- 9 Nisan 2025
- 18
- -15
- 1
- 54
- Konu Sahibi DarkAngel1234
-
Hayir kendisi söz verdi yapacağım diye bir talep yoktu ancak evlendikten sonra psikolojik olarak şiddet uygulamaya başladı.Ziynet ve söz önemli ama ziynet için mi evlenilmiş ya da ziynet karşılığı mı evlenilmiş?
Hukuki olarak zaten sorum. Kadının ziynet eşyası hakkı yok mu arkadaşım? Kadının iyi niyetinin kullanılması değil mi bu alenenMehir dini bir kavram hukuki olarak bir anlamı olacağını sanmıyorum ben ama avukat arkadaşlar daha iyi bilir tabii
E nasıl kanıtlıycaksınız ki. O zaman herkes eşim ev alacağına dair söz verdi tutmadı der.Hukuki olarak zaten sorum. Kadının ziynet eşyası hakkı yok mu arkadaşım? Kadının iyi niyetinin kullanılması değil mi bu alenen
Dini bir uygulama fakat hukuki dayanağı olan bir durum değil ki. Yani dini nikah keyfe keder yapılan bir şey. Asıl olan resmi nikah. Dolayısıyla zorunlu olmayan bir dini nikahta resim evrak olmadan verilen söz nasıl bağlayacı olabilir ki?Hukuki olarak zaten sorum. Kadının ziynet eşyası hakkı yok mu arkadaşım? Kadının iyi niyetinin kullanılması değil mi bu alenen
Öyle bir hak duymadım hiç düğünde takılan takı gelinin de düğünde takı mecburiyeti yok. Öyle bir kanun yok.Hukuki olarak zaten sorum. Kadının ziynet eşyası hakkı yok mu arkadaşım? Kadının iyi niyetinin kullanılması değil mi bu alenen
Kanıtı olmayan hiç bir ibarenin geçerliliği yok.Eşine itimat ederek söz verilen ziynet eşyası alınmadığını üstüne psikolojik şiddet görerek boşanmanın eşiğine gelmiş olmak. Verilen sözün ya da ziynet hakkının bu durumda kullanılması hukuki açıdan nasil olur? Bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Simdiden teşekkürler
Alınmış olsaydı ama ortada yok neye dayanarak hukuki hak gerçekten 54 yaşında mısınızHukuki olarak zaten sorum. Kadının ziynet eşyası hakkı yok mu arkadaşım? Kadının iyi niyetinin kullanılması değil mi bu alenen
Kaç senelik evlilikEvet 54 yasindayim
yok.Hukuki olarak zaten sorum. Kadının ziynet eşyası hakkı yok mu arkadaşım? Kadının iyi niyetinin kullanılması değil mi bu alenen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?