- 26 Nisan 2021
- 837
- 2.351
- 28
- Konu Sahibi yumussweat
-
Ne enerji ne cesaret kaldı... Filmlerde aşk, romontizm sahnesi görünce saçmaladı bunlar diyorum...Aynen bende geçen eski fotoğraflara baktım.kendime çok üzüldüm
Cıvıl cıvıl,bakımlı,özgür halim neredeyse kalmamış.
Bu beni çok etkiliyor.simdi eskiden yaptıklarının bir tanesini yapacak enerjim yok,içimden gelmiyor
Pişman değilim ama yorgunum.Evlilik yürütülmesi oldukça çaba isteyen zor bir süreç bence. Genelde insanlar böyle sıkıntıları varsa bile gerçek hayatta dile getirmiyorlar.
Dürüst olmanızı bekleyerek evlenenlere sormak istiyorum.
Evlendiğinize pişman mısınız? Eğer öyleyse neden?
Çocuk olmasa boşanırdım diyen, daha bekleseydim çok daha iyi olurdu, erken evlendim ya da daha uygun bir eş seçmek isterdim gibi dertleri olan var mı?
3. Ailesi olmayan biriyle evlenirdim
İşte ben de tam olarak bundan calcimÇok seviyorum hemde çok bir o kadar da endişeliyim
Tam dediginiz gibi düşünüyordum ayrıldım. Cidden uzun yillar evlilere acıdım. Ama iste evlilik o değilmiş onuda çok sonra anladim.Evlilik yürütülmesi oldukça çaba isteyen zor bir süreç bence. Genelde insanlar böyle sıkıntıları varsa bile gerçek hayatta dile getirmiyorlar.
Dürüst olmanızı bekleyerek evlenenlere sormak istiyorum.
Evlendiğinize pişman mısınız? Eğer öyleyse neden?
Çocuk olmasa boşanırdım diyen, daha bekleseydim çok daha iyi olurdu, erken evlendim ya da daha uygun bir eş seçmek isterdim gibi dertleri olan var mı?
bunu demeyen var mı acaba ? mutluyken dünyada ki en mutlu kişileriz mutsuzken en mutsuz biziz.Eşimle aşık olup evlenmemiş rağmen, çok dedim keşke evlenmeseydim diye.
Bence yine de kestirip atmamalısınİşte ben de tam olarak bundan calcim
Ben genel olarak zaten herşeyi büyüten dert eden bu sebeple bütün vücudu sedef kaplı biriyim
Evlat da bambaşka bir sorumluluk ve ben yapamam gibi. Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin. Beni de kararımdan pişman ettirmesin inşallah.
Ahhhhh nerede o günlerO zaten burdaki herkesin hayali. Annesi uzakta yaşasın mümkünse başka bir ülkede, kızkardeşi olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?