• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik safaklari beraber eritelimm kizlarr

bakalım tarih belli olunca bende buradan yazarız kızlar size inşallah :)

Beya esyami pembe buzdolabi kirmizi camasr makinasi alcam pembe bulasik maikansi var mi☺

hiç dikkat etmedim, öyle düşünmediğim için. bende pembe aşığıyım ama beyaz eşyada düşünmüyorum, sanki üzerindek, o renk zamanla değişebilir yada soyulabilir gibi geliyor bana :( Ama inşaAllah vardır sende alırsın canım :)

hiç dikkat etmedim, öyle düşünmediğim için. bende pembe aşığıyım ama beyaz eşyada düşünmüyorum, sanki üzerindek, o renk zamanla değişebilir yada soyulabilir gibi geliyor bana :KK43: Ama inşaAllah vardır sende alırsın canım :)

Soyulursa cok kotu olur :( nide o.durum var dimi bende pembe aşığım yaa sen ne renk dusunuosun ttlim sagoalsin

Hosgeldin canim.benim

az kalmisss INŞALLAH neler yaptin hazirliklar ne durumda ☺☺☺

Hoşbulduum :KK54:
Az mı kalmış gerçekteen benim için günler hiç geçmiyo
sanki :KK43:
Hazırlıklar tam gaz devam ediyor :KK55: beyaz eşyalarımız hazır salon tabiki tutuldu gelinliğim hazır kına için hazırlıklar da tamam :KK28:

Hoşbulduum :KK54:
Az mı kalmış gerçekteen benim için günler hiç geçmiyo
sanki :KK43:
Hazırlıklar tam gaz devam ediyor :KK55: beyaz eşyalarımız hazır salon tabiki tutuldu gelinliğim hazır kına için hazırlıklar da tamam :KK28:

Gelinligini nekadar aldin tam olarak

mayosta mi oluyor dugunun kuzum

sayili gun cabuk gever tatlim

hayirli olsun simdiden ;)
gelinlik modelini resmini atsaan fkrmz olsun canim

Gelinligini nekadar aldin tam olarak

mayosta mi oluyor dugunun kuzum

sayili gun cabuk gever tatlim

hayirli olsun simdiden :KK66:
gelinlik modelini resmini atsaan fkrmz olsun canim
Canım düğünüm haziranın ilk haftası 6-7 haziran
Gelinliği aysiradan aldık kendim tesettürlüyüm zaten 3.600
normal fiyatıydı 2.300 e kiraladık.. Şuan elimde resmim
yok şubatta provam olucak inş o zaman hemen atarımm
:D

Canım düğünüm haziranın ilk haftası 6-7 haziran
Gelinliği aysiradan aldık kendim tesettürlüyüm zaten 3.600
normal fiyatıydı 2.300 e kiraladık.. Şuan elimde resmim
yok şubatta provam olucak inş o zaman hemen atarımm
:D

Hayrli.olsun tatlimmm ;) tamam bekliyoruz atmani duydum oranin adini gelinkleri cok guzel diyolar ;)

balayi ayarladinzmi

Evet çok güzel gelinlikler var içim kıpır kıpır oldu giyince :KK36:
Maalesef daha ayarlamadık ama karadeniz turu yapmak istiyoruz nasip olursa inş :KK37:
Senin hazırıklar nasıl gidiyor canım

Evet çok güzel gelinlikler var içim kıpır kıpır oldu giyince :KK36:
Maalesef daha ayarlamadık ama karadeniz turu yapmak istiyoruz naINŞALLursa inş :KK37:
Senin hazırıklar nasıl gidiyor canım

Bende balayini ayarladm daha gelinlik almadim tatlım mayista alcam brnim.dugn asgstn 1 ya suan erken gelinlik icin dimi☺ mobolyami aldim borcunu oduyozz geriye beyaz esyam kaldi INSALAH tatlimmm bakalim karadrniznturu guzel olr ;)

Bende balayini ayarladm daha gelinlik almadim tatlım mayista alcam brnim.dugn asgstn 1 ya suan erken gelinlik icin dimi☺ mobolyami aldim borcunu oduyozz geriye beyaz esyam kaldi INSALAH tatlimmm bakalim karadrniznturu guzel olr :KK66:
Evet canım gelinliğe o zamanlar bak ne güzel seninde hemen hemen bitmiş herşey gönlümüzce olsub inş tatlım
:KK37::KK55:

Back