- 11 Temmuz 2014
- 10.911
- 17.543
-
- Konu Sahibi beyazmavibulut
Şöyle de bi durum var ben hep esmer uzun boylu hayal ederdim hayalde kaldıHerkesin aklında hayalinde evleneceği adamın profili bulunur aslında. Öyle hayal ettiğiniz tipte değilse zorlama derim
Boyum 1.55, sevgili kocamın boyu ise 1.60Yeni Hobbit filmi çekilecek olsa Peter Jackson “yarın gelin başlayın” der. Annem kimseleri beğenmediği için “boyu kısaymış” dediğinde “ay haklısın, ben de iki metreydim bildiğin gibi, yanında kötü durmayayım diye hidrolik prese girdim, güzel ayarladılar şu an boyumu boyuna, evlilik fedakarlıktır” demiştim. Uzak akrabalarımdan falan da böyle bir kaç boy yorumu geldiğinde meşrebine göre “bir bu kadar daha yerin altında var”dan başlayıp “başka yerlerini de ölçünce 1.90’a çıkıyo, merak etme sen ” ile biten bir aralıkta cevabını verdim. Ben sevgilimi/eşimi sevdiğim için bu yorumlar hiçbir surette beni etkilemedi. Eğer böyle sözler sizi etkiliyorsa sevgilinizden gerçekten etkilenip etkilenmediğinizi muhakeme ermeniz iyi olabilir. Tabii yazım stilinizden genç bir kadın olduğunuzu düşünüyorum, sizin üzerinizde popüler kültürün etkilerin benim gibi orta yaşlılardan daha fazla olmasını da hesaba katmak lazım. Sürekli fiziksel özelliklerin ortaya çıkarıldığı bir dünyadasınız. Sevgilinizin güzel bulduğunuz başka fiziksel özelliklerine ve ondan etkilenmenizi sağlayan “iç güzelliklerine” odaklanın. Bir daha böyle bir yorum alırsanız duygusal tepki içermeyen ama net bir şekilde tavrınızı ortaya koyan cevaplar verin bence, karşı taraf için etkili oluyor. “Bi o kadar daha yerin altında var” hem edepli hem de komik olduğu için favorim
O zaman senin adına sevindim.Buraya her şeyi belirtmiyoruz değil mi
Elhamdülillah bir işim var güzel bir çevrem var merak etmeyin kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum
Sizin durum farklı. Adam sizden uzun.
En azından kadından uzun olmalı erkek. Konu sahibi kendisinden kısa olmasını sorun etmiş.166 bir erkek benden de uzun oluyor ama aynı zamanda bana gore kısa oluyor.
Olay "beni geçsin yeter" değil ki ya
Konu sahibinin boyu 180-185 olsa 2cmlik farka şuan ki kadar takılmazdi bence.En azından kadından uzun olmalı erkek. Konu sahibi kendisinden kısa olmasını sorun etmiş.
Sanırım sadece mantık olarak tamam diyorsunuz. Hoşlansaydınız eğer buna takılmazdınız. Sizin için boy bir sorunsa olmasın bence bu görüşme. Sonra bu boy ile başlayıp başka şeyler de bulmaya başlarsınız.Merhaba ablalarım kardeşlerim ben 24 yaşındayım evlilik niyeti ile 2 aydır görüştüğüm biri var kendisiyle hemşehriyiz 28 yaşında mesleği hemşire başka bir şehirde görev yapıyor aramızda 4 yaş var iki aydır tanıdığım kadarıylada beyfendi karakter sahibi düzgün iyi bir insana benziyor izin alıp iki gün önce yaşadığım şehire geldi yüz yüze görüşmek için
iki kere görüştük ve görüşme sonucunun onun için olumlu olduğunu söyledi beni beğendiğini de hissettirdi niyetinin evlilik olduğunu belirtti karakter ahlak yaşayış tip olarak benim içinde olumlu ama aramızda boy farkı var ben 1.70 cm bir kıza göre boyum fazla uzunda olabilir oda 1.67 -68 civarı yan yanayken omuzdan aramızda iki parmak kadar fark var bir erkeğe göre boyu biraz kısa benden de iki parmak kadar kısa ama genel olarak bakılınca çok belli olmadığını düşünüyorum ama yanımda yürürken benden boy olarak küçükmüş gibi hissediyorum belkide psikolojik bilmiyorum ama her yönüyle beğendim ve olumlu bakıyorum sadece boy meselesi kafamı karıştırdı ablalarım kardeşlerim sizce takılacak bir mesele mi çevrenizde eşinden uzun hanımlar var mı sizce 1.68 cm boy bir erkeğe göre çok mu kısa
Önemli olan tabii ki karakter ahlak ama yinede sizlerden akıl almak istedim şimdiden çok teşekkür ederim
Boyunuz uzun değil Türkiye stantarlarına göre kıyaslama kendini Türk kadınları genelde kısa oluyor ama sizin boyunuz normal.Eşimle aynı boydayız bende takıntılıydım sizin gibi ama boy önemli değil inanın.Eşimin huyu suyu her şeyi mükemmel boyu kısa olmuş umurumda değil şu an.Ama siz biraz daha tanıyabilirsiniz birbirinizi boy sorun değilMerhaba ablalarım kardeşlerim ben 24 yaşındayım evlilik niyeti ile 2 aydır görüştüğüm biri var kendisiyle hemşehriyiz 28 yaşında mesleği hemşire başka bir şehirde görev yapıyor aramızda 4 yaş var iki aydır tanıdığım kadarıylada beyfendi karakter sahibi düzgün iyi bir insana benziyor izin alıp iki gün önce yaşadığım şehire geldi yüz yüze görüşmek için
iki kere görüştük ve görüşme sonucunun onun için olumlu olduğunu söyledi beni beğendiğini de hissettirdi niyetinin evlilik olduğunu belirtti karakter ahlak yaşayış tip olarak benim içinde olumlu ama aramızda boy farkı var ben 1.70 cm bir kıza göre boyum fazla uzunda olabilir oda 1.67 -68 civarı yan yanayken omuzdan aramızda iki parmak kadar fark var bir erkeğe göre boyu biraz kısa benden de iki parmak kadar kısa ama genel olarak bakılınca çok belli olmadığını düşünüyorum ama yanımda yürürken benden boy olarak küçükmüş gibi hissediyorum belkide psikolojik bilmiyorum ama her yönüyle beğendim ve olumlu bakıyorum sadece boy meselesi kafamı karıştırdı ablalarım kardeşlerim sizce takılacak bir mesele mi çevrenizde eşinden uzun hanımlar var mı sizce 1.68 cm boy bir erkeğe göre çok mu kısa
Önemli olan tabii ki karakter ahlak ama yinede sizlerden akıl almak istedim şimdiden çok teşekkür ederim