- 10 Ekim 2014
- 32.481
- 145.924
- 798
- Konu Sahibi DarkAngel1234
-
Hukuki olarak zaten sorum. Kadının ziynet eşyası hakkı yok mu arkadaşım? Kadının iyi niyetinin kullanılması değil mi bu alenen
Bana da öyle geldiYanlış anlamayın da para için mi evlenmiştiniz ?
54 yaşında niye para için evlenmesin ki?Yanlış anlamayın da para için mi evlenmiştiniz ?
İspatınız var mı?Eşine itimat ederek söz verilen ziynet eşyası alınmadığını üstüne psikolojik şiddet görerek boşanmanın eşiğine gelmiş olmak. Verilen sözün ya da ziynet hakkının bu durumda kullanılması hukuki açıdan nasil olur? Bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Simdiden teşekkürler
Ben size mi sorucam neyi kullanıp neyi kullanmayacagımıvalla o ifadeyi hiç kullanmasanız mesela, keşke.
zira zaten sanki o karine kadın ne dese mahkeme onu kabul edecekmiş gibi satılmaya çalışılıyor, böyle para pulla alakalı bir konuda bile onu anıyorsunuz, hiç alakası yokken...
Burda ne desek ama ama diyeceksin tut bir avukat danış var mı emsal karar gör3 aylık
Yargıtayda da kadın değil mağdurun beyanı esastır diye geçiyor zaten bu mağdur çoğunlukla kadın olduğu için millet kadın iftara attı suçlandı sanıyor kanıt vs olmadan ceza alınıyor sanıp mağduriyet draması yazıyorvalla o ifadeyi hiç kullanmasanız mesela, keşke.
zira zaten sanki o karine kadın ne dese mahkeme onu kabul edecekmiş gibi satılmaya çalışılıyor, böyle para pulla alakalı bir konuda bile onu anıyorsunuz, hiç alakası yokken...
54 yaşında niye para için evlenmesin ki?
Belki ikinci evliliği.
Adamin da öyle.
Ben o yaşta çok aşık olmadıkça kara kaşı kara gözü için evlenmem.
Söz verilmiş alinmamis.
Gayet boşanması için yeterli bir sebeb.
Teşekkür ederim en azından ruhen su serptiniz. Ben işin açığı bu yaşta yasi da benden büyük hayat insanıdır dedim sığındım kendisine. Emekliyim ama sadece maaşım var baska bir malım yok. Ama son tespitiniz yaşayan biri olarak doğru. Yolunuz ışıklı olsunBen sizi çok iyi anladım.
Eviniz ve emekliliğiniz var ise bu adamın yanından gidin.
Bu tipler zaman ilerlesin iyice seviyesizleşir…
Para icin olsa anlaşmalı yapardım. Bunlar nasil destek dusuncelerBana da öyle geldi
Tamam teşekkürlerBurda ne desek ama ama diyeceksin tut bir avukat danış var mı emsal karar gör
Olduğunu bende evlendikten sonra öğrendim ancak çocuklarından başkasına bir şey yapmıyor. Psikolojik şiddet dediğim olayda ise bana karnın doyuyor yetmez mi demesi. Yani olay bu yaşta o kadar hazmedilecek bir durum değil. Anlayana tabiiAy 54 yasinda kadin da yani neye para icin evlencek gercekten parasi erkeklerin cogunu az cok biliyoruz. Kadin parasini kullanmak icin evleniyorsa adam da gencligi icin evlenir.
Ama.adamin da parasi yok belli ki
Tabi ki kendi tercihi isterse 20 yaşında para için evlenir ama para için evlenirsen adam da seni satın aldığı mal gibi görür ve sana saygısız da herhangi bir eşyaya duyduğu kadar olur.54 yaşında niye para için evlenmesin ki?
Belki ikinci evliliği.
Adamin da öyle.
Ben o yaşta çok aşık olmadıkça kara kaşı kara gözü için evlenmem.
Söz verilmiş alinmamis.
Gayet boşanması için yeterli bir sebeb.
Canım benim bu yaşta bazı hataların telafisi oyle yazıldığı kadar kolay olmuyor. Ama teşekkürler dikkate alicamAblacığım 54 yaşındasınız,alt tarafı 3 aylık evlisiniz. Bu kaçıncı evllğinz bilmiyorum hadi ilk evliliğiniz farz edelim. Çoluk çocuk yok,ne çektiyseniz çektiniz. Ziynet derdinde olmanız yanlış. 10 çocukla sokaklarda kalsanız anlarım da bu ne saçma mağduriyet şimdi? Boşanın,3 ay önce nasıl yaşıyordu iseniz aynı şekilde yaşamaya devam edin. Nedir yani alt tarafı 3 aylık koca yahu
Haklısınız. Hala insanlara inanabiliyorumTabi ki kendi tercihi isterse 20 yaşında para için evlenir ama para için evlenirsen adam da seni satın aldığı mal gibi görür ve sana saygısız da herhangi bir eşyaya duyduğu kadar olur.
Boşanmak için mutsuz olması yeterli insanın 1 hayatı var ben her zaman bunu savunurum.
Ama 54 yaşındaysa kişi ki yaşını ben bilmiyorum ve 2. Evliliğiyse daha mantıklı ve temkinli olmalıydı.
Olduğunu bende evlendikten sonra öğrendim ancak çocuklarından başkasına bir şey yapmıyor. Psikolojik şiddet dediğim olayda ise bana karnın doyuyor yetmez mi demesi. Yani olay bu yaşta o kadar hazmedilecek bir durum değil. Anlayana tabii
öyle bir kanun yok yani medeni kanunda, atıyorum 3086. maddede öyle bir hüküm yokKadina takilan altinlar vs kadinindir diye bir kanun var ama kadina şu kadar altin takilmali ya da soz verip almadiysaniz ceza alirsiniz diye bi kanun hoc duymadim.Var mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?