Arkadaşlar dostlar ....yardım bana
Hikaye 8,5 yıl önce başladı eşimle tanıştık 2.5 yıl çıktık evliliğe niyeti yoktu yaş 30 olmuştu çalışıyordu ve tum kazandığını annesinin eline sayıyor cebinde 5 kuruşu bile yoktu ablasına ev almışlardı ve eşim taksitlerini ödüyordu bu süreçte de annesi ve ablasını hep acindiriyordu bana zavallilar deyip merhamet duygumdan yararlanıp ailesine bile yardım ediyordum cebine para koyduğum hariç yedir içir bide ailesine ayrı para veriyodum. Zavalliydi ailesi bende sorumluluk hissediyordum ama 2.5 yıl sonunda evlenmek istemeyince bende artık maddi manevi sömürüye dayanamadım ayrılmaya karar verdim 1 ay ayrıldık sonra tabi kahretsin bu merhamet ve vicdanımla baristik evlilik hazırlığı sürecinde hiç bir katkısı olmadı ne ailesinin ne kendisinin hatta nikaha 10 gün var ortada ne ev ne davetiye hiç bir şey yok babam annesi ve eşimle görüşmek istedi ve gerginlik oldu bunlar kendilerini savundu çok acele ediyorsunuz falan dedi annesi ayağa kalktı gitmek istedi babamda siz bilirsiniz dedi gittiler 3 gün sonra davetiyelerle geldi eşim babam annem yapma kendine yazık bu kadar umursamaz insanla sen yapamazsın ama ben yine vicdan merhamet tekrar başladık ev tuttuk hemen acil eşya aldık annem ve annesi gelmedi koltuk falan almaya ben tercih etmedim ama burnumdan getirdi meğer 30 yaşında insanlar koltuk secemezmis annesi mutlaka olmalıymis ha bu arada annesiyle tanistigimdada hiçte zavallı değilmiş meğer 2.5 yıl yemiş beni ..neyse kavgalar gürültüler sömürülerle geçen 6 yıl ...annesine ve ablesina tam bağımlı onların evlerine eşyalarına eksikliklerin kadar ilgilenip asla kendi evine1 çivi dahi Çakmaz bu arada ablesina ev alıp babasından kalma evi de ablasının üstüne yaptırıp ben ev istediğimde sana baban alsın diyen tip.bu soylemlerine karsin babam peşiNat verip kredi çekti ve ben bu evi size alıyorum sizde 3 yıl taksit ödeyip güzelce eviniz olsun deyip bize jest yaptı ama eşim babamın çektiği kredi için yani kendi evi için bile kefil olmadi şu an kredi ödüyoruz ama bana sürekli babanın evinin kredisini ödüyorum diye bağırıp çağırıniyor bu kavgamiza geçen sene babam şahit oldu babama senin evinin kredisini ödüyorum diye bağrında babamda daha fazla gerginlik olmasin diye cik git o zaman dedi ve eşyalarını toplayıp koca bavulla anasina gitti. 1 ay hiç ses çıkmadı anası da aramadi beni ne oldu falan diye 1 ay sonra ben birilerini araya sokup ozurdileyip evine dön dedim ama onda da burnundan getirdi naz naz biktirdi eve döndü ama hiç bir eşyası yok annesi vermemiş geri zaten 1 yıldır her sorunda anneme giderim görürsün diye tehditlerinden anasının eşyaları neden vermediğini anlıyorum. .oğluna adeta bağımlı ...Eşim hergün 1 saat anasını 1 saat ablasını arar beni asla aramaz sonra anneciğim bu şekilde çanta takar sende tak yemeği böyle yapar sende ole yap anneciğimin evinden misafir eksik olmazdı sende çağır her gün gelsin diye beni sürekli eleştirir.bu arada bazı kavga konularimiz annesinin gün arkadaşlarına bayram ziyaretleri neden yapmıyoruz gibi saçma konular..Eşim annesine takmış takıntılı şekilde sürekli annesi gibi olmamı ve annesinin arkadaş ahbaplariyla takılmami istiyor..ki ben hem çalışıp hem okuyorum. Neyse benim evlenmeden önce araba vardı bunu satalim üzerine biraz koyup yeni bişiler alalım dedigimdeki ben arabayla gitmek zorundayım ise servis yok bana hemen evet anneciğim de ahbaplarina güne götürürüm diyor yani arabayi sırf annesini günlerine götürmek için istiyor. Ayrıca bana sürekli anneciğim evlenirken seni istemesyedi bunu ima etseydi asla senle evlenmezdim diyor. En son kavgamizda bizim eve hiç bir şekilde ilgilenmeyen eşim ablası evini mutahite veriyor ve tum görüşmeleri eşim yapıyor mutahite kanka oldu her gün kafeler buluşup pazarlık yapıyor üstelik işini bile aksatiyor bu uğurda babamlarin geldiği bi akşam gene geç geldi mutahitle disardaymis babamda oğlum babandan kalma evini ablana verdin ama ilerde coluğun çocuğun olur zaten ablanın evi var ablan otursun tabi ama hisseni vermek yerine dusunseydin bu konuda dedi allahım açtı ağzını yumdu gözünü hakaretler sonra çantasını aldı anneciğime gideceğim dedi annemde yapma çocuğum bu saatte nereye gidiyorsun deyip önüne çıktı annemin elini yumrukladı elinin üzerindeki damarı patlatıp tendon ların a zarar verdi kapıyı kapatıp kaçtı evden her zamanki gibi 5 dakika sonra kapıyı çalıp hakaretler ine devam edince ben düşüp bayılmisim annem babam su falan döküp ayilttilar o çekip gitmişti bizde acile gittik gece annemin eline pansuman yaptılar benimde tansiyon düşmüş sonra geçen senede çekip 1 ay gelmediği için gene gelmez evde tek kalmiyim diye ben
o gece annemlerde kaldım sabah gittim eve ertesi gece tekrar annemlerde kaldım sadece eve öglenleri gidiyorum akşam annemlere geliyorum 15 gün oluyor ve bu arada 5 mesaj atti aileme hakaret ediyor böyle nankörve kindar insanı hiç görmedim bu anlattıklarım yaşadıklarımın yüzde biri .anasina ablasina tutkuyla bagli cocuk istemiyor niye ablasinin oglu varya o yetermis ..ben anne olmak cok istiyordum hamile kaldim ama o süreçte de hayatı burnumdan getirdi ve düşük yaptım allahimm napmaliyimmm ...