- 26 Aralık 2014
- 89
- 49
- 18
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heyecan çoook. Hergün farklı fikirlerle uyanıyorum :) inşAllah herşey hepimizin gönlüne göre olur. Küçük bir kafe ayarladık evimiz küçük olduğu için aile arasında olacak zaten elbisemi aldık bile. Bordo bir elbise aldım pudra pembede şal yapıcam bakalım inşAllah tahmin ettiğim ve planladğım kadar güzel durur atamamda inş. Mart Nisan gibi olur ama seçim öncesi olmazsa Haziranda olur diye umuyorum.Nişana az kalmis canim eminim heyecan coktur hersey gönlünce olsun canimmm ne giyceksin evdemi yoksa salonda mi olcak mutluluklar ataman nezmaan
Heyecan çoook. Hergün farklı fikirlerle uyanıyorum :) inşAllah herşey hepimizin gönlüne göre olur. Küçük bir kafe ayarladık evimiz küçük olduğu için aile arasında olacak zaten elbisemi aldık bile. Bordo bir elbise aldım pudra pembede şal yapıcam bakalım inşAllah tahmin ettiğim ve planladğım kadar güzel durur atamamda inş. Mart Nisan gibi olur ama seçim öncesi olmazsa Haziranda olur diye umuyorum.
Merhabaa
Nasip olursa benimde 6-7 Haziran inş
;Sağol canım benim, Allah razı olsun. Sende durumlar nasıl?
100 :)))
evet nişanlıyız bir yıldır eylül ekim gibi yapalım dedik ama daha tarih belli değil yer filan da tutmadık bakalım nasıl olacak :)
INŞALLAH balkupum nede güzel heyecanli heyecanli yazmissin ☺☺ INSALLAH cok mutlu oluruz kuzucum atamanda en kisa zamanda olur INŞALLAH ☺
İnşAllah canımm. Senin düğün hazırlıkları nasıl gidiyor.
Dugune 194
nikaha 95 gun kaldiiii INŞALLAH
Gunaydinnn kzilae bugunku safagimi yazdimmm
Günaydın bizim de 205 bugün.. Nikah ile düğün arası neden bu kadar uzun canım? erken mi yapmak istediniz nikahı
Günaydın bizim de 205 bugün.. Nikah ile düğün arası neden bu kadar uzun canım? erken mi yapmak istediniz nikahı
Evet 3 ay sonra dugun olcak kayinvalidem nikahi memlektinde istedi düğün kayinpederimin memlektnde oyzuden
mayista kardeşlerimin unvde final.sinvlari var hazran ramazan kuzum
Nisanda isten izin gunu oldugu icin tatlim bu sekil dusunduk
Tez zmanda geçer zaman kuzum 205 gun bitrrz beraber burda
Hayırlısı canım, Allah' ın izniyle kavuş sevdiceğine inşallah :)
Tez zamanda geçsin gitsin bu 200' ler. Bu arada mehtabım da atarsa 20 :))
INŞALLAH tatlmmm sizde kavusunnnn sevdiceginle INŞALLAH
hadi bakalim az kalmis bende o 10 gun gecmemisti biliyormusun
bana da 20 gün geçmiyor, geçmez ya
Gecmiyor tatlım bide benimki amaloyat oldu askerdeyken 1 ayda uzadi askerlik varya ölüm ya resmen cok ağladım cok şükür atlattik darisi size