• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik safaklari beraber eritelimm kizlarr

Ahh bu nişanlılık dönemi hele ki düğün öncesi dönemler bu sorunlar oluyor :KK11:
Niye tartıştınız canımm :KK43:

Ben aceleci davraniomusum tezcanlym.biraz oda miy.miy orta yolunu bulamadik tartrstik evet evlilik arifesi hepp bole olur diolae:KK12:

haypost: 38944443 .!.:
Ben aceleci davraniomusum tezcanlym.biraz oda miy.miy orta yolunu bulamadik tartrstik evet evlilik arifesi hepp bole olur diolae:KK12:
Olur canım mutlaka hallettiyseniz sorun yok boşver takma bende biran once herşeey olsun bitsin istiyorum :-)

Baya kosturmali tatlim bisi begeniyorum bianda fikrim deisio şimdi gelinlik ne olsun die düşünüyorum nikahim ayri olcak ne gysem doe düşünüyorum ☺☺ telas icindeyim dugunle nikahi biraaradami yapicaksnz tatlimmm

Evet biz birlikte düşünüyoruz nikahı düğünle. Sadece beyaz bir elbise yada pudra pembede çok şık duruyor nikahta :KK51:

Ben gec yatyorum 3 4 sonra 7de bide uyaniorum sonra oglen uyuyorum dengesz bi durum bide rejmdeyimm :)
Hep dengesiz uyuyoruz ya.. Düğün hazırlığı :KK68: kaç kilosun canım ben hiç kilo vercem diye uğraşmıyorum ya aslında 3 4 kilo versem iyi olcak ama hiç oralı değilim :-):-)

Hep dengesiz uyuyoruz ya.. Düğün hazırlığı :KK68: kaç kilosun canım ben hiç kilo vercem diye uğraşmıyorum ya aslında 3 4 kilo versem iyi olcak ama hiç oralı değilim :-):-)

Ben 76.900 canim :( 3 ay sonra niakh var onda 65 olmam lazim 6 ayda dugune var onaada 55 olmam lazimm INŞALLAH sen

Bende bugün ikinci karaca servis takımımi aldim seramik tencere setimi tavalarimi yeni yeni başlıyorum Çeyiz dizmeye :)

Back