Evlilik sıcacık çorbayı bile zehretmekmiş meğer

Bağlı değil bağımlı ilişkiler kuruyorsunuz. Evlenirken binbir ihtimali kabullenerek evleniyoruz hepimiz, hiçbirimizin hiçbirşeye garantisi yok evet ama bazı şeylerde ayrıca izan istemez, ortadadır, nettir. Ne huzur veren ne seven, ailenize zerre saygısı olmayan, annenize zarar veren, babanızı kanser eden insana tüm bunlardan sonra neden 2 sene daha katlandınız? İlla kötü sonu görmek mi gerekiyordu? Üstüne yetmezmiş gibi o çok mutluymuş diye melankolizme bağlıyorsunuz nefret etmeniz gerekirken. Ne diyeyim demekki bazı şeyler kader değil…

Ne mi yapmalıyım?
Şakamısınız okurken elim ayağım titredi sinirden zor yazıyorum
Biri benim anneme o hareketi yapacak annemin kılına zarar verecek oracıkta mahfederdim onu
çok mu arıyorsunuz bu tipleri nasıl sevebiliyorsunuz aklım almıyor
böyle bir adam koca,eş olamaz.O hala annesinin memesinden ayrılamamış bir süt kuzusu yetişkin bir birey olamamış.
Bile bile lades demişsiniz yazık etmişsiniz kendinize
Kendi değerinizi bilin lütfen ha ben kendi değerimi bilmiyorum bu adamı çekerim diyorsanız anne babanızı o adi adamdan uzak tutun yazık hiç bir anne baba bu olanları yaşamak zorunda değil

Ben mi hayat devam ediyor ben de sadece sakinlik ve huzur var içime dönüş yolculuğu hala devam ediyor …
bu kişiden kurtulmuş olmanıza çok sevindim. çok yıpranmışsınız ve en doğru kararı vermişsiniz kendiniz için

ortak tanıdıkların dediklerine çok takılmayın derim. o kişinin sağlıklı bir ilişki kurabilmesi çok mümkün görünmüyor o kafayla. sorsanız dışarıdan herkes mutlu… tabii ki mutluluğu ya da mutsuzluğu sizin dışınızda bir durum artık. düşünmeye değmez….

Konunun gerçek olmadığını düşünen arkadaş keşke olmasaydı bende çok isterdim ama anlattıklarım zaten yaşadıklarımın yüzde biri …2018 de boşandım. Hayat devam ediyor ..
Çok özür dileyerek söylüyorum ama böyleyse eğer, anlattıklarınızın yüzde biri değil, naifliğinin ve muhakeme eksikliğinizin yüzde biri. Siz böyle bir karakterde oldukça hiç bir ilişkiyi yürüyemez mutlu olamazsınız. Kendi değerinizi bilin. Size hayat veren ailenizin değerini bilin. Size çöp gibi davranan adamın, annenize şiddet uygulayıp, küfürler savuran, siz bayıldığınızda bile arkasını dönüp giden adama yalvar yakar özürlerle geri getirmeye uğraşmışsınız. Size niye değer versin ki?

O kadar haklısın ki bunu öğrenmek zaman alıyor . Aslında bunca yıl sonra neden yazdım biliyor musun yorum yazan herkesin dediği gibi insan kendi değerini bilmeli istenmediği hiç bir yerde durmamalı bu arkadaş olabilir eş olabilir ya da aile şu anda aynı şeyleri yaşayan arkadaşlara naçizane tek tavsiyem kend değerinizi bilin … belki çocuk yaşta değersizleştirildiniz belki sevgiye bağımlısınız ama zamanla kendinizi buluyorsunuz tabi ki sizden giden de gidiyor

Gelip gidip okuyup şok oluyorum. Annenize vurduktan sonra nasıl affettiniz nasıl devam ettiniz?

Çektikleriniz için size hiç üzülmedim.

Anne babanıza acıdım sadece. Allah evladın da hayırlısını versin

Bu adamdan kurtulduğuna çok sevindim. Şuanda hayatın nasıl gidiyor? Umarım mutlusundur
Aslına bakarsan mutluluk olayına nasıl baktığına bağlı kendi kendimle huzurluyum mutluluğun tanımı zengin ve anlamlı hayat yaşama deneyimi olarak mı yoksa doğal olduğu gibi her adımda verilenlerle şükretmek mi asıl mutluluk sadelikle deneyimlemek hayatı bence sanırım bunu yapabiliyorum

Gelip gidip okuyup şok oluyorum. Annenize vurduktan sonra nasıl affettiniz nasıl devam ettiniz?
Aslında bana da birisi başından geçen benim yaşadıklarımı anlatsa aynı sizin gibi tepki veririm ama içinde olunca bazı şeylerin o kadar farklı davranıyorsunuz ki olaylardan biraz uzaklaşıp geniş açıdan bakmadıkça tam olarak o olayı algılayamıyorsunuz ben de herşey bittikten sonra niye bu kadar katlandım diye çok hayıflandım ama bunun bi çıkış yolu yok maalesef kendimi tekrar suçladığım noktada kısır döngü devam eder

Şuan ne durumdasın acaba?

evlilik niye corbayi zehir etsin ki? böyle sacma salak oldugu bastan belli olan birini yuz bin falsosuyla kabul ettigin icin corba zehir olur. duzgun koca secenler gayet mutlu, agizinin tadi yerinde.
insallah baban hazir tapu üstündeyken vermemistir size tapuyu. adami hakli çıkartır.
sizin kafa going to go çünkü

Konunun gerçek olmadığını düşünen arkadaş keşke olmasaydı bende çok isterdim ama anlattıklarım zaten yaşadıklarımın yüzde biri …2018 de boşandım. Hayat devam ediyor ..
2018den beri de bu adamin yasını tutuyorsun ya, ne denir ki?
mustehak sana yasadigin bu hayat çünkü her bir kötü anı ellerinle inşa etmissin.

Her şey insanlar için, sonunda boşanmış olmanıza çok sevindim. Babanızın sağlığı da yerindedir umarım.

2016 Dan beri tek yaptığım şey asla onun yasını tutmamak sanırım konuyu tekrar yazdığım için bu şekilde düşünüyorsun ancak hem konum yarım kalmasın hem de belki bir kişi bile okuyup kendi hayatıyla ilgili karar alırken bi ibret olur diye düşündüm . Ev konusunda da sorun yok içiniz rahat olabilir

aaa hortlayan konu muymuş? sizin guncel mesaji da görünce unutamadiniz da konu actiniz sandim.
siz kurtulmussunuz darisi ask sandigi bu bağımlılıği ceken tüm kadinlarin basina

Her şey insanlar için, sonunda boşanmış olmanıza çok sevindim. Babanızın sağlığı da yerindedir

aaa hortlayan konu muymuş? sizin guncel mesaji da görünce unutamadiniz da konu actiniz sandim.
siz kurtulmussunuz darisi ask sandigi bu bağımlılıği ceken tüm kadinlarin basina
Tüm kalbimle amin inşallah …

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…