• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma, boşanan kadınlar yorum yapsın tecrübeleriyle lütfen

Kıyamam sana ben ya..3.evliliğimi yaptım ve hamileyim. Umudunu kesme.

Hayır lütfen aşka kendini kapatma üzülme. Olması gerekiyordu ve oldu. Kendini suçlamak faydasız. 2 kez yanlış tercih yapmak seni zavallı yapmıyor. Sen yuva kurmak sevmek sevilme aile olmak istedin. Yanımda olsan sarılırdım sana forumdaşım. Ne olur üzülme. 3.evliliğimde doğru adamı bulduğumu düşünüyorum. Sevmek sevilmek güzel şeylermiş. Lütfen umutsuzluğa kapılma. Umutsuzluk insanı yer bitirir. Meslek sahibi olduğun için kapıyı çarpıp çıkabiliyorsun..bugün bir ev kadını babası olmasa avukat bile tutamaz. Çaresizlikten boşanamıyorlar. Baba parası koca parasıyla ömür geçer mi ya ! Sen doğru olanı yaptın.
çok teşekkür ederim canım benim. Hayata küserek kazanabileceğim bişey yok zaten biliyorum. Ama şuan bu hislerle boğuşuyorum, neye üzüleyim şaşırdım. İstediğim gibi sevilmedim, sayılmadım, değer görmedim. Birde sessiz sakin bir tipim hayatta insanlara kin tutamam kimse zarar görmesin aman ağzımdan kötü bir laf çıkıpta üzülmesinler diye kendimi geri çekerim. Böyle duvara çarpa çarpa hissizleşeceğim ve hayatımdaki insan ve insanlardan vazgeçeceğim. Zaten yüzde 85 vazgeçtimde ah işte yokmu o yüzde 15lik kısım. Acaba düzelirmi, ilişkinin en başındaki o ilgili, aşk dolu adam geri gelirmi diye bekleyiş. En büyük sıkıntı o sanırım hayallerimi geri istiyorum. Şuan karşımdaki adamı değil bana hayl satmış olanı istiyorum sanırım. Atlatabileceğimi biliyorum neleri atlatmadımki hayatım roman gibi anlatsam netflix dizisi olur yaşadığım kayıp ve savaşlardan. Çok şükür sağlığım yerinde, evlatlarım yanımda. Güzel yorumun ve cesaret verişin için çok teşekkür ederim.

amaan boşansan belki şu an bambaşka bi hayatın olacaktı.

uzatmana hiç gerek yok, mutlu evliliklerde şiddetin ş'si geçmiyor, bu normal değil kabul et ve bi anda söküp at bu adamı hayatından, kurtul soyadından.

Back