- 2 Nisan 2021
- 889
- 1.350
-
- Konu Sahibi yumussweat
Akrabaları unutmuşum bir de onlar vardı doğru yaolmaz mi? evlilik cok cok zor, hadi esinle iyisin e bin tane akrabasi var. onlarla sorun yasadiginda otomatik esinle de problem yasiyorsun. tabi istisnalar vardir yine. hele evliligi oturtamadan cocuk yaptiysan yandin, cocuktan sonra aksamlari donulmez aksamin ufkundayim dinle dursay say bitmez...
onlar kendini hatirlatir hic endisen olmasinAkrabaları unutmuşum bir de onlar vardı doğru ya
Tekrar evlenir misin derseniz evlenmem çünkü evlilik insanı değilim ben. Ama evlenmek mecbur derseniz evet eşimle evlenirdim. Çünkü beni bu dünyada çekebilecek tek kişi oEvlilik yürütülmesi oldukça çaba isteyen zor bir süreç bence. Genelde insanlar böyle sıkıntıları varsa bile gerçek hayatta dile getirmiyorlar.
Dürüst olmanızı bekleyerek evlenenlere sormak istiyorum.
Evlendiğinize pişman mısınız? Eğer öyleyse neden?
Çocuk olmasa boşanırdım diyen, daha bekleseydim çok daha iyi olurdu, erken evlendim ya da daha uygun bir eş seçmek isterdim gibi dertleri olan var mı?
Daha geç evlenirdim. Eşimle evliliğe ayak uyduruna kadar çok fedakarlıklar yaptık ikinizinde aklı başında değildi bence ben daha 21 eşim 25ti bence eşimede sorsam daha geç evlenirdim derEvlilik yürütülmesi oldukça çaba isteyen zor bir süreç bence. Genelde insanlar böyle sıkıntıları varsa bile gerçek hayatta dile getirmiyorlar.
Dürüst olmanızı bekleyerek evlenenlere sormak istiyorum.
Evlendiğinize pişman mısınız? Eğer öyleyse neden?
Çocuk olmasa boşanırdım diyen, daha bekleseydim çok daha iyi olurdu, erken evlendim ya da daha uygun bir eş seçmek isterdim gibi dertleri olan var mı?
Mesela nasıl sorumluklar? Çocuktan artmıştır tabii ama normalde ne gibi zorluğu olabilir? Temizlik, yemek, hesap vermek gibi mi?Tekrar evlenir misin derseniz evlenmem çünkü evlilik insanı değilim ben. Ama evlenmek mecbur derseniz evet eşimle evlenirdim. Çünkü beni bu dünyada çekebilecek tek kişi o
Eşimle çok iyiyiz seviyorum seviliyorum çok şükür bir evladım da var ama o sorumluluklar bana göre değil. Evliliğin ağırlığı altında ezildiğimi hissediyorum
Çok sevindim sizin adınızaBen evlendigime asla pişman değilim
Tabi bu durumun yasadgnz hatay, sectgnz eş ve maddi manevî durum ile alakası var..
Eşimden çok memnunum bir daha gelsem dünyaya yine aynı asla sever, aynı kişi ile evlenirimhem maddi hem manevî anlamda tatmin ediyor beNi.. para için diyenler olur belki 9 senenin sonunda evlendik, evlendigimizde hiçbirşeyi yoktu eşimin herşeyi çalışıp yaptık.. millet oraya buraya giderken bizhep birikim yaptık. Şükür şimdi sefasını sürüyoruz
Velhasil Evlilik çok güzel bisey dengini bulduğun sürece
Evliliğimde hiç hesap vermedim. Temizlik ve yemek konusunda da eşim yardımcı olur. Ay böyle yazınca bildiğin bana rahat batıyormuş gibi geldiMesela nasıl sorumluklar? Çocuktan artmıştır tabii ama normalde ne gibi zorluğu olabilir? Temizlik, yemek, hesap vermek gibi mi?
Tekrar evlenir misin derseniz evlenmem çünkü evlilik insanı değilim ben. Ama evlenmek mecbur derseniz evet eşimle evlenirdim. Çünkü beni bu dünyada çekebilecek tek kişi o
Eşimle çok iyiyiz seviyorum seviliyorum çok şükür bir evladım da var ama o sorumluluklar bana göre değil. Evliliğin ağırlığı altında ezildiğimi hissediyorum
nasil hislerime tercuman oldun anlatamam...Evliliğimde hiç hesap vermedim. Temizlik ve yemek konusunda da eşim yardımcı olur. Ay böyle yazınca bildiğin bana rahat batıyormuş gibi geldi
Ya ne bilim her şeyi benim düşünmem lazım. Kafam rahat değil. Çocuk gece öksürse acaba hasta mı olacak nasıl oldu düşüncesi gibi. Yani birilerinin sorumluluğunu almak bana zor geliyor. Yüksünmüyorum iyi bir anne olduğumu düşüyorum ama çok yorucu.
Mesela bana bir şey olsa ona kim bakar ya da ona bir şey olsa ben ne yaparım gibi.