- 10 Eylül 2014
- 880
- 438
- 123
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yetistirebilecek miyiz bilmiyorumm daha nisan kiyafetimi almadik bizde adet erkek tarafi alir lakin daha fazla ses cikmazsa ben kendim alacagim artik
Bohca hazirligi icindeyim su an :)
Yakınlarıma ve akrabalarıma dagıtacagım hediyelerimi hazırladım
Alyans secimimi yaptım bir tane de bilezik sectim bakalım ne zaman alcaklar
düğün
Hayirdir caNim ne oldu düğün arifesi
herkese merhabalar
sohbeti kaçırmayayım dedim..
bendeniz Ankara'dan bir adet 23 Ağustos gelini...
Benim daha tarih belli değil ki salon tutalım :*(
Soğuk kanli benim nisanlim ya
Hersey erkek tatafinda bitiyor kuzucum
HHayırlı olsun :)herkese merhabalar
sohbeti kaçırmayayım dedim..
bendeniz Ankara'dan bir adet 23 Ağustos gelini...
Aynı mutfak masasını bizde alıccaz inş ben çok beğendim kibar ve çok hoş duruyor çok büyük degil ben sadece kumaşlarını değiştircemEki Görüntüle 1386844 Kizlar nasil fkrinizi almak istedim
Aynen yaa ben cok tez canlyimdir her seyi hemen hallederim erkek tarafi ise tamamen benle zıt :)
Nasil orta yol bulacagiz bakalim :)
Zor bu donemler :)
Geçer geçer stresli bir dönem bu dert etme tatlım
Aynı mutfak masasını bizde alıccaz inş ben çok beğendim kibar ve çok hoş duruyor çok büyük degil ben sadece kumaşlarını değiştircem
Eki Görüntüle 1387791
Aynen yaa ben cok tez canlyimdir her seyi hemen hallederim erkek tarafi ise tamamen benle zıt :)
Nasil orta yol bulacagiz bakalim :)
Zor bu donemler :)
Ben daha karar veremedim canım ya siz ne kadara aldınızNe renk yapicaksn tatlim.benim.pembe beyaz kalicak evet kibar ve tatlı ; ) biz aldik dunn
Canim erkek tarafi uyusuk olunca insanin siniri bozuluyor benimde öyleydi zar zor tarh belirledik valla pess
Ben daha karar veremedim canım ya siz ne kadara aldınız
Iki kere alinti yapmissin bana :)
Biz de tarihleri belirdedik amma vekakin bakalim olcak mi :)