Ahh bu nişanlılık dönemi hele ki düğün öncesi dönemler bu sorunlar oluyor
Niye tartıştınız canımm
Olur canım mutlaka hallettiyseniz sorun yok boşver takma bende biran once herşeey olsun bitsin istiyorumhaypost: 38944443 .!.:Ben aceleci davraniomusum tezcanlym.biraz oda miy.miy orta yolunu bulamadik tartrstik evet evlilik arifesi hepp bole olur diolae
Baya kosturmali tatlim bisi begeniyorum bianda fikrim deisio şimdi gelinlik ne olsun die düşünüyorum nikahim ayri olcak ne gysem doe düşünüyorum ☺☺ telas icindeyim dugunle nikahi biraaradami yapicaksnz tatlimmm
Olur canım mutlaka hallettiyseniz sorun yok boşver takma bende biran once herşeey olsun bitsin istiyorum
Bende pudra dusunuom ama zayflamammm.lazimmmEvet biz birlikte düşünüyoruz nikahı düğünle. Sadece beyaz bir elbise yada pudra pembede çok şık duruyor nikahta
138 Düğün nasip olursa inşBugunku şafak
191 düğün
92 nikah
INŞALLAH
EveeetBugunde bitti
nasılsınız kuzular
Eveeet
Bizden başka kimse yok sanırım
Aynı sorun bende de var gece 3 e 4 e kadar şıldır şıldır bakıyorumHerkes uyudu
bense uyku tutmuyorr
öğlen sorun bende de var gece 3 e 4 e kadar şıldır şıldır bakıyorum
12 ye kadar da yatıyorum tabii
Hep dengesiz uyuyoruz ya.. Düğün hazırlığıBen gec yatyorum 3 4 sonra 7de bide uyaniorum sonra oglen uyuyorum dengesz bi durum bide rejmdeyimm :)
Hep dengesiz uyuyoruz ya.. Düğün hazırlığıkaç kilosun canım ben hiç kilo vercem diye uğraşmıyorum ya aslında 3 4 kilo versem iyi olcak ama hiç oralı değilim
56 kiloyum canımm 1.68 de boyum bnmde vermem lazımBen 76.900 canim3 ay sonra niakh var onda 65 olmam lazim 6 ayda dugune var onaada 55 olmam lazimm INŞALLAH sen
56 kiloyum canımm 1.68 de boyum bnmde vermem lazım
Canım nişanlım miyon tipli kendimi onun yaninda kilolu hissediyorumYa ne vermesi supersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?