- 6 Mart 2024
- 68
- 8
- 25
-
- Konu Sahibi zeynepasyaa
bazı soru işaretlerin varsa kötü hissedebilirsin. emin misin evlenmek istediğindenArkadaşlar merhaba, 3-4 ay önce nişanlandığım süreçte terapiye gidiyordum. anksiyete ve depresyon tanısı almıştım. Evlilik hazırlığı sürecinde bu ara ara gidip geldi. Ama şimdi tekrar eskiye döndüm. Çok kötü hissediyorum hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden yemek yiyemiyorum hiçbir şeyden keyif almıyorum nişanlımla yaptıklarımız hiçbir şey keyif vermiyor. Nasıl geçecek bu var mı önerisi olan
evet bende öyle düşünüyorumBence aklına takılan bir şeyler var bu evlilikle ilgili, bedenin tepki veriyor o yüzden.
Merhaba, evlendik çok şükürBu evre böyle olacgini bilmezdim maddi durum sıkıntısı oluyor o aradaki bağı geriyor.seviyorsan devam etmelisin .
Bazen seviyor mu sevmiyor mu diye dusunebilrsin geceleri zihnin yorulabilir uykuların bölünebilir.depresyonda olduğumu yeni farkettim evlilik öncesi .buluşmak istiyorum hep evle ilgileniyor benle vakit geçirmeyince sevilmedigimi düşünüyorum .
Merhaba, evlendik çok şükürBi karar verdin mi bizimle paylaşırmısın bende aynı şekildeyim ve napacağımı bilemiyorum
Teşekkür ederim, siz?Hayırlı olsun sevindim mutluluklar dilerim
Valla bende bir iyi bir kötü ne yapcam bilmiyorum galiba gorusememktenTeşekkür ederim, siz?
İnşallah her şey yoluna girer :)Valla bende bir iyi bir kötü ne yapcam bilmiyorum galiba gorusememkten