- 10 Eylül 2014
- 880
- 438
- 123
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maalesef canım bende aldıklarımı gösteririm güzelmiş der geçer ama ben onlara karışmasını istemem ben daha çok renkli şeyler severim nişanlım siyahfalan der o yüzden karışmaması işime geliyoBu erkekler hep mi böyle kizlar aldığım mutfak eşyalarıyla ilgilenmiyor
Ben anlamam zaten sen bilirsin diyor
Bende bugün ikinci karaca servis takımımi aldim seramik tencere setimi tavalarimi yeni yeni başlıyorum Çeyiz dizmeye :)
Bu erkekler hep mi böyle kizlar aldığım mutfak eşyalarıyla ilgilenmiyor
Ben anlamam zaten sen bilirsin diyor
Maalesef canım bende aldıklarımı gösteririm güzelmiş der geçer ama ben onlara karışmasını istemem ben daha çok renkli şeyler severim nişanlım siyahfalan der o yüzden karışmaması işime geliyo
Canım nişanlım miyon tipli kendimi onun yaninda kilolu hissediyorum
dugun eylul gibi olcak insallah nişan mart -nisan arası gunleri saymakla zaman gecmiyor
tesekkurler canım hepimiz mutlu olalım bide sayılı gun cabuk gecer diyorlar hicde degil:))Hemde hic gecmiyor ya sayiyorum sayiyorum geçmiyorr
mutluluklar canim
tesekkurler canım hepimiz mutlu olalım bide sayılı gun cabuk gecer diyorlar hicde degil:))
Eki Görüntüle 1384136 benzeride benim arsivimde var:)
bizde uzagız ceyiz var ama eksiklerimde cok fazlaINŞALLAH canim
gecmiyor sabirszlaniyorum sanırım ondan bide uzaktayiz biz
neler yaptın ceyiz falan hazrmi
evet balık model istiyorum ben ama baska birseyler gorup belki fikrimde degişir:) kabarık istiyorsanda prenses modellerine baksana onlar cok tatlı duruyorSen balik modelmmii düşüyorsun tatlim ben basenlym.bana kabarik olur
bizde uzagız ceyiz var ama eksiklerimde cok fazla
aynen bu zamanda heleki..ya aslında ben dugun istemiyorum o istiyor ben dugune para harcamak yerine sıkısmadan borcsuz evlenmek istiyorumUzakta yurutmek cok zorr artik kavusalimmm
Benim tam tatlim ama eksik her an cikiyorr herseyde cok para
salon tuttunuz mu