- 26 Aralık 2014
- 89
- 49
- 18
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşNişan şafağı15 ♥
Düğün şafağı 99 ♥
InşaAllah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşNişan şafağı15 ♥
Düğün şafağı 99 ♥
InşaAllah
Hayırlı olsun mutluluklar :) az kalmış
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inş
canım benim sağlık olsun ağzımızın tadıyla olsun da gerisi önemli değil :)
düğün yerini tuttun mu ?
Nişan şafağı15 ♥
Düğün şafağı 99 ♥
InşaAllah
ay tatlım o gelinlik çok hoş ama bir prenses modellerede bak bence çok güzel görünüyorlar :) ben onlardan düşünüyorum
Hosgeldiniz guzel gelinler salonlari ttutunuz mu kir mi salon mu ne düşünüyorsunuz dugune nezmn kala ev tutcaksnz
günaydın bebeğim :) salonu tuttuk, bizimki balo davet salonu tarzında kapalı alan, malum düğün 12 eylülde :)
Çok şükür başımızı sokacak bir evimiz var o yüzden ev derdimiz yok. Dün bir gelinlikçiye gittim, arkadaşımın tavsiyesi ile. Muhteşem kaliteli ve muhteşem işçilikleri var. Tek sıkıntı çok yoğun çalışıyorlar :) o yüzden mart gibi karar verip kapora vermem gerekiyor ki beni de sıraya alsınlar. Bu arada gelinlik özel dikim kiralama fiyatları 2500' den başlıyormuş.
Gunaydin kuzucum
Eviniz hayrli olsun benimde kapali salonum.bence en riskszii ben kirada oturcamm mecbur olsu hamd olsun
gelinlikler bence uygun tatlım cogu yerde ole zaten kapora nekadar diyorlar
arkadaşlarıım size bir konuda fikir danışacağım yorumlarınıza ihtiyacım var :) bildiğiniz gibi benim sevdicek askerde, 7 şubatta izne geliyor 14 şubatta da beraberiz doğal olarak :) O askere gittiğinden beri maddiyattan çok manevi değeri olan herşeye değer vermeye başladık ikimiz de. Yani gidip para verilip alınmış hediye değil de bir sevgi sözcüğü bir fotoğraf bizi daha çok mutlu eder oldu. Bende bundan esinlenerek 14 şubat akşamı şöyle bir hediye vermek istedim. 3 hediye kutusu yapacağım. 1.sinde çocukluğumuza ait fotoğraflar,kokulu silgiler, misketler, cino sakızlar, tasolar, şemsiye çikolatalar pokemon kartları, okumayı sökerken kullandığımız fasulyeler vb olacak, ikincisinde bugünümüze ait yani ikimizin olduğu hatıralar olacak, 3. kutu ise boş kalacak, içinde sadece not olacak. bu kutuyu da geleceğimiz dolduracak, düğün resimlerimiz ve çocuklarımız yazacak.
Ayrıca askeriyede gün sayması için kalan aylara ait bir 2015 takvimi olacak üzerinde fotoğraflarımız olan, üzerinde de o gittiği günden beri olan önemli olaylar yazak. onun orda ilk hasta olduğu gün, düğün salonumuzu tuttuğumuz gün vs.
bir de döndükten sonra çarşıya çıktığında giyebileceği bir kaç kıyafet alacağım.
Çok uzun oldu ama umarım okursunuz :)
Tek kelimeyle duygulandim biri bana bunu yapsa dunyalar benim olurdu cok güzel dusunmussun
Bence Cok mutlu olucak kuzumm 7 Şubat a az kaldi sevdicegne kavusuyorsunnn INŞALLAH
gerçekten mi canım, beğendiğine sevindim inşallah o da sevinirr :)
Hayrli ugurlu olsun INŞALLAH
hosgeldin tatlimmm
nisana cok az kalmis hazirliklar nasi gidiyor
düğünBiraz nisanlimla aram bozuk ama kendime kalip.dusunuyorum bugunlerimin tadini cikariym.diyorum üzülmek istemiyorum kendime moral veriyorum napalim kizlar hayirlisi hakkmzda