- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.722
- Konu Sahibi yumussweat
Yalnız olmadığımı görmek iyi geldinasil hislerime tercuman oldun anlatamam...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yalnız olmadığımı görmek iyi geldinasil hislerime tercuman oldun anlatamam...
Ben pisman değilim keske daha önce evlenseydik diye konuşuyoruz hatta):)Evlilik yürütülmesi oldukça çaba isteyen zor bir süreç bence. Genelde insanlar böyle sıkıntıları varsa bile gerçek hayatta dile getirmiyorlar.
Dürüst olmanızı bekleyerek evlenenlere sormak istiyorum.
Evlendiğinize pişman mısınız? Eğer öyleyse neden?
Çocuk olmasa boşanırdım diyen, daha bekleseydim çok daha iyi olurdu, erken evlendim ya da daha uygun bir eş seçmek isterdim gibi dertleri olan var mı?
Çok sevindimAsla pişman değilim hayatımın en huzurlu donemlerini yaşiyorum eşim sagolsun
Aynen bende geçen eski fotoğraflara baktım.kendime çok üzüldümŞimdiki aklım olsa asla evlenmezdim sadece eşimle değil kimseyle evlenmezdim. Eski fotolara bakıyorum resmen hayat enerjim bitmiş ruh gibi yaşıyorum
Çok şükür pişman değilim eşimle çok nadir sorun yaşıyoruz allah bozmasın ama, evlilik zor gerçekten insan kendi kan bağıyla yeri geliyor anlaşamıyor, seçtiğiniz kişiyle alakalı bir durum doğru insan olmak yetmiyor doğru insanı da bulmak önemliEvlilik yürütülmesi oldukça çaba isteyen zor bir süreç bence. Genelde insanlar böyle sıkıntıları varsa bile gerçek hayatta dile getirmiyorlar.
Çocuk olmasa boşanırdım diyen, daha bekleseydim çok daha iyi olurdu, erken evlendim ya da daha uygun bir eş seçmek isterdim gibi dertleri olan var mı?
Pişman değilimEvlilik yürütülmesi oldukça çaba isteyen zor bir süreç bence. Genelde insanlar böyle sıkıntıları varsa bile gerçek hayatta dile getirmiyorlar.
Evet pişmanım. Eşimin evlenmeden önce ben buyum dediği halde beni sevdiğine kendimi inandırıp onu değiştirmeye çalıştım hep. Peki değişti mi? Hayır.Evlilik yürütülmesi oldukça çaba isteyen zor bir süreç bence. Genelde insanlar böyle sıkıntıları varsa bile gerçek hayatta dile getirmiyorlar.
Evlilik ah bu evlilik Acaba pişman mıyım diye kendimi sorguluyorum bazenEvlilik yürütülmesi oldukça çaba isteyen zor bir süreç bence. Genelde insanlar böyle sıkıntıları varsa bile gerçek hayatta dile getirmiyorlar.