda olsa mutlaka bi kaçamak oluyor. bu yüzden eger evliliğin guzel gidiyorsa seni aldatmayacagini düşünüyorsan ve eşini seviyorsan bir sure kaybetme korkusunu ona yaşat ve evliliğine devam et derim bazen bu durumlarda es eskisinden daha iyi
Oluyor suçluluk psikolojisiyle yani en iyi es pişman olmuş estir..ama eger affersen sakın her tartışmada bu olayı basına kakma yoksa daha buyuk huzursuzluklar olur. canım umarım hakkında hayırlısı olur kib

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ne duymak istiyosunuz...

ben boşan ve ayrıl kelimelerinin kullanılmadan olayı herşeyile zamanınyla konumuyla mekanıyla şimdisiyle kısaca herşeyiyle analiz edilmeli diyorum.
kadın içinde erkek içinde bu geçerlidir.
çözüm diye tamir diye telafi diye bişey evet vardır kabul etmesenizde vardır. tek çözüm ayrılmak olamaz olmamalı..

evliyken ve sevgiliyken dönemleri birbirinden farklıdır. (sevgiliyken aldatma olabilir demek değildir şimdiden söyleyimde)
hımm. kadın nişanlıtken bunları yapsa size göre erkek evlenince öğrense birşey dememeli ve tepki vermemeli.
anladı,ben sizi.:27::27:

Back