EVLİLİK NİYETİYLE GÖRÜŞTÜĞÜM KİŞİYLE BOY MESELESİ LÜTFEN AKIL VERİN

Merhaba ablalarım kardeşlerim ben 24 yaşındayım evlilik niyeti ile 2 aydır görüştüğüm biri var kendisiyle hemşehriyiz 28 yaşında mesleği hemşire başka bir şehirde görev yapıyor aramızda 4 yaş var iki aydır tanıdığım kadarıylada beyfendi karakter sahibi düzgün iyi bir insana benziyor izin alıp iki gün önce yaşadığım şehire geldi yüz yüze görüşmek için
iki kere görüştük ve görüşme sonucunun onun için olumlu olduğunu söyledi beni beğendiğini de hissettirdi niyetinin evlilik olduğunu belirtti karakter ahlak yaşayış tip olarak benim içinde olumlu ama aramızda boy farkı var ben 1.70 cm bir kıza göre boyum fazla uzunda olabilir oda 1.67 -68 civarı yan yanayken omuzdan aramızda iki parmak kadar fark var bir erkeğe göre boyu biraz kısa benden de iki parmak kadar kısa ama genel olarak bakılınca çok belli olmadığını düşünüyorum ama yanımda yürürken benden boy olarak küçükmüş gibi hissediyorum belkide psikolojik bilmiyorum ama her yönüyle beğendim ve olumlu bakıyorum sadece boy meselesi kafamı karıştırdı ablalarım kardeşlerim sizce takılacak bir mesele mi çevrenizde eşinden uzun hanımlar var mı sizce 1.68 cm boy bir erkeğe göre çok mu kısa
Önemli olan tabii ki karakter ahlak ama yinede sizlerden akıl almak istedim şimdiden çok teşekkür ederim🍀
Aaay kuzum seninki cokkk kucukmus! Ileride kendisinden utanacaginiz biriyle evlilik yapmayin litfen. Bende kisa boylu erkekleri sevmem bana erkeksi gelmez, kisacik bacaklar filan ve ben 1.58 im dusun ❤️

Yani eğer seviyorsanız ,size çekici geliyorsa cüce de olsa gözünüz görmez. Ama çekici gelmiyorsa göze batar ya üzgünüm. Beni çok seven ağzımın içine bakan bir erkek arkadaşım vardı zamanında şans vereyim falan dedim benle hemen hemen aynı boydaydi. Eh bu yorumdan da uzun olmadığımı anlamışsınızdır. 160 ben o da 165 falandir herhalde boyunu da sormadım. Yani o kadar ilgiye iltifata rağmen olmadı ya. Kafası da çalışıyordu ama olmadı yani. Bir bahaneyle ayrıldım. Çok haber gönderdi falan çok üzüldüm ama dönmedim. Dönsem daha da yazık etmiş olacaktım. He bir de ısrarla öpüşelim mi şeklinde geziyordu her yalnız kaldığımızda ona da çok gıcık olmuştum asıl ayrılma sebebim oydu ama boy ve fiziki çekimin olmayışı da etkendi. Şimdi evliyim eşim 185 boyunda edi ile büdü gibi geziyoruz. 😅

Kisa oldugu icin belki de sizinle hemen evlenmek istiyordur, cunku alicisi yoktur. Diger ozellikleri iyi demissiniz. Sizce ayni adam 1.68 degil de 1.80 boyunda olsaydi yine de tanidik vs vasitasiyla sizle tanistirilmaya ihtiyac duyar miydi? Yani siz bu adamin uzun boylu versiyonunu rahat bulurum iki ayda da masaya oturturum, ben o kadar guzel dikkat cekici ve de sosyal becerisi olan bir kadinim her istedigim erkegi elde ederim diyorsaniz baskasini bulun. Ama bence o biraz zor.
Ne alaka ya bence saçmalamışsınız.Adam istese gider 1.50 kızla konuşur.1.80 yakışıklı ve evlenmeyen erkekler içinde 1.90 olsaydı ozaman kesin hayatında birisi olur mu diyecektiniz.Hayatımda bukadar saçma bir şey duymadım

Hazır voleybol bu kadar gündemdeyken oradan örnek vereyim. Zehra Güneş ve eski sevgilisi arasındaki boy farkı. Baktığınızda çocuk kısa görünüyor ama neredeyse 1.90 falandır. Zehra uzun olduğu için kısa görünüyor.

