EVLİLİK NİYETİYLE GÖRÜŞTÜĞÜM KİŞİYLE BOY MESELESİ LÜTFEN AKIL VERİN

Yigenim 176 , eşi 174/175 , istemeye geldiklerinde yakıştıramamıştık birbirlerine, hala yakıştıramıyoruz (belki damadı sevemedik ondandır) . Yiğenim topuklu ayakkabıya aşıkken şimdi neredeyse sıfır taban giyecek. Eşinin yanında fotolarda vs boynunu omuzlarının içine çekiyor , damat kompleks yapıyormuş kızdan kısa olmayı. Kendi aralarında tartışma konusu olduğunu düşünüyoruz.

Ortalık karışmış, Ferhans sakin ol kız Bi de herkese maneviyat dilemiş
171 boyum var, sporcu zannedilebilecek bi fiziğim var, yapılıyım yani öyle biblo gibi incecik değilim, ailemdeki erkeklerin hepsi 180+, bazıları 190+ hatta. Şansıma exler hep 180-182, bu bile kısa kalıyordu aslında benim için ama sorun olmayacak bi boy farkıydı.
Geçenlerde bi çocuk görüşmek istedi, gerçekten hoş biriydi ama 170 Fazla uzatmadan, kırmadan kestim muhabbeti. Yani insan kendini bilir, sorun edeceğimi biliyordum.
Ha uzun bi kadınla kısa bir erkeği görsem yadırgamam, yargılamam ama kendi adıma partnerim uzun olsun isterim. Tabii ki huy, anlaşmak daha önemli ama hepsi bi arada da olabilir, niye olmasın ki. İnsana çekici gelmeli partneri her şeyden önce. Kimisi Yalın gibi, Kenan Doğulu gibi minnak tipleri çekici bulabilir, yani yine diyorum, insan kendini bilir ve seçimini de ona göre yapmalı.

benim de esim benden kisa 3,4 cm :) ben 1,75im. sorun degil bence, kalp güzelligi daha önemli. bende hep derdim bende asla kisa biriyle evlenmem ama sevince insan ona bakmiyor gercekten

Burda önemli olan boy değil karakter. Ama karakterinde 2 ay da anlaşılması mümkün değil ki en az 6 ay süre ver ilişkiye söz nişan olmadan önce.

Siz nasıl ortalama boy oluyorsunuz, eşiniz de siz de baya baya uzunsunuz, bir kadın için 1,68 çok çok ideal bir boy bence ki Türk toplumunda uzun kalıyorsunuzdur,

Ben kısa erkek sevmiyorum, yani beni çekmiyor. Ama bu kısa erkekleri kötü yapmaz. Nasıl bazıları esmerlerden hoşlanır bazısı atletik yapılılardan hoşlanır gibi. Bu tamamen fiziksel çekim açısından kişisel tercih. Sizin böyle bir kriteriniz yoksa, yani boy karşı cinsten etkilenmenizi engelleyen bir olguysa, o kişiyi çekici bulmazsınız zaten. Onun dışında ne gibi bir sorun olabilir ki?

Ya çen uzun boylu erkekleri koruma derneği baş üyesimisinnn.. Bir tane şansına bulmadım, elimi sallasam ellisi olduğu için çok sağlıklı bir şekilde seçtim. Bulsan beni çiğ çiğ yiceksin haha sakin ol

2 cm başka birşeyin boyu için önem arz edebilir sizin durumunuz için çok mühim değil.
Yani millet sizi parmakla gösterip "ekikikimi,adamın boyu kızdan 2 cm kısa,mihihihi" şeklinde düşünmez.

Bunun kendini begenmislikle alakasi yok ki...herkesin bı istediği vardır hayatta evet benim 1.90 ustuydu zaten beni tanıyan arkadaşlarım da eşimle bizi bu vesileyle tanistirdi..ilan açtırdım evet.....ben bu doğru demedim evliliği karakter götürür lakin dışını begenmedigin insanla evlilik de doğru değildir dedim
Siz kompleks yapmisiniz sanırım bu konuda

Bütün erkek arkadaşları min 1.80 olmuş, çoğunluğu da 1.94-1.96 olan bir hatun olarak benimle aynı boyda, 1.68 boyunda olan 8 senelik erkek arkadaşımla nişanlıyım . Bazen keşke biraz uzun olsaydı dediğim oldu, yalan yok. Bazen de çok sevdim aynı boyda olmamızı. Ben çok aşık oldum ona, onu elinde olmayan bir şey için üzemem dedim ve ona hiç yansıtmadığımı düşünüyorum. Yanında topuklu ayakkabı falan da giyiyorum. Boyu boyuma, huyu huyuma . Tek sorun boysa bunu görmezden gelerek bir şans verin derim, göz ardı edemiyorsanız da umut vermeyin.

7 aydır evliyim kocamla 2 yıldan fazla bir ilişkimiz oldu ben 175 boyunda ve iri bir kadınım eşim benden kısa ve zayıf bir kere bu konuyu düşünmedim veya beni rahatsız etmedi önemli olan ona duyduğun sevgi saygı ve gonullerinizin birbirine yakışması boy kilo yaş sadece birer sayı bunu unutmayınız

ya hu siz kısa boylu erkek seçme yanında taşımaktan utanacağın adam seçme demediniz mi
sizin ex 1.85 likler de bu mantıkla sizden utanmalı. yanlarında portmantodaki çanta gibi duruyorsunuzdur. hani çekici gelmek şık durmak falan diyorsunuz ya şık değil komik duruyor genelde

Eklentiler

• 4C257134-57B0-411F-BF4B-C59541EF7EBC.jpeg
    96,7 KB · Görüntüleme: 62
Eger icine sinmis olsa, yazdiginin cok gereksiz oldugunu farkederdin, hatta boyle bir soru dahi yazmazdin.

Kendine zaman ver

Boy tabii ki önemli ve bence bunu düşünmekte haklısınız. Benim de kendi boyumda erkek arkadaşlarım oldu. 1.75’im ve zaten çok fazla seçenek olmuyordu:) Dik durmaya her zaman dikkat eden ben onların yanında kambur durduğumu ve kötü göründüğümü farkettim. Olmadı, olmuyo gerçekten yaa öyle Komik görünüyor karşıdan bakınca da.

"Devede de boy var ama eşek önden gidiyor." cümlesi bana inanılmaz aptalca gelir, ne alaka yahu? Bu tartışılacak bi şey mi, hem uzun boyluları gömmek niye Kimileri için gayet de çekici olan bi şey uzun boy. Tabii ki akıl, ahlâk, karakter vs vs çok önemli ama zaten "boyu uzun olsun, başka bi şey istemem" demiyor insanlar.
Bi de şey var, bodur tavuk her dem piliç Valla bi sürü ufak tefek tanıdığım var, hiçbiri de genç veya piliç görünüşlü değil, gayet yaşında veya yaşlı duruyorlar Bu da bence boyla alakalı değil; yüz, enerji ve tarz çok önemli.
Bu konu vesilesiyle içimi döktüm, çünkü sinir oluyorum duyunca Birilerini yüceltmenin yolu illa diğerini gömmek değildir.

Valla sohbeti muhabbeti, hayata bakışı, size verdiği destek, değer, saygı, sevgi yerindeyse eğer boyu önemli değil. Allah öyle yaratmış. Ona tercih şansı verilse 185 olmak isterdi eminim. Eskiden bende olaylara fiziksel bakardım bir yerinden sizin gibi. Ama zamanla anlıyor ki insan çay içerken edilen muhabbetten alınan zevk herşeyden kıymetliymiş naçizane benim fikrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…