- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.453
- Konu Sahibi yumussweat
Kesinlikle bu yoruma bayildim ❤❤bunu demeyen var mı acaba ? mutluyken dünyada ki en mutlu kişileriz mutsuzken en mutsuz biziz.♀
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle bu yoruma bayildim ❤❤bunu demeyen var mı acaba ? mutluyken dünyada ki en mutlu kişileriz mutsuzken en mutsuz biziz.♀
Ben biraz kaderciyim ya. Evliliğimde yaşadığım sıkıntıların başka birisiyle evlensem laciverti çıkacaktı karşıma diye düşünüyorum. Mr. Nobody misali.Evlilik yürütülmesi oldukça çaba isteyen zor bir süreç bence. Genelde insanlar böyle sıkıntıları varsa bile gerçek hayatta dile getirmiyorlar.
Dürüst olmanızı bekleyerek evlenenlere sormak istiyorum.
Evlendiğinize pişman mısınız? Eğer öyleyse neden?
Çocuk olmasa boşanırdım diyen, daha bekleseydim çok daha iyi olurdu, erken evlendim ya da daha uygun bir eş seçmek isterdim gibi dertleri olan var mı?
Çocuk olmasa boşanırdimEvlilik yürütülmesi oldukça çaba isteyen zor bir süreç bence. Genelde insanlar böyle sıkıntıları varsa bile gerçek hayatta dile getirmiyorlar.
Çocuk olmasa boşanırdım diyen, daha bekleseydim çok daha iyi olurdu, erken evlendim ya da daha uygun bir eş seçmek isterdim gibi dertleri olan var mı?
Yani bir şansınız daha olsa, bekar ve çocuksuz olarak devam etmeyi mi seçerdiniz?Ben aşık olduğum, derin dostluk kurduğum, keyifli zaman geçirdiğim ve kafa dengi bir adamla 30 yaşımda evlendim. 2 çocuğum, güzel bir evim var ama pişman mıyım? Galiba pişmanım Yapım gereği çok sorumluluk alan ve her detayın üzerinde duran biri olarak evlilik beni ziyadesiyle yordu. Bunun altyapısında da kontrol düşkünlüğüm var. Her şeyin yolunda gittiğinden bizzat emin olmam lazım. Tabi eski şaşaalı, özgür, para ezen, istediği saatte gezen, arabası ve cüzdanıyla mükemmel bir takım olan kadın çooook gerilerde kaldı. Fiziksel, ruhsal olarak çöktüm resmen. Huzurlu muyum evet ama sorumluluk yüklenmediğim, kafama göre takıldığım günleri gerçekten çok özlüyorum. Evlilik hiç bana uygun değilmiş.
Böyle dan diye sorulunca bi kaldım tabi ama ne yazık ki evet. Benim harcım değilmiş evlilik. Ben kendimi gerçekten önemsiyorum ve başkası için fedakarlık yapmayı sevmiyorum. Planımı kimse için bozmak istemiyorum. Hayatımın tüm kontrolünü kendi elimde tutmak istiyorum. Evlilik bana göre değilmiş yani.Yani bir şansınız daha olsa, bekar ve çocuksuz olarak devam etmeyi mi seçerdiniz?
Pişman değilim çok şükür Allah herkese mutluluk versin. Lakin eşimin ailesine sınır çizemememden kaynaklı yaşadğım bunalımdan şikayetçiyim. Bu da olur öyle evlilikte.Evlilik yürütülmesi oldukça çaba isteyen zor bir süreç bence. Genelde insanlar böyle sıkıntıları varsa bile gerçek hayatta dile getirmiyorlar.
Biz de yaklaşık olarak 1 buçuk senelik evliyiz ve aynı problemden muzdaribim, yoruldum görümcelerin ve kv nin huzur bozmasından, ailesini nasıl aradan çıkardınız tamamen iletişimi mi kestiniz, lütfen bana bu konuda yol gösterin artık sağlıklı düşünemiyorum bile, birilerinin yol göstermesine çok ihtiyacım varEvliliğin ilk yılı çok kötüydü. Ailesi aramızı bozmak için herşeyi yaptı. Hatta bugün konuştuk ilk yıl şehir şehir gezmişiz, sorunlu dönemde başbaşa tatillere çıkmasaydık muhtemelen kafamızı dağıtamazdık. Sonra ailesini aradan çıkarınca gayet güzel bi evliliğimiz oldu. Hatta en son ne zaman tartıştık hatırlamıyorum 1 yıl olmuştur.
yine olsa evlenir miydim dersen, evlenirdim ama annesinin ve kardeşlerinin ölmesini beklerdim
ne yaptilar valla merak ettimEvliliğin ilk yılı çok kötüydü. Ailesi aramızı bozmak için herşeyi yaptı. Hatta bugün konuştuk ilk yıl şehir şehir gezmişiz, sorunlu dönemde başbaşa tatillere çıkmasaydık muhtemelen kafamızı dağıtamazdık. Sonra ailesini aradan çıkarınca gayet güzel bi evliliğimiz oldu. Hatta en son ne zaman tartıştık hatırlamıyorum 1 yıl olmuştur.
yine olsa evlenir miydim dersen, evlenirdim ama annesinin ve kardeşlerinin ölmesini beklerdim
Bizimkiler biraz uç şeylerdi zamanla şahit oldukça kendi isteğiyle kopardı tüm bağını, ufak tefek laf çarpmalar vs ise idare edin ipleri koparmayın derim.Biz de yaklaşık olarak 1 buçuk senelik evliyiz ve aynı problemden muzdaribim, yoruldum görümcelerin ve kv nin huzur bozmasından, ailesini nasıl aradan çıkardınız tamamen iletişimi mi kestiniz, lütfen bana bu konuda yol gösterin artık sağlıklı düşünemiyorum bile, birilerinin yol göstermesine çok ihtiyacım var
Namusuma laf ettiler, doğmamış çocuğuma beddua ettiler.. iftiralar yalanlar ne ararsan varne yaptilar valla merak ettim