Bende boşandım hatta 2.ye evlendim. 1. evliliğimde kötüydü bu evliliğimde iyi diyemem. Gittiği yere kadar gidecek. Bende şuan çok üzgün, kırgın, hüzünlü ve müthiş hayal kırıklığı içerisindeyim. Hayatıma giren 2 erkeğede zerre lafım kalmadı artık. Onlar hep öyleydi görmek istemeyen, şans veren, umarsızca sevilmek için çırpınan bendim. Evet her ikiside bana kendini farklı tanıttı ve kandırdı. Ama illaki bir yerde gerçek yüzlerini göstermişlerdir. Görmek istemeyen, aptala yatan, belkide kaybetme korkusu olan bendim. Nasıl kalbim kırık anlatamam, müthiiş bir hayal kırıklığı içerisindeyim. Kimseye kızgınlığım yok sadece kendime kızıyorum, ne kadar zavallı bir durumdaysam her 2 eş tercihimide yanlış yapmışım. Okumuş, kariyerli olmak, maddi açıdan güçlü olmak sosyal hayatta beni bir yere getirsede özel hayatımda bana fayda veremedi. Gerçekten sevilip, sarmalanmayı çok isterdim. İnşallah zamanla toparlanırım. Sürekli olarak aklıma gelen düşüncelerden kurtulur bende hayatın güzelliklerini görebilirim inşallah. Senin içinde aynısını umuyorum. Sanırım seninde en çok zoruna giden hayal kırıklığı çünkü gerçektende sevilmeyi istemiş hayal etmiştin benim gibi...