Evlilik sıcacık çorbayı bile zehretmekmiş meğer

Ne mi yapmalısın. Boşan manyak mısın

Konunun gerçek olmadığını düşünen arkadaş keşke olmasaydı bende çok isterdim ama anlattıklarım zaten yaşadıklarımın yüzde biri …2018 de boşandım. Hayat devam ediyor ..
Yine 2 sene beklemişsin ah kızım

Annene zarar verdikten sonra da barışırsan net salaksın. Kişi kendisine yapılanı affedebilir buna bişi diyemem ama annemin eline vuracak elini kırarım

üşenmedim ve hepsini okudum. arkadaşım kesinlikle hemen boşanmalısın bu kişiden. kaç ve canını kurtar. bi de hamile kalmışsın düşük yapmışsın yanlış anlama ama iyi ki düşük yapmışsın daha çok pişman olurdun. böyle uyuz biriyle ömür mü geçer. bu adamdan çocukta yaparsan çocuğa yazık günah.

Ben size değil de ailenize çok şaşırdım. Elin adamını bu kadar alttan almak nedir ya??? Yazım değil mi o ana babaya. Bırakın aramasın zaten, ne yapacaksınız arasa? Böyle biriyle hayat mı geçer ya çıldırdınız mı siz???

Ne duruyorsun bosan?

Tarihe sonra baktım ve kurtulmuşsunuz, çok sevindim sizin adınıza.

Hanımlar sakin olun 2 yıl geçte olsa boşanmış konu sahibi :)
Ne duruyorsun bosan?
Annene zarar verdikten sonra da barışırsan net salaksın. Kişi kendisine yapılanı affedebilir buna bişi diyemem ama annemin eline vuracak elini kırarım
Keşke en baştan bu adamla hayatını zehir etmeseymiş ama olmuşa çare yok.

Konunun gerçek olmadığını düşünen arkadaş keşke olmasaydı bende çok isterdim ama anlattıklarım zaten yaşadıklarımın yüzde biri …2018 de boşandım. Hayat devam ediyor ..
Başın sağolsun. Boşanmana çok sevindim. Karşına güzel insanlar çıksın

Konu eski. Konu sahibi 2018’de boşanmış. .

Ara mesaj at özür dileyin
Böyle anneye bağımlılık adı altında hayatınızı zindana çeviren ruh hastasını hayatınızdan eksik etmeyin ne güzel ilaç gibi.
Okadar sinirleniyorum ki annenize zarar vermiş hala ne yapayım diyorsunuz??
Eve tuvalet fırçası alın daha iyi !!

Konu eski tarihliymiş konu sahibi boşanmış şükürler olsun.

Son düzenleme:
NErden de buluyorsunuz fosilleri kızlar anlamıyorum, Cok mu sıkılıyorsunuz
Konu eski konu sahibi çağ atladı konu fosil artık.

Hayat devam ediyor aslında içimde bi yerlerde söylemek isterdim ki işte bana o kadar zulüm yapan eski eşim perişan oldu eden bulur gibi cümleler kurmak isterdim ama eski arkadaşlar sağolsun en son 3 yıl önce tesadüfen karşılaştığım eski bir ailecek görüştüğüm insan bi çırpıda ayaküstü … nın durumunun ne kadar iyi olduğunu yeniden evlendiğini çok mutlu evliliği olduğunu , master için şehir dışına çıkarken zorunda yol parasını benim ödediğim zamanında çok destek olduğum işinde şimdi zirvelere çıktığını falan falan … Ben mi hayat devam ediyor ben de sadece sakinlik ve huzur var içime dönüş yolculuğu hala devam ediyor …

Evet Neşet Ertaşında benzer bir hayat hikayesi var bildiğim kadarıyla bu türküde onun için yazılmış çok severim kendisini ama artık daha umutlu daha mutlu daha huzurlu şarkılar dinleme zamanı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…