Bence sizin de böyle, ama karakteri düzgünse boya takılmazdım ben olsam. Boyu uzun aklı kısa çok malum 🙃

Eklentiler

• 3DB831DF-CA7C-4BFC-9297-869CF81B248A.jpeg
    3DB831DF-CA7C-4BFC-9297-869CF81B248A.jpeg
    39,8 KB · Görüntüleme: 115
Arada çok fark yokmuş.Önemli olan anlaşmak.Birlikte vakit geçirmekten mutlu musun?Sana davranışları özenli mi?
Şöyle düşün,eşlerimiz kilo aldığında saçları döküldüğünde onları sevmeyecek miyiz?
Aynı adam sonuçta...

Hazır voleybol bu kadar gündemdeyken oradan örnek vereyim. Zehra Güneş ve eski sevgilisi arasındaki boy farkı. Baktığınızda çocuk kısa görünüyor ama neredeyse 1.90 falandır. Zehra uzun olduğu için kısa görünüyor.

Bence sizin de böyle, ama karakteri düzgünse boya takılmazdım ben olsam. Boyu uzun aklı kısa çok malum 🙃
Konu sahibinin boyu 180-185 olsa 2cmlik farka şuan ki kadar takılmazdi bence. 😀 Erkek için kısa bir boy olduğundan da rahatsiz ediyor olabilir.

Yukarida bahsettiğim tam olarak bu.😀 Zehra Güneş neredeyse 2 metreye yakın yani adam kısa değil. 😃 Ama bu konuda Adam kısa ondan sorun olmus

Görücü usulü olmayıp, gerçekten sevdiğiniz birisi olsaydı takılmayın derdim. Siz de gerçekten hoşlanmış olsaydınız muhtemelen bu boy konusu gözünüze görünmezdi. Ben bu durumda olsam, fiziksel, duygusal ya da mantık açısından en ufak bir acabam varsa evet demezdim. Bu arada söylemeden geçemeyeceğim 22 yaş evlilik için çok erken değil mi?

Merhaba ablalarım kardeşlerim ben 24 yaşındayım evlilik niyeti ile 2 aydır görüştüğüm biri var kendisiyle hemşehriyiz 28 yaşında mesleği hemşire başka bir şehirde görev yapıyor aramızda 4 yaş var iki aydır tanıdığım kadarıylada beyfendi karakter sahibi düzgün iyi bir insana benziyor izin alıp iki gün önce yaşadığım şehire geldi yüz yüze görüşmek için
iki kere görüştük ve görüşme sonucunun onun için olumlu olduğunu söyledi beni beğendiğini de hissettirdi niyetinin evlilik olduğunu belirtti karakter ahlak yaşayış tip olarak benim içinde olumlu ama aramızda boy farkı var ben 1.70 cm bir kıza göre boyum fazla uzunda olabilir oda 1.67 -68 civarı yan yanayken omuzdan aramızda iki parmak kadar fark var bir erkeğe göre boyu biraz kısa benden de iki parmak kadar kısa ama genel olarak bakılınca çok belli olmadığını düşünüyorum ama yanımda yürürken benden boy olarak küçükmüş gibi hissediyorum belkide psikolojik bilmiyorum ama her yönüyle beğendim ve olumlu bakıyorum sadece boy meselesi kafamı karıştırdı ablalarım kardeşlerim sizce takılacak bir mesele mi çevrenizde eşinden uzun hanımlar var mı sizce 1.68 cm boy bir erkeğe göre çok mu kısa
Önemli olan tabii ki karakter ahlak ama yinede sizlerden akıl almak istedim şimdiden çok teşekkür ederim🍀
İnanın 2.3 cm takilicak bı boy farkı değil. Akışına bırakın .

