evlilik safaklari beraber eritelimm kizlarr

aynen bu zamanda heleki..ya aslında ben dugun istemiyorum o istiyor ben dugune para harcamak yerine sıkısmadan borcsuz evlenmek istiyorum

Aslnda düğün olmasa yazida beklemeyiz masrafta olmazdi ben şimdi nikah olsa hemen evlenirdm

Gelinligi hafif tercih edin kizlar mumkun olduguncada tarlatani ayri olan bir gelinlik alin asagi cekme olmuo boylece .ben allahin izniyle mayis gelini olucam ☺ geri sayim yapiorum 3 ay 24 gunum kaldi daha evim yok ama oda olur ins ☺☺☺

Hosgeldin tatlim senin ne kadar guzel az kalmis MAŞALLAH gel beraber eritelimm safaklari bende gelinliklere daha bakmadim ne yakisiosa ona bakicam senin fikrinde kulagimda kupe teşekür ederim

Hayrli ugurlu olsun canim buarada

Hosgeldin tatlim senin ne kadar guzel az kalmis MAŞALLAH gel beraber eritelimm safaklari bende gelinliklere daha bakmadim ne yakisiosa ona bakicam senin fikrinde kulagimda kupe teşekür ederim
Rica ederim valla bana az kalms gbi gelmio sanki daha cok varms gibi:) cok zorluklari atlatms bi iliskim var bu sonuca ulasabilmek hala imkansiz gelio o yuzden sanki baskasi icin geri sayim yapiomus gibiyim ☺

Rica ederim valla bana az kalms gbi gelmio sanki daha cok varms gibi:) cok zorluklari atlatms bi iliskim var bu sonuca ulasabilmek hala imkansiz gelio o yuzden sanki baskasi icin geri sayim yapiomus gibiyim ☺

Bizde buaralar cok.kavga ediyoruz gercekten anlamszca korkuyorum cok sinirliym bende

mutluluklar dilerim bende nisanlimda mayis istemistik kayinpederim agsutos istedi akrabalri icn tatil olsun istedi

Bizde buaralar cok.kavga ediyoruz gercekten anlamszca korkuyorum cok sinirliym bende

mutluluklar dilerim bende nisanlimda mayis istemistik kayinpederim agsutos istedi akrabalri icn tatil olsun istedi

böyle durumlarda büyükleri dinlemek daha iyi oluyor sanırım, çünkü onlar da haklı olarak düğününe gittikleri kişilerin kendi düğünlerine gelmesini istiyorlar. Bizde 29 ağustos düşünmüştük, kayınpederim 12 eylül olsun herkes tatilden dönmüş olsun okulların açılmasına yakın olsun dedi :)

Doğru ama.uzadikca insann uzuluyor

ay tatlım o gelinlik çok hoş ama bir prenses modellerede bak bence çok güzel görünüyorlar :) ben onlardan düşünüyorum

="AsiL KartaL, post: 39039606, member: 553272"]Nişan şafağı15 ♥
Düğün şafağı 99 ♥

InşaAllah[/QUOTE]
Hayırlı olsun mutluluklar :) az kalmış

Hoşgeldiin hayırlı olsun canım Allah utandırmasın inş çok az kslmış seninde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…