Yorumuma ek olarak, bu adamı hiç tanımıyorsun, öyle iki kez görüşmeyle ahlakını, psikolojisini, karakterini ve uyumlu olduğunuzu anlayamazsın. Yani "çok iyi biri, çok uygun benim için" diye düşünüp sırf boydan dolayı istemiyormuşsun gibi düşünerek kendini suçlu hissetme bence.
Dış görünüş de önemli, herkes dünya güzeli değil ama sana çekici gelmesi önemli, huyu da güzel olsun, hoşuna da gitsin.

Aaay kuzum seninki cokkk kucukmus! Ileride kendisinden utanacaginiz biriyle evlilik yapmayin litfen. Bende kisa boylu erkekleri sevmem bana erkeksi gelmez, kisacik bacaklar filan ve ben 1.58 im dusun ❤️
ilerde kendisinden utanacağınız mı
o ne biçim cümle ya hu
ayıp yani. ölsün kısa boylu erkekler o zaman siz de selvi boylu değilsiniz o ayrı tabi

Kisa oldugu icin belki de sizinle hemen evlenmek istiyordur, cunku alicisi yoktur. Diger ozellikleri iyi demissiniz. Sizce ayni adam 1.68 degil de 1.80 boyunda olsaydi yine de tanidik vs vasitasiyla sizle tanistirilmaya ihtiyac duyar miydi? Yani siz bu adamin uzun boylu versiyonunu rahat bulurum iki ayda da masaya oturturum, ben o kadar guzel dikkat cekici ve de sosyal becerisi olan bir kadinim her istedigim erkegi elde ederim diyorsaniz baskasini bulun. Ama bence o biraz zor.
28 yaşında daha çocuk birini bulamamış olamaz.ayrıca saçma gelse de bazı kesimler bu şekilde tanışıp evleniyor. yorumunuz biraz sığ kusura bakmayın

Dini yorum yasak.
Bence o tam olarak öyle değil. Forumda özel olarak dua, hatim başlıkları bile var. Sadece din, dil, ırk zemininde ayrıştırıcı konuşmalar yasak.
Yoksa üye kendince bir örnek vermiş. Yanlışım varsa düzeltilebilir belki gözümden kaçan bir şeyler olmuştur.

ilerde kendisinden utanacağınız mı
o ne biçim cümle ya hu
ayıp yani. ölsün kısa boylu erkekler o zaman siz de selvi boylu değilsiniz o ayrı tabi
Hahah ne alakasi var? Bence gözlerinizle okuyup, beyninizle dusunun 😊 baska yerlerinizle degil. her insanin begendigi, sevdigi veya utandigi tip olabilir. Sen kel seversin ben utanirim. Sen kisa boylu aliyorsun diye bende almak zordunda degilim. Bu arada uzun kadin sevende beni begenmesin cunku ben kisayim evet zevk meselesi.

Ben eşimle aynı boydayım, topuklu giydiğimde falan benden kısa oluyor o yüzden başlarda hep babet giyerdim , 1.78im . Şimdi hiç umrumda değil düğünlerde falan hep topuklu giyiyorum . Zamanında 1.90 erkeklerle görüştüğüm de olmuştu ama hiç birini sevemedim. Başta etrafın yorumlarından çekindiğiniz için bir süre takarsınız muhtemelen zaman geçtikçe sevginiz arttıkça gözünüz boy falan görmez . Bundan bahsedenlere de güler geçersiniz .

Hahah ne alakasi var? Bence gözlerinizle okuyup, beyninizle dusunun 😊 baska yerlerinizle degil. her insanin begendigi, sevdigi veya utandigi tip olabilir. Sen kel seversin ben utanirim. Sen kisa boylu aliyorsun diye bende almak zordunda degilim. Bu arada uzun kadin sevende beni begenmesin cunku ben kisayim evet zevk meselesi.
şu cümlede aldığım varoşluk kokusuyla o yoruma şaşırmamam gerektiğine ikna oldum :KK200:

X